Kaikki

Kengät / Crocs

Merkki
Hinta
15
15
60
60
Käyttövinkki
Kengän leveys

134 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
BUMP IT - Kumisaappaat - navy/oyster BISTRO GINGHAM - Rantasandaalit - black CLASSIC - Tohvelit - cerulean CROCBAND - Sandaalit nilkkaremmillä - navy/red FUNLAB COOKIE - Matalakantaiset pistokkaat - ocean CLASSIC - Rantasandaalit - ice blue FREESAIL CHELSEA - Kumisaappaat - green CLASSIC BLITZEN III GRAPHIC - Tohvelit - ultraviolet/iris CROCBAND - Rantasandaalit - party pink CLASSIC - Rantasandaalit - garnet LODGEPOINT NOVELTY - Saappaat - multicolor CROCBAND - Puukengät - schwarz CLASSIC - Rantasandaalit - chocolate CLASSIC GRAPHIC - Tohvelit - candy pink/peony CLASSIC - Rantasandaalit - navy HANDLE IT RAIN BOOT KIDS - Kumisaappaat - cerulean blue CROCBAND - Rantasandaalit - volt green/lemon CROCBAND - Rantasandaalit - graphite/volt green JAUNT - Kumisaappaat - navy LODGEPOINT SNOW - Saappaat - candy pink/party pink YUKON MESA - Matalakantaiset pistokkaat - black CROCBAND JAUNT - Kumisaappaat - fuchsia YUKON MESA - Matalakantaiset pistokkaat - espresso BISTRO - Puukengät - white CROCBAND LODGEPOINT - Saappaat - navy/red LODGEPOINT - Saappaat - blue jean/navy CLASSIC - Rantasandaalit - white SWIFTWATER DECK - Puukengät - navy/white CLASSIC - Rantasandaalit - black SWIFTWATER WATERPROOF - Kumisaappaat - black/blue jean SWIFTWATER WATERPROOF - Saappaat - party pink/candy pink CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - navy SWIFTWATER WATERPROOF - Kumisaappaat - navy/flame CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - grey CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - black RALEN LINED - Tohvelit - cotton candy/oatmeal CROCBAND - Puukengät - bordeaux CROCSFUNLAB LIGHTS - Matalakantaiset pistokkaat - gems/carnation CROCSFUNLAB - Rantasandaalit - navy BUMP IT - Kumisaappaat - yellow/oyster CLASSIC BLITZEN III - Matalakantaiset pistokkaat - ballerina pink/ultraviolet FUNLAB FROZEN - Tohvelit - ice blue FUN LAB LIGHTS CARS - Matalakantaiset pistokkaat - abstract FUN LAB DESPICABLE ME 3 - Rantasandaalit - ocean RALEN LINED - Tohvelit - black LODGEPT LIGHTS ROBOREX - Saappaat - black ALLCAST RAIN - Kumisaappaat - dusty olive CLASSIC GRAPHIC SLIDE - Rantasandaalit - white/black CROCBAND - Puukengät - white RALEN - Rantasandaalit - fuchsia RALEN - Rantasandaalit - dahlia CROCSFUNLAB LIGHTS - Matalakantaiset pistokkaat - multicolor CLASSIC - Matalakantaiset pistokkaat - party pink/candy pink CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - white RALEN - Rantasandaalit - sea blue CROCBAND - Puukengät - dark green RALEN LINED - Tohvelit - nautical navy/oatmeal SWIFTWATER DECK - Puukengät - slate grey CROCBAND JAUNT - Kumisaappaat - cerulean blue CROCBAND - Puukengät - espresso/khaki

Kaikki tuntevat Crocs-kengät. Kuka kuitenkin tietää, että jalkineet ovat saanet nimensä krokotiilista? Krokotiili on nimittäin vahva eläin, joka pärjää sekä maalla että vedessä eikä sillä ole luonnollisia vihollisia. Ja totta tosiaan, tämä sopii myös Crocs-kenkiin. Niille on tunnusomaista niiden pyöreä ja jalkaystävällinen muoto sekä uurretut pohjat, jotka estävät kenkien luistamisen. Kengissä on ortopedinen kantapääkuppi, joka tukee ja suojaa. Kenkien sisäänrakennettu holvituki tukee jalkaa ja lisäksi niissä on hierovat nystyrät. Crocseissa on myös tuuletus, joka viilentää ja suodattaa. Harva jalkine pystyy tarjoamaan tätä ominaisuutta. Materiaali on innovatiivinen Croslite™-materiaali, joka ei ole muovia eikä kumia. Tämä väriä päästämätön materiaali on myös kenkien keveyden ja mukavuuden salaisuus. Kaiken lisäksi materiaali on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla ja sitä voi huoletta käyttää ihoa vasten. Nämä jalkineet pärjäävät todellakin monissa olosuhteissa ja kestävät käyttöä.

Crocsit jalkaan ja menoksi - käytännöllisyyttä ja laatua Zalandolta!

Crocs-kengät ovat todellinen jalkineiden hitti. Ne sopivat erilaisiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Ne ilahduttavat käyttäjäänsä poikkeuksellisilla ominaisuuksillaan, sillä jalat suorastaan lepäävät niissä ja niillä käveleminen on aina turvallista ympäristön olosuhteista riippumatta. Ne ovat käytännöllisiä ja niitä saa Zalandosta tarpeen mukaan joko hillityissä tai iloisissa väreissä. Crocs-kenkiä voi käyttää työkenkinä, vapaa-ajalla, kesällä, talvella, sateessa, rannalla, juhlissa, kotona ja kylässä tai ihan missä vaan. Crockseja on nimittäin saatavana eri malleissa ja tyyleissä. Zalandon valikoimasta löytyy tohveleita, kumisaappaita, rantasandaaleita, ballerinoja, talvisaappaita, pistokkaita, puukenkiä, matala- ja korkeavartisia tennareita, lapsille ja aikuisille, retro- ja classic-mallina. Jalkineita voi siis yhdistellä eri asuihin vaikkapa vapaa-aikana retromallisina pistokkaina farkkujen ja T-paidan kanssa. Ballerinat sen sijaan sopivat erinomaisesti mekon kanssa juhliin. Talvisaappaat ovat oikea valinta kun ulkona tuiskuttaa lunta, ja sandaalit voi sujauttaa jalkaansa, kun lähtee kesällä rannalle tai veneilemään. Näin moni-ilmeiset jalkineet ovat ehdoton valinta omaan kenkävalikoimaan.