Kengät

Suositut filtterit
2 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Laita kaikki peliin ja hanki All In -kengät

Löydä aivan uutta inspiraatiota tyyliisi All In -brändin avulla. Valikoimassa on huikeasti laadukkaita kenkiä monissa eri väreissä. Hintatasoltaan malliston kengät ovat järkeviä. All In -kengät ovat monien muiden vastaavan laatuisten huippubrändien luokkaa, joten klikkaile pian verkkokauppaamme ja tee upeita löytöjä vaihtuvista tarjouksistamme.

All In on niin sanottu underground-brändi, joka tarjoaa persoonallisia vaatteita päästä varpaisiin. Mallistoa on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan valikoiduista kivijalkakaupoista Yhdysvalloista, Kanadasta, Isosta-Britanniasta, Etelä-Koreasta ja Ranskasta. Vuonna 2014 perustettu All In on saapunut iloksemme nyt myös Zalandolle. Valitse unelmiesi kengät ja klikkaa ne näppärästi ostoskoriin jo tänään.

Brändin perustaja on perehtynyt kenkien suunnitteluun ja valmistukseen yhtiökumppaninsa kanssa aivan ruohonjuuritasolla ja vieraillut useissa kymmenissä tuotantolaitoksissa. Malliston tärkeimpiä kulmakiviä ovatkin laatu ja käyttömukavuus. All In -kengät jalassasi et voisi toivoa itsellesi parempaa kenkäparia.

All In -kengät tarjoavat täydellistä unisex-tyyliä

Sekoittele tyylejä ja tee tuttavuutta All In -brändin unisex-kenkien kanssa. Monipuoliset värivaihtoehdot ja koot takaavat, että löydät mallistostamme jaloillesi täydellisen istuvat uudet kengät. Kokovaihtoehtoja jopa kenkäkoosta 36 ainakokoon 47 saakka.

All In -kengissä on selkeä persoonallinen muotoilu ja tyyli, joilla erotut eduksesi niin harrastuksissa kuin vapaa-ajallakin. Pirteät neonväriset yksityiskohdat esimerkiksi pienissä ruutukirjailuissa antavat kengillesi ja jaloillesi sporttisuutta sekä erottuvat kaikkien iloksi massasta. Maastokuvioisilla, laadukkailla All In -kengillä nautit ulkoilusta säällä kuin säällä. Mallistossa on paljon myös yksivärisiä vaihtoehtoja yksinkertaisemmasta tyylistä pitävälle. Musta on aina tyylikäs ja ajaton valinta yksivärisistä kengistä haaveilevalle.

Mallistossa on runsaasti ajattomia värejä ja malleja sinulle, joka haluat pysyä trendikkäänä vuodesta ja vuodenajasta toiseen. Lyhytvartiset kengät kuuluvat kesään kuin peipon laulu kesäiltaan. All In -malliston lyhytvartiset kengät ovat takuuvarma valinta, mikäli tarvitset uudistusta kenkäkaappiisi.

Laadukkaita All In -kenkiä ei voi koskaan omistaa liikaa

All In -brändin kengät ovat tyylikkyyden lisäksi laadukkaita ja kestäviä. Elegantin mutta urheilullisen ja ajattoman suunnittelunsa ansiosta ne sopivat jokaiselle tallaajalle. Shoppaile siis huikean upeita kenkiä vaikka heti ihanasta ja luotettavasta verkkokaupastamme, niin unelmiesi jalkineet ovat askeleen lähempänä sinua.

Jalkoihin ja kenkiin panostaminen ei ole turhamaista, vaan ainoastaan järkevää. Seisomme ja kuljemme jaloillamme useita tuhansia askelia päivässä jo pelkästään työ- ja koulumatkoilla. Harrastuksissa liikettä tulee usein vielä lisää, erityisesti mikäli kyseessä on esimerkiksi kuntosaliharrastus. Tästä syystä laatuun kannattaa sijoittaa ja tehdä fiksuja ostopäätöksiä erityisesti jalkineiden suhteen.

Uusista kengistä ei kannata kuitenkaan maksaa maltaita. All In -malliston kengät voi kuka tahansa hankkia tuhlaamatta koko kuukauden palkkaansa – laadusta hippuakaan tinkimättä. Verkkokaupassamme on runsaasti jopa päivittäin tai viikoittain vaihtuvia tarjouksia myös tässä mallistossa. Selaa valikoimaamme ja nautit takuulla shoppailusta enemmän kuin laki sallii.