Suositut filtterit
33 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Urbaanin takuutyylin vahvuus piilee freesin vaivattomissa asusteissa ja niiden helpossa yhdisteltävyydessä. Suuntaa katseesi alas ja huomaat, että persoonallinen katutyyli lähtee skarpeista jalkineista. Ikoniset Caterpillar-kengät vauhdittavatkin asuasi itsevarmalla energisyydellä.

Caterpillar-kengät ovat jo vuosien ajan ravistelleet jalkinemuodin maailmaa ryhdikkäällä olemuksellaan. Bootsivalikoiman muotoilu on virtaviivaisen tyylikäs ja raikkaan ajankohtainen. Suosikkipopot luottavat simppeliin tyylireseptiin, josta ei särmikkyyttä puutu. Nämä kengät on tehty kohtaamaan sekä tarkan tyylisilmän katseita että vaativaa käyttöä. Katumuodin twistillä terästetty valikoima viehättää tyylittelijöitä, joita puhuttelee huoleton jalkinetyyli.

Caterpillar-kengät tuovat muodikkaan ryhtiliikkeen kenkäkaappiisi

Tyylillesi uskolliset jalkineet ovat parhaimmillaan silloin, kun ne tukevat energistä elämäntapaasi. Rohkeisiin askeleisiin ja huolettomaan tyylikkyyteen löydätkin tärppivalintoja Caterpillar-kenkien katalogista. Sekä naisten että miesten valikoima tarjoaa rennon laatutietoista kenkämuotia arkipäivien seikkailuihin! Tämän valmistajan luotsaamana otatkin rempseän harppauksen kohti katumuodin trendikästä omalaatuisuutta. Mallistoissa ajatonta muotoilua on terästetty leikkisillä yksityiskohdilla, ja tuloksena on ajattoman ryhdikästä popomuotia. Caterpillar-kengät johdattavatkin askeleitasi arkipäivien läpi itsevarmalla tyylikkyydellä.

Caterpillar-kengät kääntyvät luontevasti niin sporttiasusteiden pariksi kuin street-henkiseen tyylittelyynkin. Detaljeistaan tarkat kuosit ja priimalaatuisten materiaalien kirjo takaavat mielenkiintoisia asukokonaisuuksia moneen tilaisuuteen. Yhdistä ikoniset varsikengät esimerkiksi kepeiden chinojen tai huolitellumpien kangashousujen pariksi, ja helposti päivittyvä takuutyyli on luotu. Särmikkäällä denimillä ja kauluspaidalla tuot kokonaisuuteen niin grunge-tyylin viboja kuin statement-leikittelyäkin. Nauhakengät sujahtavat niin viikonloppumatkoille kuin rennoille lounastreffeille, kun mätsäät tyyliin hyvin istuvia yläosia. Linjakkaat matalavartiset tennarit ystävystyvät niin pikeepaidan kuin sporttihenkisen t-paidankin kanssa. Kun taas asukokonaisuuden parissa rentoilu on ajankohtaista, kokeile collegen ja parkatakin yhdistämistä bootsityylin yläosaksi. Suosikkivärejäsi ja erilaisia tekstuureita yhdistelemällä saat asuun persoonallisen esteettisiä jujuja. Nopeita käännöksiä etsivä asenteesi onkin tärkein tyylielementti Caterpillar-kenkien tähdittämässä lookissa!

Caterpillar-kengät tuovat räätälöityä ryhdikkyyttä asuvalintoihisi!

Tutustu myös