Mallisto / Keds

Merkki
Hinta
42
42
95
95
Käyttövinkki

33 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
DOUBLE DECKER SLUB STRIPE - Loaferit/pistokkaat - cream Korkeavartiset tennarit - graphite CHAMPION SALT & PEPPER - Matalavartiset tennarit - cream CHAMPION SALT & PEPPER - Matalavartiset tennarit - black MID SALT & PEPPER - Matalavartiset tennarit - black TRIPLE DALMATA DOT LEATHER - Matalavartiset tennarit - navy CHAMPION RETRO COURT PERF LEATHER - Matalavartiset tennarit - white/blue KICKSTART SALT & PEPPER - Matalavartiset tennarit - cream KICKSTART SALT & PEPPER - Matalavartiset tennarit - black

Etsitkö klassisia kangastossuja? Vastaus on Keds. Sen klassisempia kangastossuja ei edes ole: merkki on valmistanut niitä jo sadan vuoden ajan! Selkeä, kumipohjainen ja virtaviivainen champion-malli on kaikkien kangastossujen edelläkävijä. Rakastettuja tennareita voi siis hyvällä omallatunnolla kutsua klassikoiksi.

Keds – kaikkien aikojen kangastossut!

Ajattoman muotoilun ja monikäyttöisyytensä lisäksi Keds on hurmaava valinta värimaailmansa ansiosta. Kestosuosikkien mustan ja valkoisen lisäksi Kedsit voi hankkia niin pastellisävyissä kuin kirkkaissa perusväreissäkin! Klassikkomallien lisäksi Keds on luonut huipputrendikkäitä tennareita – tyylikkäät mallit ja modernit värit ja kuvioinnit takaavat että tepsuttelet tennarimuodin kärjessä.

Kedsit käyvät kaikkeen!

Legendaarinen champion-malli on huiman monikäyttöinen. Linjakkuutensa ansiosta se sopii loistavasti – ja tyrmäävän trendikkäästi – kevyiden kesämekkojen seuraksi. Kedsit ovat myös erinomainen valinta punteista rennosti käärittyjen farkkujen seuraksi. Ne ovat kuin kotonaan myös minihameiden ja shortsien seurana!

Kedsin tuotantoon kuuluu myös huima valikoima huippumuodikkaita kangastossuja. Värimaailmaan mahtuu niin modernia metallinhohtoa kuin kiinnostavia kuosejakin. Champion-mallia avonaisemmat kangastossut ovat suorastaan tyttömäiset ja loafer-mallit puolestaan astetta perinteisempiä kangastossuja rouheammat – etenkin paksupohjaiset mallit. Uusimpia trendejä edustavat myös pohjaa myöden yksiväriset, näyttävät tennarit! Suloisimmillaan Kedsit taas ovat valkeina ja pitsikuvioisina.

Kevyiden ja kesäisten kangastossujen lisäksi merkin valikoimiin kuuluu makeita talvioloihin sopivia korkeavartisia tennareita. Niiden ilme on selkeä ja virtaviivainen. Ne jalassa voi lähteä kävelylle luontoon aivan yhtä hyvin kuin kaupungin kaduillekin. Nilkkurit ovat puolestaan loistovalinta huolettoman urbaanin asukokonaisuuden viimeistelyyn.

Yhdistät helposti