Suositut filtterit
1 446 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

KARL LAGERFELD -vaatteet ja asusteet mullistavat tyylisi

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld oli muoti-ikoni, joka jätti kädenjälkensä joidenkinmaailman tunnetuimpien luksusmerkkien tuotantoon. Saksassa syntynyt mutta Pariisin muotipiireissä pitkään vaikuttanut huippusuunnittelija loi myös omaa nimeään kantavan KARL LAGERFELD -valikoiman. Vaikka suunnittelija menehtyi vuonna 2019, hänen tyylinsä ja designinsa jatkavat elämäänsä. Mikäli unelmoit vaate- tai asusteklassikoista, joiden arvo säilyy pitkään, suuntaa katseesi KARL LAGERFELD -valikoimaan. Zalandon avulla saat laadukkaat tuotteet suoraan kotiisi.

Lagerfeldille tyyli oli ennen kaikkea oikeaa asennetta, ja asennetta sekä särmää KARL LAGERFELD -valikoiman vaatteista ja asusteista löytyykin. Designeissa yhdistyvät klassiset ja modernit vaikutteet, joita suunnittelija käyttää harkiten. Luovuus näkyy vaatteiden ja asusteiden yksityiskohdissa, eikä designeista puutu dramatiikkaa. Hänen vaatteitaan voisi kuvita harkituksi sekoitukseksi pariisilaista hienostuneisuutta, futuristisuutta ja anteeksipyytelemätöntä rock-asennetta. Lagerfeldin kuolematon, ikoninen tyyli on takuulla tunnistettava, astelit hänen luomuksissaan sitten missä päin maailmaa tahansa.

Pariisilaissuunnittelijan nimeä kantavasta valikoimasta löydät miesten ja naisten vaatteet ja asusteet. Nappaa käyttöösi esimerkiksi klassiset t-paidat ja printtipaidat, neuleet, tennarit, laukut ja korut. Kun satsaat Lagerfeldin vaatteisiin ja asusteisiin, tiedät tuotteiden olevan huolella suunniteltua laatutyötä. Laukut kestävät käyttöä, ja asusteiden pienissäkin yksityiskohdissa on luksuksen tuntua. Kaikista tuotteista löytyvä KARL LAGERFELD -logo on ehdoton laadun tae.

Perusvaatteita, jotka tekevät arjesta juhlaa

KARL LAGERFELD -valikoimaan kuuluu arkivaatteita, joissa näkyy huippusuunnittelijan ote ja kädenjälki. Jos pidät rennosta tyylistä ja käytät usein esimerkiksi t-paitoja ja farkkuja, valitse vaatekaappiisi laadukkaita t-paitoja. Hyvin suunniteltu ja laadukkaasta materiaalista valmistettu paita säilyttää muotonsa, värinsä ja tyylinsä, vaikka käyttäisit sitä päivittäin. Monet paidat on valmistettu sataprosenttisesta puuvillasta ja niiden estetiikka on minimalistisen mustavalkoinen. Muoti-ikoni itse esiintyy monien paidoissa erilaisina karikatyyrihahmoina. Lisäksi paidoissa seikkailee suunnittelijan rakas kissa Choupette, jolle Lagerfeld tiettävästi jätti ison siivun perinnöstään.

Löydät valikoimasta myös esimerkiksi collegepaidat, leggingsit ja rennot vapaa-ajan mekot, joissa viihdyt sekä kotona että kaupungilla. Siistimpää pukeutumista vaativaan tilanteeseen voit valita esimerkiksi naisten hyvin istuvat viskoosineuleet ja neuletakit, miesten yksinkertaisen tyylikkäät villaneuleet sekä farkut. Monet mallit ovat kokomustia, mutta suunnittelijan nimi löytyy tyyliteltynä vaatteista esimerkiksi valkoisilla kirjaimilla. Lagerfeldin tyyli ei ole koskaan tylsä, vaan mitä minimalistisemmissakin vaatteissa on aina yllättävää särmää ja kiehtovia yksityiskohtia. Materiaalien korkea laatu nostaa arkityylisi uudelle tasolle.

Laadukkaat laukut ja asusteet tekevät asun

Musta KARL LAGERFELD -nahkalaukku – tämä klassinen ostos pelastaa sinut monelta asustepulmalta. Esimerkiksi merkin logolla koristettu täysnahkainen tote-käsilaukku kruunaa sekä toimisto- että kaupunkityylisi. Voit yhdistää sen sekä vaivattomaan farkkutyyliin että virtaviivaiseen jakkupukuun. Et välttämättä tarvitse asuun mitään muuta asustetta. Valikoimasta löytyy laukkuja jokaiseen tarpeeseen. Huippusuunnittelijan nimellä koristettuihin shopping bag -laukkuihin mahtuu reilusti tavaraa, ja reissuja varten kannattaa hankkia tyylikäs viikonloppulaukku. Tutustu myös pienempiin käsilaukkumalleihin. Täydennä tyyli saman merkin lompakoilla, korttikoteloilla, avainperillä ja muilla käytännöllisillä asusteilla. Valikoimaan kuuluu lisäksi koruja, kuten brändin logolla koristettuja hillittyjä korvakoruja.

Laadukkaat kengät kuuluvat täydelliseen KARL LAGERFELD -tyyliin. Jos kävelet paljon ja suosit sporttisia jalkineita, jalkaan sujautettavat pull-on-tennarit ovat erinomainen valinta. Kengillä on hyvä kävellä, ja nilkkapituisessa tennarissa brändin nimi on esillä näyttävästi. Älä piilottele logoa housun lahkeen alla, vaan anna arvostetun suunnittelijan nimeä näkyä. Voimakkaista maiharityylisistä kengistä pitäville Lagerfeldin valikoima tarjoaa korkeavartiset nauhalliset tennarit. Etsitkö jalkineita, joissa näytät tyylikkäältä ja pidät jalkasi kuivana? Poimi käyttöösi myös tyylikkään kiiltävät nilkkapituiset kumisaappaat.