Kengät

Suositut filtterit
164 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Columbian kengät aktiivisen liikkujan iloksi

Columbia, tai pidemmältä nimeltään Columbia Sportswear, on ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin keskittyvä tuotemerkki Yhdysvalloista. Jo vuonna 1938 perustetun Columbian kengät ovat olleet jo vuosikausia ulkoilijoiden, retkeilijöiden ja ylipäätään aktiivisen elämäntavan nimiin vannovien ihmisten suosiossa ympäri maailman.

Brändin tuotteille, luonnollisesti kengät mukaan lukien, on ominaista huippuunsa viritetyt tekniset ominaisuudet ja erittäin kestävä laatu. Vaatemerkin alati jatkuva tuotekehitys sekä uusiin mallistoihin tasaisesti tuotavat uudet tekniset innovaatiot pitävät brändin nimen jatkuvasti ajankohtaisena. Viimeisimmät teknologiset ominaisuudet yhdistettynä hyväksi havaittuihin perinteisiin tuovat Columbia-kengille laatua, jota juuri sinä laatukengiltä toivot.

Yhtä lailla miehille ja naisille tarjolla olevat brändin jalkineet sopivat monenlaisiin aktiviteetteihin. Rankoille retkille ja vaelluksille löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Miellyttävästi jalat lämpiminä pitävillä talvikengillä ja erityisesti pidempivartisilla malleilla voi lumessa tarpoa huoletta. Kenkämallien usein yksinkertaisen tyylikkäät ulkoasut sopivat hyvin myös vapaa-ajalle, vuodenajasta riippumatta. Tutustu meillä Zalandolla kymmeniin erilaisiin Columbian jalkinemalleihin ja tilaa omiin käyttötarpeisiisi sopivat vaihtoehdot itsellesi vaikka kotisohvalta käsin.

Maastossa Columbian vaelluskengät pitävät jalat kunnossa

Suuri osa meillä Zalandolla löytyvästä brändin kenkävalikoimasta on omiaan nimenomaan vaellus- ja retkeilykäyttöön. Columbia-vaelluskengät tarjoavatkin vaihtelevissa olosuhteissa tarpomiseen erinomaiset vedenpitävyys-, hengittävyys- ja joustavuusominaisuudet. Valikoi vain vuodenaikaan ja lämpötilaan sopiva vaihtoehto, ja olet useita askelia lähempänä onnistunutta vaellusta.

Miellyttävä istuvuus ja riittävä, omien jalkojesi tarpeisiin vastaava tuki on haastavissa oloissa vaeltamisessa tärkeää. Hieman korkeammalla varrella varustetut mallit tukevat nilkkaa paremmin, kun taas matalavartisissa Columbian vaelluskengissä ketterä liikkuminen myös metsässä tapahtuvan juoksun merkeissä hoituu hieman kätevämmin.

Vaeltamiseen ja metsissä samoilemiseen suunnitelluissa malleissa on tuhdit erittäin kestävästä kumista valmistetut pohjat, jotka suojaavat jalkapohjaa juurilta ja kiviltä, sekä tarjoavat pitoa liukkaillakin pinnoilla. Kulutusta ja hankausta kestävillä nauhoilla kiristät jalkineet juuri omaan makuusi sopivasti. Brändin ulkoilujalkineiden kattauksesta löydät lähes varmasti omaan jalkaasi istuvat ja käyttötarpeisiisi soveltuvat mallit.

Teknisyyttä tyyliä unohtamatta

Columbia-kengät tarjoavat haastaviin olosuhteisiin sopivia ratkaisuja jalkojen mukavuuden lisäämiseksi. Huipputason tekniset ominaisuudet eivät kuitenkaan vie jalkineiden tyylikkyydestä mitään pois. Valtaosa brändin kenkämalleista sopiikin vähäeleisellä tyylikkyydellään aktiivi-ihmisten vapaa-ajan jalkineiksikin.

Siinä missä brändin kevyet ja vedenpitävät tennarit ovat luonnollisesti omiaan metsien lenkkipoluille, sopivat ne myös monenlaiseen perusarjen käyttöön. Siistit yksiväriset kenkämallit ovat jaloissa äärimmäisen mukavia, näyttävät tyylikkäiltä ja hengittävät hyvin. Näin ne käyvät aktiviteettien lisäksi hienosti käytettäväksi myös monissa työpaikoissa. Halutessasi pirteitä värejä jalkineisiin, koita jotain brändin moniväristä vaihtoehdoista tai tartu kenkämalliin, jota koristaa roisin kirkkailla väreillä somistetut nauhat.

Columbian kengistä löydät talviseen käyttöön erinomaisia vaihtoehtoja. Lumisilla keleillä pito, korkeat varret ja vedenpitävyys kuulostavat varmasti miellyttäviltä. Lämpimämpiin oloihin ulkoilukengiksi voit hyvin löytää myös jämäkät vaellussandaalit. Brändin kattavasta valikoimasta löytyy jopa klassisempia rantasandaaleja, mikäli lomamatkan hiekkarannalle on tarvetta laadukkaille jalkineille.