Naisten kaulaliinat

Suositut filtterit
1 523 tuotetta

Jos lempiasusi on menettänyt hohtonsa ja muuttunut liian arkiseksi, herätä se henkiin uudella kaulaliinalla. Saat samalla uutta ilmettä kasvoihisi ja hiuksiisi. Kaulaliinat nimittäin nostavat esiin myös omia sävyjäsi ja piirteitäsi, joita voit korostaa entisestään yhdistämällä huivin värimaailman meikkeihin, koruihin tai vaikkapa silmälasiesi sankoihin.

Jos fanitat kokomustaa asua, mutta se tuntuu vievän kaiken värin kasvoiltasi, kiedo kaulaasi sekä asusi tummaa sävyä että heleää ihoasi korostava kirkasvärinen huivi. Kontrasti palvelee kahta tarkoitusta: se tuo esiin sekä asusi että kasvojesi parhaita puolia. Jos lämpö ja hempeys ovat enemmän tyyliäsi, pehmoisella pashminalla saat aikaan halutun mutta eri tavalla elävöittävän efektin.

Kaulaliinat – tyylin viimeistelijät ja inspiraation alkulähteet

Vaikka kaulaliinat usein viimeistelevät asukokonaisuuden, voi tyylin rakentaa myös kaulaliinan ympärille. Samaan tapaan kuin upea mekko tai takki voi olla asun johtotähti, voi myös kaulaliina olla se ensimmäinen vaatekappale, jonka varaan muu asu rakentuu. Moni-ilmeiset kaulaliinat saattavat sisältää useampia värejä, joihin saat varmasti yhdistettyä yksivärisiä vaatekappaleita. Vilkaise vaikkapa saman brändin muita tuotteita, niistä saatat löytää joko saman tyylisiä vaatteita tai asusteita täydentämään lookiasi.

Jos oletkin löytänyt hätkähdyttävän syvän sävyisen kaulaliinan, voit vaimentaa asun muut vaatteet klassisilla perusväreillä ja antaa aksentin nousta esiin asun muusta ilmeestä. Huivisi pariksi voit lisätä toisen asusteaksentin, mutta käytä niitä harkiten tai vuorotellen, ettei idea katoa asustepaljouden sekaan.

Elegantit, designer-kaulaliinat eivät jää koskaan huomiotta. Niiden helposti tunnistettavat logot ja laadukas design ovat ihastuttaneet tyylikkäitä pukeutujia vuodesta ja sukupolvesta toiseen. Huivien joukossa onkin useita klassikoita, jotka tunnistat helposti jo kaukaa niiden omaleimaisesta kuosistaan. Laatuhuivi on ihana lisä vaatekaappiisi, mutta saatat silti kaivata muutamaa perushuivia, joilla pidät itsesi lämpöisenä ja hillityn tyylikkäänä arjen kiireissä.

Yhdistät helposti