Mallisto

Suositut filtterit
120 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kari Traa tarjoaa upeaa urheilumuotia naisille

Moninkertaisen norjalaisen freestyle-olympiamitalisti Kari Traan perustama urheiluvaatteiden ja urbaanin ulkoilun vaatemerkki Kari Traa on jokaisen liikkuvan naisen syytä pitää mielessä. Jatkuvasti suosiotaan kasvattava brändi operoi lähes ympäri maailmaa ja on erityisen suosittu Pohjoismaissa.

Unohda tylsät kuosit ja vaihda Kari Traa -merkin hurmaavan visuaalisiin asusteisiin. Merkille ominainen rohkea ja positiivinen tyyli kannustaa urheilijoita ja ulkoilijoita pukeutumaan pirteisiin väreihin ja näyttäviin kuoseihin.

Kari Traan mallistosta löydät kattavan valikoiman upeita, uniikilla designilla varustettuja urheilu- ja ulkoiluvaatteita, jotka on erityisesti suunniteltu aktiivisille tytöille ja naisille. Vaatteet ovat kauniin naisellisia, mutta ei toimivuuden kustannuksella.

Liikkuvan naisen pirteät värit

Valtaosassa Kari Traan tuotteista on komean visuaalinen ilme. Rankkaa treeniä tehdessä räväköistä väreistä itsessään voi jo tulla energinen ja iloinen olotila. Ylipäätään merkin tuotteet edustavat rohkeaa ja positiiviseen elämänasenteeseen pyrkivää naista, joka nauttii raikkaan leikkisistä väreistä, laatua unohtamatta.

Alusvaate- ja urheilutoppien joukosta löydät ihanan istuvia vaatekappaleita. Naisellisen kauniit urheilushortsit ja -trikoot soveltuvat monenlaiseen liikuntaan. Ulkovaatteista löydät taasen komean toimivia ulkoilutakkeja ja vaelluskenkiä.

Merkin arvojen ja ”tytöiltä tytöille” -sloganin mukaisesti vaatekappaleet on suunniteltu kaikille naisille, jotka haluavat pirteitä ja naisellisia vaatteita urbaaniin ulkoiluun, retkeilyyn, salille tai vaikka juoksulenkille. Korpivaelluksella tai nopealla lähimetsässä tehdyllä kävelylläkään ei tarvitse pukeutua tylsästi!

Näyttäviä urheiluvaatteita laadun ehdoilla

Komeita ja värikkäitä malleja Kari Traan valikoimasta löytyy erittäin runsaasti, mutta ei tule unohtaa tuotteiden teknisiä ominaisuuksia. Komea ulkomuoto ei tarkoita sitä, että laadusta ja teknisistä ominaisuuksista olisi tingitty.

Pääosin urheiluun ja urbaaniin ulkoiluun suunnitellut vaatteet on valmistettu teknisistä materiaaleista, joilla on erinomainen hengittävyys ja kestävyys kosteutta vastaan. Urheiluvaatteille tärkeää mukavuutta ja joustavuutta ei luonnollisesti ole myöskään unohdettu.

Mukavan ulkonäön ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Kari Traa pyrkii kaikin mahdollisin tavoin ekoystävällisiin materiaaleihin ja kestävää kehitystä tukevaan toimintaan niin tehdasolosuhteiden kuin materiaalienkin osalta. Materiaaleissa on käytetty ekologisten villan ja puuvillan ohella kierrätettyä polyesteria ja ylipäätään täysin myrkyllisistä kemikaaleista vapaita lisämateriaaleja.

Yhdistät helposti