Kengät

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
51 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Innovatiiviset Altra kengät juoksuun ja vaellukseen

Altra on kahden urheilukenkiin hurahtaneen nuoren miehen uurastuksen hedelmä. Se on kymmenvuotisen olemassaolonsa aikana onnistunut saavuttamaan vankan jalansijan etenkin juoksukenkien valmistajien keskuudessa. Se ei suinkaan seuraa vain muiden esimerkkiä, vaan tekee aktiivisesti tutkimustyötä pysyäkseen kilpailun kärjessä. Altra kengät ovat kengät, joilla juuri sinä voit yltää parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Project 275 on yhtiön oma innovaatiotehdas, jossa insinöörit, suunnittelijat ja huippu-urheilijat tapaavat kehitysyhteistyön merkeissä. Ihmisen biomekaniikan ja fysiologian tutkimus ja urheiluvälinealan viimeisin teknologia ovat keskiössä uusia tuotteita suunnitellessa. Kun eri alojen ammattilaisten viisaat päät lyödään yhteen, saadaan aikaiseksi jotakin taatusti kiinnostavaa, ainutlaatuista ja relevanttia.

Sinä pääset osaksi tämän tutkimuksen hyödyistä hankkimalla itsellesi parin Altroja. Zalandon valikoimista löydät sekä vaellus- että juoksukengät, joilla harrastaminen käy keveästi ja kehosi hyvinvointia tukevasti.

Altra juoksukengät, joissa ergonomisuus kulkee edellä

Altran tuotteissa ykkösasia on jalan vapaa liike ja toiminta. Niissä on tasapainotettu pohja, joka mahdollistaa jalkaterän oikean asennon jalan ollessa ilmassa ja jakaa paineen tasaisesti jalan osuessa maahan. Ulkopohjien uritukset eivät ole vain koristeena; Innerflex™-nimeä kantava juoksukenkien innovaatio antaa jaloille joustoa ja liikkumavapautta. Vaelluskengissä käytettävä MaxTrac™-teknologia taas tuo mieletöntä pitoa ja kitkaa haastavassakin maastossa.

Kenkämalleja on useissa eri lestin leveyksissä, mutta yhteistä näille kaikille on reilu varpaiden liikkumatila. Tämä vapauttaa jalkaterän toimimaan luonnollisella tavalla ja edesauttaa kokonaisvaltaisesti oikean liikkumistavan löytämisessä. Kenkä ei täten myöskään purista tai hankaa ikävästi suorituksen tai retken aikana.

Merkin kengät tarjoavat jaloille vapauden lisäksi myös tukea. Ne ohjaavat jalan liikettä suoraan ja tukevat nilkkaa sivuttaisliikkeeltä. Kaikkein vaativimmissa olosuhteissa pidempivartinen vaelluskenkä on turvallisin valinta, siinä missä helpommilla reiteillä pärjää kevyemmilläkin kengillä. Myös juoksukenkien valikoimassa on valinnanvaraa tuen suhteen; osa on varustettu erityisellä ominaisuudella nimeltä GuideRail™. Sitä verrataan moottoritien kaiteeseen, joka ohjaa suuntaa vain tarvittaessa.

Innovaatiot tuovat mukanaan myös erottuvaa tyyliä

Sen lisäksi, että Altra kengät ovat käyttöominaisuuksiltaan huippuluokkaa, ne myös näyttävät todella hyvältä. Ne eivät ole ikinä tylsät. Kenkiä löytyy monissa herkullisissa ja energisissä kankaiden, nahan ja nauhojen väriyhdistelmissä, jotka jo yksinään rohkaisevat lähtemään liikkeelle. Muotoilussa on otettu huomioon pienetkin yksityiskohdat ja näin on luotu varsin uniikin näköinen käyttökenkä.

Tyylitellyt pohjakuviot, moninaiset kuosit ja kauniit painatukset tekevät näistä jalkineista myös katu-uskottavat. Lenkin lomassa voit siis hyvin poiketa kaupungilla herättämässä ihastusta. Ja miksipä ei jokin Altran äärettömän mukavista ja vetävän näköisistä vaelluskengistä voisi olla jonkun ensisijainenkin vapaa-ajan jalkine?

Altra matkaa urheilukenkien aallonharjalla tuoden markkinoille aina parhaisiin, tutkittuihin teknologioihin pohjautuvia tuotteita. Olit sitten tavoitteellinen urheilija, erämaiden kulkija tai vain sporttista tyyliä ja laatua arvostava tavan tallaaja, löydät Zalandolta tarpeisiisi sopivan Altra-parin.