Miehet
Lapset

Mallisto / Kaikkialla

 • Merkki
 • Hinta
 • Pintamateriaali
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Kalliolle, kukkulalle rakennan minä majani. Olipa suuntanasi lyhyt patikkaretki tai aikeenasi valloittaa korkeimmat huiput, Kaikkialla on siellä missä sinäkin. Walk on the wild side!

  Kaikkialla-tuoteperhe on kuuden eurooppalaisen ulkoiluvaatteisiin ja ulkoiluvarusteisiin erikoistuneen valmistajan yhteinen saavutus. Sen taustalla on paljon asiantuntemusta ja kokemusta siitä, mitä vaihtelevat ja vaativat olosuhteet tarvitsevat. Meitä suomalaisia ilahduttaa erityisesti myös merkin tutun oloinen nimi ja kekseliäästi suomalaisten etunimien ja paikannimien mukaan nimetyt tuotteet.

  Koska jokainen päivä on uusi seikkailu – Kaikkialla

  Vuonna 2009 perustettu tuotemerkki Kaikkialla lisää ulkoilumuotiin uuden ja jännittävän näkökulman. Brändin nimi kuvastaakin hyvin sen syvintä olemusta, milloin vain voi tulla uusi seikkailu vastaan. Merkki tarjoaa laadukkaat ulkoiluvaatteet ja kengät naisille sekä miehille jokaiseen vuodenaikaan.

  Kaikkialla-tuotteiden suunnittelussa otettu erityisen hyvin huomioon aktiivisen retkeilijän ja liikkujan tarpeet. Tuotekehityksen kulmakiviä ovat viimeisimmät teknologiat, innovatiivisuus ja korkealaatuiset materiaalit. Takeissa ja housuissa on monia ulkoilijalle tuttuja ja tarpeellisia ominaisuuksia, kuten tuulenpitävät ja vettä hylkivät kankaat. Lisäksi vesitiiviit vetoketjut ja liimatut saumat pitävät varmasti kuivana huonommankin sään kohdalle sattuessa. Valikoima antaa mahdollisuuden kerrospukeutumiseen, mikä on ainoa oikeaoppinen tapa pukeutua kun haluat pysyä tuulelta ja tuiverrukselta suojassa.

  Merkin valikoimasta löydät kestävät ja laadukkaat fleecet, kuoritakit ja ulkoiluhousut. Näiden lisäksi Kaikkialla valmistaa myös vaelluskenkiä, reppuja sekä makuupusseja eli kaikkea mitä extreme-seikkailija voi matkoillaan tarvita!

  Tutustu myös