Suositut filtterit
33 tuotetta

Camel active -kengät sopivat saumattomasti urbaanin seikkailijan tyyliin! Camel active -kenkämallistossa pääosassa ovat huolitellusti muotoillut, laadukkaat miesten ja naisten nahkakengät. Yhdet sopivat vaellusretkille, toiset kaupunkikävelylle – mutta kaikkia niitä yhdistää tyylikäs ilme! Camel active -kengissä näkyy myös brändin panostus laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin sekä kovaakin käyttöä kestävään designiin.

Naisten camel active -kengät huokuvat laatua ja tyyliä

Kuten brändin nimikin kertoo, camel active -kengät sopivat menevään elämäntapaan. Naisten camel active -kengät ovat ilmeeltään saumaton yhdistelmä trendikästä kenkädesignia sekä kestävää camel-laatua. Ne jalassa selviää niin urbaaneista haasteista kuin kaukomatkoistakin! Naisten kenkämallistoon kuuluu esimerkiksi siroja nauhallisia nilkkureita makeissa väreissä. Ne sopivat täydellisesti farkkujen, neulepaidan ja parkatakin seuraksi. Todelliset seikkailijattaret yhdistävät ne tarpeen tullen myös kangasshortseihin sekä yksiväriseen toppiin ja viimeistelevät tyylin hellehatulla. Klassisen naisellista camel active -tyyliä edustavat puolestaan linjakkaat nahkanilkkurit, jotka sopivat erinomaisesti trenssin, paitapuseron ja slim fit -farkkujen seuraan. Talven nautintoihin kuuluu taas pehmeiden ja lämpöisten camel active -saappaiden vetäminen jalkaan! Tyylikkäät saappaat sopivat urbaaniin elämään, mutta ne jalassa voi myös hyvin lähteä talviselle ulkoiluretkelle luonnon helmaan.

Camel active -kengät täydentävät miesten urbaaneja asukokonaisuuksia

Miesten camel active -kenkämallistoon kuuluu niin tennareita kuin klassisia kävelykenkiäkin. Mutta camel active -valikoima ei olisi täydellinen, jos sen pääosassa eivät olisi ruskeat nauhalliset nilkkurit. Kestosuosikin asemaan noussut Havanna-malli sopii erinomaisesti raikkaan sinisen denimin seuraan. Yläosaksi sopii niin rento kauluspaita, pikeepaita kuin neulepaitakin. Tasapohjaiset talvitennarit taas ovat kuin kotonaan chinojen, collegepaitojen ja parkatakkien seurassa. Modernit, huipputrendikkäät camel active -kävelykengät puolestaan vaativat seurakseen kapealinjaisia housuja tai slim fit -farkkuja sekä tyylikästä kauluspaitaa sekä villakangastakkia.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua