Kengät

Suositut filtterit
539 tuotetta

ASICS-kengät inspiroivat aktiiviseen elämään

Vuonna 1977 perustettu ASICS on tunnettu ja arvostettu japanilainen urheiluvaatteiden ja -varusteiden sekä jalkineiden valmistaja. ASICSin kengät tarjoavat erinomaiset lähtökohdat monenlaiseen liikkumiseen. Saliurheiluun, lenkille, vapaa-ajalle ja moniin joukkuelajeihin löytyvillä malleilla saat suorituksistasi mahdollisimman paljon irti. Ota harppaus kohti entistäkin aktiivisempaa elämää ja löydä itsellesi brändin käytännölliset, miellyttävät ja korkealaatuiset jalkineet.

Arkisessa liikkumisessa ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä mukavat ja laadukkaat varusteet näyttelevät yllättävän suurta osaa. Kulahtaneissa varusteissa tai vaikkapa säätä kestämättömissä tamineissa kuntoileminen vie motivaatiota. ASICS-kengät inspiroivat aktiiviseen elämäntapaan mukavuudellaan, ulkonäöllään ja teknisillä ominaisuuksillaan. Brändin jalkineiden joukosta löytää kaikkein vaativimmatkin liikkujat tarpeitaan vastaavat kenkämallit.

Brändin kenkien mainion luonnollinen tuntuma, jämäkän kestävä rakenne, sekä urheilullisuutta huokuva muotoilu kannustavat lähtemään juoksemaan, salille tai rennolle kävelylenkille; ihan vain, jotta saat mahdollisuuden pukea ne jalkaasi. Tutustu meillä Zalandolla löytyvään ASICSin valikoimaan ja valikoi omia tarpeitasi vastaavat jalkinemallit satojen vaihtoehtojen kattauksesta.

Erilaiset ASICS-juoksukengät kaikkien lenkkeilijöiden tarpeisiin

ASICSin juoksukenkien joukosta löydät useita tunnettuja ja arvostettuja mallistoja. Brändin jalkineiden laatu ei todellakaan ole sattumaa, vaan pitkään kestäneen ja aina jatkuvan kehitystyön tulos. Jatkuva yhteistyö huippu-urheilijoiden kanssa antaa puolestaan asiansa osaavilta käyttäjiltä elintärkeää infoa ominaisuuksien toimivuudesta.

ASICS-juoksukengät on saatavilla kutakuinkin kaikkien lenkkeilijöiden tarpeisiin. Neutraalille jalkatyypille on toki luonnollisesti saatavilla eniten malleja, mutta tarjolla on myös lukuisia yli- ja alipronaation huomioivia kenkävaihtoehtoja. Erikorkuiset jalkaholvit on myös huomioitu, sekä tietysti lestin leveys. Omille jaloille sopivien juoksukenkien valinta on paras tapa pystyä jatkamaan liikkumista tasaisesti ja pitämään jalat terveenä.

Useissa brändin juoksemiseen suunnitelluissa malleissa iskunvaimennus on äärimmäisen tärkeässä roolissa ja se on hoidettu erityisellä GEL-tekniikalla. Valmistusmateriaalit on suunniteltu miellyttävän kevyiksi ja hengittäviksi. Kulutusta mainiosti kestävät kumipohjat tarjoavat pitoa ja irrotettavan sisäpohjan avulla kenkien tuulettaminen pitkienkin lenkkien jälkeen on helpompaa.

Tyyliä, väriä ja iloa liikkumiseen

Etsiessäsi oikeanlaisia jalkineita juuri omiin käyttötarpeisiisi kannattaa tietysti valinta tehdä harrastetun lajin perusteella. Yleiset joka alustan kengät sopivat vaihtelevan pinnan kuntolenkkeilyyn mainiosti. Keskimääräistä suuremmalla iskunvaimennuksella varustetut kenkämallit ovat puolestaan omiaan asfalttikäyttöön. Vaelluksille, sisäurheiluun ja esimerkiksi lentopallokentälle on omat mallinsa. Näiden joukosta löydät lähes varmasti sopivat vaihtoehdot itsellesi.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan ja mukavuudeltaan huippuunsa viritetyt ASICS-kengät valitsemalla saat jalkaasi myös urheilullista muodikkuutta. Erilaiset väri- ja kuosivaihtoehdot tarjoavat paljon mahdollisuuksia omanlaisesi sporttityylin luomiseen. Halutessasi voit luoda erittäin pirteitä yksityiskohtia urheilupukeutumiseesi.

Perinteiset mustat tai valkoiset kenkämallit ovat toki lähes aina tyylikäs ja varma ratkaisu. Pirteän pinkit tai roisit neonkeltaiset jalkineet toimivat puolestaan mainiona yksityiskohtana muun asustuksen ohessa. ASICSin kengät löydät tunnistettavan logonsa lisäksi varustettuna myös monivärisin taiteellisin kuosein, jotka tuovat liikkumiseen aivan uudenlaista energiaa. Näiden laittaminen jalkaan kerää myös lähes varmasti katseita.