Kengät

Suositut filtterit
394 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos suhtaudut vakavasti kuntoiluun, Asics-kengät ovat oikea pari sinulle. Ne täyttävät kaikkein kovimmatkin odotuksesi. Kenkien kestävä rakenne, mahtava tuntuma ja sporttisen tyylikäs muotoilu tuovat kevyttä fiilistä niin kuntoiluun, juoksuun kuin rentoihin kävelylenkkeihin. Moneen eri lajiin sopivat kengät eivät kannusta vain yhden lajin harrastajaksi vaan inspiroivat kokonaisvaltaisen aktiiviseen elämäntyyliin. Niiden näyttävät muodot ja mallit yhdistettynä trendikkäisiin kuoseihin tekevät kengistä paitsi käytännölliset myös muodikkaat urheilujalkineet.

Huippuunsa hiotut Asics-kengät

Asics kenkien korkea laatu ei ole sattumaa vaan pitkällisen kehitystyön tulos. Asics tekee jatkuvasti yhteistyötä huippu-urheilijoiden kanssa, jotka testaavat brändin uusia innovaatioita ja auttavat maksimoimaan kenkien suorituskykyä. Brändin slogan – Anima Sana In Corpore Sano – viittaakin terveeseen mieleen terveessä kropassa, minkä saavuttamiseen Asics haluaa panostaa asiantuntijaneuvoilla. Japanilaisella perusteellisuudella luodut teknologiat kilpailevat rinta rinnan muiden urheilujättien tuotekehityksen kanssa. Asics ei jätä mitään huomioimatta. Kenkiä on jokaiselle eri jalkatyypille neutraalisti ylipronatoivaan ja supinoivaan sekä liian korkean tai matalan jalkaholvin omaaviin. Kengissä on huomioitu myös jalan leveys hyvin kapeasta erittäin leveään lestiin. Asicsin suunnittelijat tietävät, että vain täydellisesti istuva kenkä voi tukea urheilusuoritustasi ja pitää jalkasi terveinä. Kun huomioit vielä kenkien lajikohtaiset eroavaisuudet, saat parhaat mahdolliset kengät siivittämään juoksuasi tai pehmentämään ripeää kävelytahtiasi.

Jalkojasi hellivät Asics-kengät

Kaupunkien katuja taittavat juoksijat tarvitsevat kevyet juoksukengät pätevällä iskunvaimennuksella. Asics-kenkien GEL-teknologia perustuu nimensä mukaisesti geelitäytteisiin pehmusteisiin, kun taas monet muut urheilukengät hyödyntävät ilmatyynyjä vaimennukseen. Geelityyny imee itseensä iskuja ja pitää askeleesi joustavana mutta vakaana. Hiukan kevyemmällä vaimennuksella varustetut Asics-kengät sopivat hyvin vaikkapa maastojuoksuun. Ne säilyttävät hyvän tuntuman vaihtelevaan alustaan samalla kun ne tukevat jalkaa eri asennoissa. Vauhdikas meno kaipaa myös hyvää pitoa maastojuoksukengältäsi. Samoin sisäliikuntaan tarkoitettujen kenkien pidon on oltava moitteeton. Varsinkin sisälajeissa, kuten koripallossa tai salibandyssä, on nopeita käännöksiä, joissa ei ole varaa pikku lipsahduksille.

Tutustu myös