Suositut filtterit
1 116 tuotetta

Adidas Originals on ikoninen urheiluvaate- ja lifestyle-brändi, joka yhdistää trendejä ja urheilullisia ominaisuuksia käytännöllisten vaatteiden, asusteiden ja kenkien luomiseen. Adidas Originals -kengät kattavat koko joukon erilaisia malleja ja väriyhdistelmiä. Brändin tennarit ottavat vaikutteita retrosta kenkämuodista ja urbaaneista katutyyleistä. Kenkien mallit noudattelevat klassisia muotoja ja niitä koristaa adidaksen legendaariset kolme raitaa ja trefoil-logo, mutta kuosit ovat saaneet lukuisia uusia ilmeitä. Samoin kenkien yksityiskohdat.

Adidas Originals -kengät tennareista juoksukenkiin

Adidas Originals -tennarit olivat ensimmäisen kerran suosionsa huipulla 80-luvulla. Tuolloin hiphop-piirit ja urheilijat ottivat brändin omakseen ja suosio levisi kaikkien fanien keskuuteen. Adidas silti hylkäsi suosikkityylin 90-luvulla ja panosti enemmän urheilutuotteidensa kehittämiseen, kunnes kauan kaivatut klassikot palasivat katukuvaan vuonna 2006 adidas Originals-merkin alla. Stan Smith ja Gazelle-malleista tuli pian paluun jälkeen uudelleen tiettyjen piirien suosikkeja. Päivitetyt adidas Originals -kengät ovat tyyliltään yhtä upeat kuin aiemminkin, mutta teknologialtaan paljon edistyksellisemmät, varsinkin juoksukenkämallit. Pehmustetut nilkat, jalan mukaan muotoillut pohjat ja hengittävät materiaalit tekevät kengistä vakaat ja erittäin mukavat. Ne ovat paitsi teknisesti onnistuneet myös tyylikkään malliset ja näköiset. Niissä tyyli ja suoritusta tehostavat osuudet muodostavat upean kengän, joka inspiroi juoksemaan ekstrakilometrin peruslenkin päälle.

Adidas Originals tekee popoja rentoon retroiluun

Adidas Originals -tennarit eivät ole yksi yhtenäinen ryhmä vaan joukko erilaisia vapaa-ajan kenkiä. Mallit vaihtelevat matalavartisista korkeavartisiin tennareihin ja printtikuvioisista kengistä mokkapintaisiin versioihin. Brändin useita eri malleja yhdistää viehättävän kaunis, pyöreä kärki, joka antaa kengälle sympaattisen ilmeen. Kengät näyttävät mahtavilta niin verkkariasun kuin farkkujenkin kanssa. Askel on kevyt ja joustava kenkien modernin rakenteen ansiosta, joka on syntynyt vuosikymmenten kokemuksen ja uusien innovaatioiden myötä. Sama kenkä käy osaksi arkista vaatetustasi ja urheiluasuasi. Jos olet jatkuvasti liikkeessä, adidas Originals -kengät eivät hidasta menoasi.

Yhdistele ja sekoita