Katalogi

Suositut filtterit
100 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ranskalainen, trendikäs ready-to-wear-merkki on keskittynyt lähinnä denimiin ja sitä kautta farkkuihin. Tästä syystä Kaporal on tunnettu laadukkaista ja hyvin istuvista farkkumalleistaan, joita riittää bootcutista skinnyyn ja slim fitiin. Kannattaa kuitenkin panna merkille, että Kaporal tarjoaa paljon muutakin. Esittelemme nyt, mitä!

Merkillä on laaja repertuaari ja sen valikoimista löytyy myös tyylikästä katumuotia koko perheelle. Pujahda siis mukaviin farkkuihin ja yhdistä niihin trendikkäitä paitoja, puseroita ynnä muuta ajankohtaisesta Kaporal-mallistosta. Paljastamme sinulle, mitkä yläosat kannattaa ehdottomasti hankkia ja millaiset asukokonaisuudet ovat in juuri nyt.

Kaporal tarjoaa tyyliä koko perheelle

Naisille: Nyt on uusien farkkujen aika! Aivan kuten mekin, myös sinä tulet rakastumaan Kaporalin malleihin, jotka istuvat kuin unelma. Yhdistä slim fit -, straight leg - tai destroyed-farkkuihin ajankohtainen Kaporal-printtipaita tai ohut neule. Paidat muuten näyttävät hyviltä myös collegetakin kanssa. Viileitä päiviä varten kannattaa hankkia tyylikäs parka tai untuvatakki.

Miehille: Myös miehet voivat luottaa Kaporal-farkkujen laatuun ja sopivuuteen. Erityisesti mieleemme ovat rennot bootcut-farkut, mutta myös slim fit -farkuille löytyy paljon yhdistelymahdollisuuksia ja ne ovat uuden kauden todellinen must-tuote. Ota lämpimällä ilmalla poolopaita tai logoprintattu t-paita. Viileisiin päiviin sopii kevyt neule tai kauluspaita. Huppari antaa sporttisen vaikutelman ja kokonaisuuden täydentää rento kangastakki.

Lapsille: Perheen pienimpiä varten Kaporal-mallistosta löytyy niin ikään mukavia ja kestäviä farkkuja. Niiden kanssa voi pukea vaikkapa logoprinttipaidan tai viileällä ilmalla svetarin. Pakkaskeliin löytyy trendikkäitä untuvatakkeja, jotka pitävät perheen pienimmän lämpiminä.

Yhdistät helposti