Suodatin1

Kari Traa
Mallisto

94 tuotetta

Kari Traa on urheiluvaatemerkki, joka on saanut nimensä norjalaiselta freestyle-hiihtäjältä Kari Traalta. Merkistä on tullut supersuosittu pohjoismaissa ja siihen ovat mieltyneet liikkujat joogaajista juoksijoihin. Kari Traa sai syntynsä, kun Traa kyllästyi tylsiin hiihtovaatteisiin ja rumiin aluskerrastoihin. Kari Traa -mallisto onkin jotain raikasta ja uutta: kauniita ja naisellisia vaatteita, jotka sopivat useisiin eri lajeihin ja toimivat myös kaupunki- ja vapaa-ajan pukeutumisessa.

Kari Traa on jotain, mitä et urheilumerkiltä odottaisi

Mallisto on koukuttanut naiset etenkin hurmaavalla visuaalisella ilmeellään: hauskoilla kuvioilla ja väreillä, jotka antavat mahdollisuuden korostaa omaa naisellisuuttaan myös hikitreenien aikana. Jo pelkästä Kari Traan vaatteiden katselusta tulee energinen ja iloinen fiilis, joka rohkaisee kokeilemaan uusia asioita ja haastamaan itseään. Merkin perustaja on tunnettu rohkeasta ja positiivisesta asenteestaan elämään. Hän haluaakin rohkaista ihmisiä ylittämään pelkonsa ja menemään rohkeasti epämukavuusalueelle. "Anna mennä, älä vetkuttele" on ohjenuora, joka on tuonut urheilijalle menestystä niin lajissaan kuin oman vaatemerkinkin lanseerauksessa. Vaatteet antavat lisäksi inspiraatiota yhdistellä värejä ja pukeutua pirteästi myös ulkoillessa ja liikkuessa. Vaikka olisikin ulkoilemassa metsässä, se ei tarkoita sitä, että pitäisi näyttää tylsältä.

Raikkaat ja leikkisät värit herättävät energisen ja urheilullisen fiiliksen

Vaikka Kari Traan raikas ja pirteä visuaalinen ilme vie ansaitusti huomion, on syytä korostaa, että vaatteet ovat myös laadullisesti ensiluokkaisia. Leikkimieliset värit ja kuviot yhdistyvät teknisiin materiaaleihin, joiden ansiosta vaatteilla on myös erinomainen hengittävyys ja kosteudensiirtokyky. Myös joustavuus ja ehdoton mukavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia urheiluvaatteissa. KariTraa suunnitteleekin vaatteita, jotka on tehty liikkumiseen ja suorituksen maksimoimiseen. Somasta ulkonäöstään huolimatta vaatteet eivät ole vain koriste. Ne yhdistävät aidosti tyylikkään pukeutumisen urheiluvaatteilta vaadittavaan laatuun, toiminnallisuuteen ja teknisyyteen!

Yhdistät helposti