Mallisto

Suositut filtterit
308 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Herttaista, hauskaa ja värikästä – pukeudu Kate Spade -tyyliin

Kate Spade -brändin luoja oli yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Kate Spade, joka menehtyi vuonna 2018. Ennen kuolemaansa hän loi kuitenkin vaate- ja asustemerkin, jota voi kuvailla kokonaiseksi muotisuuntaukseksi. Spaden selkeä visio inspiroi yhä tänäänkin brändin tiimiä luomaan muotia, ja merkillä on uskollisia käyttäjiä eri puolilla maailmaa.

Brändin tyyli on värikäs, leikittelevä ja väreiltään herkullinen. Spade rakasti ratkoa naisten arkisia asuste- ja vaatepulmia. Hän loi monikäyttöisiä designeja, jotka toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Ja mikseivät vaatteet voisi olla sekä käytännöllisiä että hauskoja. Merkin tyylillä ei ole rajoja, vaan mikä tahansa iloa tuova asia hedelmistä eläimiin voi päätyä Kate Spade -asun inspiraatioksi. Samaan aikaan brändin vaatteissa on kuitenkin myös hyvin klassinen elementti. Värikkäät kuosit yhdistetään esimerkiksi perinteisiin mekkomalleihin, joista luodaan uusia versioita. Merkki ammentaa inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä, esimerkiksi 50- ja 60-lukujen estetiikasta.

Kate Spade onnistui luomaan brändin, joka yhtä aikaa sekä ilotteleva että hienostunut. Vaatteiden ohella merkki tunnetaan hyvin etenkin laukuistaan sekä muista asusteista, kuten lompakoista. Merkin laukut on valmistettu aidosta nahasta ja muista ensiluokkaisista materiaaleista. Mikäli etsit laukkua, joka pysyy vierelläsi ja käytössäsi pitkään, tutustu amerikkalaismerkin laukkuihin. Laadukas nahka vain paranee käytön myötä, joten jos hoidat laukkuasi hyvin, hankinta säilyttää arvonsa takuulla.

Mekot ja muut vaatteet herkullisissa väreissä ja kuoseissa

Veikeän brändin vaatteet ovat raikas tuulahdus käyttömuodin saralla. Monet vaatteet istuvat täydellisesti sekä toimistoympäristöön että muihin vapaa-ajan menoihin aina lounastreffeistä vanhempainkokouksiin. Amerikkalaisbrändin avulla tyylisi on aina särmässä mutta ei koskaan tylsä. Valitse yllesi esimerkiksi kotelomallinen kukkamekko trooppisilla väreillä, sifonkitoppi nostalgisella kirsikkakuosilla tai täysmusta haalariasu, jonka jujuna ovat runsaat röyhelöt olkapäiden päällä. Minimalisteille merkki tarjoaa esimerkiksi variaatioita erilaisista kotelomekoista.

Vapaa-aikaan, kuten puistopäivään perheen kanssa tai treffeille, voit pukeutua johonkin merkin romanttisista röyhelö- tai kukkamekoista. Esimerkiksi upeasti laskeutuva vaaleanpunainen satiinimekko perhoshihoilla ja taidokkaalla leikkauksella on monen naisen unelma. Päästä sisäinen romantikkosi esiin ja nauti täysillä pastellisista väreistä ja koristeellisista leikkauksista.

Valikoimaan kuuluu lisäksi retrohenkisiä perusvaatteita hyvin klassisissa kuoseissa, esimerkiksi raitapaitoja ja raitakuosisia trikoomekkoja. Jos valitset yllesi simppelin mustavalkoisen trikoomekon, täydennä asua esimerkiksi klassista Kate Spade -tyyliä edustavalla tote bag -laukulla, jossa on yhdistetty canvas-kangasta. Merkin logo komeilee laukun kyljessä selkeillä keltaisilla kirjaimilla.

Laukut ja muut asusteet täydentävät lookin

Kate Spade -asusteissa on kaksi täydellistä ääripäätä: todella klassiset asustemallit, kuten mustat ja ruskeat nahkalaukut, ja hulluttelevat asusteet. Oletko koskaan unelmoinut mansikan muotoisesta olkalaukusta tai kirsikoilla koristellusta minikokoisesta korikassista? Nyt ne ovat saatavillasi, sillä Zalandon kautta saat amerikkalaisbrändin asusteet halutessasi suoraan kotiovellesi.

Amerikkalaisbrändi satsaa asusteisiin. Se yhdistelee mielellään klassisia muotoja ja materiaaleja hauskoihin ja erikoisiin yksityiskohtiin. Asusteissa toistuvia teemoja ovat esimerkiksi kirsikat ja erilaiset hedelmät. Musta nahkalaukku sitruunakuvioilla ja herkullisella vaaleanpunaisella nahkavuorella – tällaisia laukkuhelmiä valikoima tarjoaa. Klassisemmissa nahkalaukkumalleissa toistuvat esimerkiksi erilaiset ruskean sävyt, vaaleanpunainen ja musta. Täydennä asustekokonaisuus merkin lompakolla.

Brändin valikoima on kuin asusteiden karkkikauppa, sillä merkin tarjontaan kuuluvat erilaiset korut, aurinkolasit, kellot, jalkineet ja monet muut laadukkaat asusteet. Brändi tarjoaa naisille täydellisen tyylin ja elämäntavan, jossa jokaisella tavaralla on tärkeä merkitys: palvella ja tuottaa iloa. Täydennä asut esimerkiksi hillityillä sydänkoruilla ja siroilla rannekelloilla. Yksi merkin lempiteemoista, kirsikka, toistuu pienenä yksityiskohtana muun muassa korvakoruissa ja kaulaketjuissa.