Katalogi

Suositut filtterit
1 020 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Karl Kani, tuo urbaanin street-tyylin pioneeri, on yksi katumuodin arvostetuimpia brändejä, ellei arvostetuin. Brändin vaatteisiin ovat verhoutuneet kaikki hip hop -maailman suurimmat tähdet, nykyiset ja edesmenneet, kuten 2pac, Biggie, Jay-Z, Will Smith, LL Cool J ja Sean "Puffy" Combs, lista on loputon. Onpa brändi ensimmäinen, jolla on ollut muotinäytös Valkoisessa talossa itsensä presidentin kutsumana. Sporttimuodin vallatessa catwalkit, myös Karl Kani on saanut uutta nostetta suuren yleisön edessä.

Brändin perustaja Carl Williams, joka muutti myöhemmin nimensä Karl Kaniksi, kasvoi Brooklynin kaduilla ja vaatteiden designissa voikin tuntea New Yorkin sykkeen ja hip hopin syvät rytmit. Hän on visionääri, joka loi tyyliestetiikan, jota ei aikaisemmin edes tunnettu. Brändi innovoi täysin uuden vaatekonseptin. Se loi hip hop -tyylin symboliseksi merkkivaatteeksi kasvaneet väljät, roikkuvat farkut. Toisin kuin monet muut huippumerkit, se on pysynyt uskollisena juurilleen. Intohimo laatua, suunnittelua ja käsityötä kohtaan näkyy muun muassa siinä, että merkki edelleen valmistaa kaikki vaatteensa Yhdysvalloissa.

Ryysyistä rikkauksiin - Karl-Kanin tie menestykseen

Karl Kani syntyi, kun 16-vuotias Williams päätti tehdä omia vaatteita, kun sopivia ei ollut tarjolla. Seuraavaksi ystävät ja tutut, jotka olivat otettuja Williamsin uniikista, viileästä tyylistä, alkoivat tilata vaatteita. Yhä suurempi määrä tilauksia rohkaisi nuorta miestä viemään vaateharrastuksensa seuraavalle tasolle, ja niin brändi syntyi virallisesti 1989.

Karl Kani tarjoaa katu-uskottavia, graafisen sporttisia vaatteita miehille ja naisille. Vaatteille ominaista on hyvin graafinen, suora suunnittelu ja viivaprintit. Näillä vaatteilla luot edgyn arkityylin tai virtaviivaisen sporttityylin. Musta-valkean värimaailman ansiosta Karl Kanin vaatteet on helppo yhdistää myös tyyliin, joka ei ammenna inspiraatiotaan hip hop -maailmasta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista