Kengät

Suositut filtterit
102 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Art-kengät edustavat espanjalaista jalkinedesignia ihanimmillaan. Ne ovat yhdistelmä vanhaa käsityöosaamista ja kestäviä luonnonmateriaaleja sekä urbaaneja uutuuksia ja teknisillä innovaatioilla leikittelyä. Loppusilauksensa ne saavat kauniista muotoilusta, intensiivisistä väreistä sekä iloisen huolettomasta asenteesta. Art-kenkien suunnittelussa edetään aina mukavuutta ja jalan hyvinvointia ajatellen, mutta nimensä mukaisesti Art edustaa myös kenkien taidetta, jossa näyttävällä estetiikalla on vahva merkitys.

Art-kengät – ilmeikästä kenkädesignia Espanjasta

Vuonna 1995 Espanjassa perustettu Art on saavuttanut mainetta hyvän mielen sanansaattajana, joka tahtoo tehdä elämästä astetta hauskemman, tyylikkäämmän ja keveämmän. Espanjalaisen kenkämuotoilun perinteitä kunnioittavat Art-kengät huokuvat boheemia suurkaupunkityyliä ja lämpimiä etelän maaseudun värejä. Ne sopivat täydellisesti kesätunnelmaan, mutta piristävät tehokkaasti myös pohjoisen harmaata talvikautta. Artin kohderyhmään kuuluvat niin naiset, miehet kuin lapsetkin – nämä kengät sopivat jokaiselle, joka kaipaa jalkineiltaan käyttömukavuutta, kestävyyttä ja raikkaan persoonallista ilmettä. Kengissä hyödynnetään orgaanista tunnelmaa henkiviä materiaaleja ja uniikkeja yksityiskohtia, kuten hehkuvilla värisävyillä työstettyä nahkaa, puujäljitelmäpohjia sekä tukevalla langalla ommeltuja tikkauksia. Art-kenkien kolme kulmakiveä ovat mukavuus, design ja innovaatio. Niiden yhdistelmistä syntyy jalkineita, jotka antavat sinun iloita niin keveästi kulkevasta askeleesta kuin poikkeuksellisen tyylikkääksi viimeistellystä ulkomuodostakin.

Art-kengät tarjoavat jokaiselle jotakin

Vaikka Artin visuaalinen ilme on selkeästi erottuva ja hyvin omaleimainen, pystyy se silti tarjoamaan lukuisiin erilaisiin tyyleihin ja tilanteisiin soveltuvia kenkiä. Art-kengät sopivat loistavasti kaikenlaisiin kaupunkiseikkailuihin, luotettaviksi reissukengiksi pidemmällekin matkalle sekä moderniin ja vahvailmeiseen katumuotiin. Ne ovat myös luottojalkineet jokapäiväisessä arjessa ja vauhdikkaassa vapaa-ajassa. Naisten mallistossa iloittelevat runsaat värit, korkeat ja matalat korot, sääriä myötäilevät varret sekä rento käytännöllisyys – valikoimasta on helppo löytää oikeat kengät sekä urbaaniin farkkutyyliin että naisellisen kesämekon kanssa. Miehille Art-kengät tarjoavat esimerkiksi värikästä tennari-ilmettä, elegantteja nahkakenkiä sekä jykeviä nilkkureita, jotka tuovat tyyliä niin kaupunkipukeutumiseen, luontoretkille kuin muodollisempaan työpukeutumiseenkin. Lasten mallisto on puolestaan täynnä iloisena loistavia sävyjä ja herkullisia väriyhdistelmiä, ja kengät on muotoiltu istumaan mahdollisimman miellyttävästi kovassakin tohinassa.

Yhdistele ja sekoita