Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
Kuosi
111 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pukeudu kuin trendejä tehtaileva it-girl! Kukapa tietäisi paremmin, mikä on juuri nyt kuuminta kuumaa pukeutumisessa ja muodissa, kuin kaksi uuden sukupolven tyyli-ikonia: huippumallin uraa auraava tyylitaituri ja Instagramin seuratuin pukeutuja. Televisiostakin tuttujen Kendall ja Kylie Jennerin merkki KENDALL + KYLIE on juuri sitä mitä voi odottaa: trendikäs, nuorekas, edgy ja hienostuneen seksikäs.

KENDALL + KYLIE on merkki, jossa on yhtä lailla hienostunutta glamouria kuin toisaalta rouheita urbaanista muodista napattuja vivahteita – ultramodernia designia, jossa Kylien klassinen naisellisuus kohtaa Kendallin dynaamisen kulmikkuuden.

KENDALL + KYLIE tarjoaa trendikästä designia itsevarmalle naiselle

KENDALL + KYLIE on kokonaisvaltainen lifestyle-brändi, mutta ihan ensimmäisenä KENDALL + KYLIE -kokoelmista erottuvat upeat piikkikorot ja saapikkaat. Näytä nilkkurisi vajaamittaisten maltillisesti revittyjen farkkujen alta. Luo kontrasteja maskuliinisista tai sporttisista silueteista naisellisten kenkien kanssa. Jättikokoinen gollepaita voi olla uusi lempimekkosi, modernin puhdaslinjaiset nilkkurit tuovat siihen tarvittavan klassisuuden. Parhaimmillaan KENDALL + KYLIE -kengät ovat – kaiken kanssa!

Oletko etsinyt täydellistä merkkilaukkua? Voisiko se olla KENDALL + KYLIE -minireppu? Merkin kauniit laukut kruunaavat niin vapaa-ajan huolettoman chicin tyylisi kuin juhlallisen asun. Kylien koirien inspiroimat avaimenperät tuovat ripauksen hassuttelua muuten tarkkaan tyyliisi.

KENDALL + KYLIE suunnittelee laukkujen ja kenkien lisäksi huippumuodikkaita vaatteita, joissa näkyvät modernit siluetit, terävät leikkaukset ja korkealuokkaiset yksityiskohdat. Elegantit mekot ja haalarit ovat Kendallin ja Kylien erityisalaa, ja niitä nähdään myös kaksikon yllä usein niin vapaa-ajalla kuin juhlatyyleissä. Yhdistä rouhea bomber-takki leikkisään mutta hienostuneeseen haalariin ja viimeistele look metallisen sävyisillä korkonilkkureilla, jotka henkivät 90-luvun futuristista muotia. Kauniit kotelomekot imartelevat siluettia ja rohkea tyyli syntyy Kylien tapaan ylipolvensaappaista ja minimittaisesta kotelomekosta. Naisellisempaan tyyliin voi sovittaa pitsisen mekon ja boheemimmat buutsihenkiset nilkkurit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista