Merkki
Hinta
Väri
Kuosi
Mallisto
Pintamateriaali
62 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

Käyntikorttikotelot ovat yllättävän vaikutusvoimaisia asusteita siihen nähden, että ne ovat esillä yleensä vain muutaman sekunnin ajan kerrallaan. Laadukas käyntikorttikotelo ei välttämättä vedä huomiota puoleensa, mutta vahvistaa vaivihkaa luottamuksen tunnelmaa tärkeissä hetkissä, joissa luodaan pohjaa koko myöhemmälle kanssakäymiselle. Varmista, että käyntikorttikotelosi on tyylisi tasalla, auttamassa onnistuneiden kontaktien ja asiakassuhteiden solmimisessa.

Käyntikorttikotelon tärkein ominaisuus on tietenkin käyntikorttien pitäminen ehdottoman siistissä kunnossa ja järjestyksessä. Sen on myös oltava tarpeeksi yksinkertaiseksi ja toimivaksi suunniteltu, jotta kortin esiin kaivaminen onnistuu sulavassa käden käänteessä. Hankalasti avautuva kotelo tai rypistyneen kortin kaiveleminen lompakon uumenista kiinnittää sen sijaan varmasti huomion, mutta näin perustavanlaatuinen etikettivirhe saattaa vesittää hyvin alkaneenkin liikekumppanuuden tunnelman. Tuskin myöskään tahdot tunkea uuden, arvokkaan tuttavuuden käyntikorttia taskusi pohjalle. Monipuolisen valikoimamme tarjoamat käyntikorttikotelot antavat verkostoitumiselle tyylikkään, sulavan ja luotettavan perustan.

Kestävät käyntikorttikotelot istuvat niin tyyliisi kuin taskuusikin

Oletko perinteikkään bisnespukeutumisen ystävä, joka ei voisi kuvitellakaan säilyttävänsä käyntikorttejaan muualla kuin tummassa, yksinkertaisessa nahkakotelossa? Vai näetkö käyntikorttikotelon mahdollisuutena tuoda ylimääräistä pilkettä ja persoonallisuutta uusiin kohtaamisiin? Entä toivotko käyntikorttikoteloltasi mahdollisimman niukkalinjaista funktionaalisuutta vai kaipaatko lisätaskuja esimerkiksi muita kortteja ja pikkurahaa varten?Valikoimistamme löydät niin klassiseen asuun sopivat käyntikorttikotelot kuin raikkaan värikkäitä vaihtoehtojakin. Niitä kaikkia yhdistää kuitenkin ehdoton laatu ja kestävyys, sillä valitsemamme merkkivalmistajat ovat tunnettuja tinkimättömästä laadustaan. Parhaassa tapauksessa huippumerkkiemme käyntikorttikotelot kestävät koko työurasi, ja vielä sen jälkeenkin.

Anna työlookillesi uusi säväys uskottavuutta ja luotettavuutta - valitse käyntikorttikotelo, joka sopii persoonaasi yhtä hyvin kuin itse käyntikorttisikin.

Yhdistele ja sekoita