Kaikki

Kengät / Crocs

Merkki
Hinta
19
19
70
70
Käyttövinkki
Kengän leveys

138 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
BUMP IT - Kumisaappaat - yellow/oyster CLASSIC BLITZEN III RELAXED FIT - Tohvelit - black LODGEPOINT - Saappaat - blue jean/navy CROCBAND - Rantasandaalit - volt green/lemon CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - navy CLASSIC - Matalakantaiset pistokkaat - slate grey/volt green CROCBAND - Puukengät - espresso/khaki CLASSIC - Tohvelit - forest green/oatmeal SWIFTWATER WATERPROOF - Kumisaappaat - black/blue jean CLASSIC - Tohvelit - cerulean SWIFTWATER - Rantasandaalit - graphite/volt green CLASSIC - Tohvelit - navy/charcoal LODGE LIGHTS STAR - Saappaat - multicolor CROCBAND - Rantasandaalit - ultraviolet/white CROCBAND - Rantasandaalit - graphite/volt green CROCBAND - Rantasandaalit - navy/volt green CLASSIC BLITZEN III RELAXED FIT - Tohvelit - navy/oatmeal CROCBAND LODGEPOINT - Saappaat - navy/red LODGEPT LIGHTS ROBOREX - Saappaat - black CROCBAND - Rantasandaalit - navy/red CLASSIC - Matalakantaiset pistokkaat - volt green/navy CLASSIC - Rantasandaalit - chocolate FREESAIL SHORTY - Kumisaappaat - berry CROCSFUNLAB LIGHTS - Matalakantaiset pistokkaat - gems/carnation CLASSIC - Matalakantaiset pistokkaat - navy/cerulean blue CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - grey CROCBAND - Rantasandaalit - ice blue/white FUNLAB - Rantasandaalit - peony pink CLASSIC - Matalakantaiset pistokkaat - party pink/candy pink CLASSIC - Tohvelit - ultraviolet/oatmeal CLASSIC - Rantasandaalit - schwarz BISTRO - Puukengät - white SWIFTWATER WATERPROOF - Saappaat - party pink/candy pink CLASSIC BLITZEN III - Matalakantaiset pistokkaat - ballerina pink/ultraviolet CROCSFUNLAB LIGHTS - Matalakantaiset pistokkaat - dark grey ALLCAST RAIN - Kumisaappaat - dusty olive FUN LAB LIGHTS CARS - Matalakantaiset pistokkaat - abstract LODGEPOINT SNOW - Saappaat - candy pink/party pink FUNLAB - Rantasandaalit - slate grey CROCBAND FLIP - Varvassandaalit - black LODGEPOINT - Saappaat - navy/slate grey FREESAIL CHELSEA - Kumisaappaat - navy/flora FUNLAB FROZEN - Tohvelit - ice blue CLASSIC GRAPHIC - Tohvelit - blue jean/amethyst CROCSFUNLAB - Rantasandaalit - navy CROCBAND - Rantasandaalit - party pink CROCBAND - Puukengät - dark green BUMP IT - Kumisaappaat - navy/oyster CROCBAND LODGEPOINT - Saappaat - ocean/navy CROCBAND HOLIDAY - Matalakantaiset pistokkaat - black CLASSIC GRAPHIC - Tohvelit - candy pink/peony CROCBAND - Puukengät - white CLASSIC - Tohvelit - blue jean/navy CLASSIC - Rantasandaalit - garnet LODGEPOINT NOVELTY - Saappaat - multicolor CLASSIC - Rantasandaalit - navy CROCBAND - Puukengät - bordeaux CROCBAND LEOPARD III - Matalakantaiset pistokkaat - black CLASSIC GRAPHIC SLIDE - Rantasandaalit - white/black FREESAIL CHELSEA - Kumisaappaat - green

Kaikki tuntevat Crocs-kengät. Kuka kuitenkin tietää, että jalkineet ovat saanet nimensä krokotiilista? Krokotiili on nimittäin vahva eläin, joka pärjää sekä maalla että vedessä eikä sillä ole luonnollisia vihollisia. Ja totta tosiaan, tämä sopii myös Crocs-kenkiin. Niille on tunnusomaista niiden pyöreä ja jalkaystävällinen muoto sekä uurretut pohjat, jotka estävät kenkien luistamisen. Kengissä on ortopedinen kantapääkuppi, joka tukee ja suojaa. Kenkien sisäänrakennettu holvituki tukee jalkaa ja lisäksi niissä on hierovat nystyrät. Crocseissa on myös tuuletus, joka viilentää ja suodattaa. Harva jalkine pystyy tarjoamaan tätä ominaisuutta. Materiaali on innovatiivinen Croslite™-materiaali, joka ei ole muovia eikä kumia. Tämä väriä päästämätön materiaali on myös kenkien keveyden ja mukavuuden salaisuus. Kaiken lisäksi materiaali on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla ja sitä voi huoletta käyttää ihoa vasten. Nämä jalkineet pärjäävät todellakin monissa olosuhteissa ja kestävät käyttöä.

Crocsit jalkaan ja menoksi - käytännöllisyyttä ja laatua Zalandolta!

Crocs-kengät ovat todellinen jalkineiden hitti. Ne sopivat erilaisiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Ne ilahduttavat käyttäjäänsä poikkeuksellisilla ominaisuuksillaan, sillä jalat suorastaan lepäävät niissä ja niillä käveleminen on aina turvallista ympäristön olosuhteista riippumatta. Ne ovat käytännöllisiä ja niitä saa Zalandosta tarpeen mukaan joko hillityissä tai iloisissa väreissä. Crocs-kenkiä voi käyttää työkenkinä, vapaa-ajalla, kesällä, talvella, sateessa, rannalla, juhlissa, kotona ja kylässä tai ihan missä vaan. Crockseja on nimittäin saatavana eri malleissa ja tyyleissä. Zalandon valikoimasta löytyy tohveleita, kumisaappaita, rantasandaaleita, ballerinoja, talvisaappaita, pistokkaita, puukenkiä, matala- ja korkeavartisia tennareita, lapsille ja aikuisille, retro- ja classic-mallina. Jalkineita voi siis yhdistellä eri asuihin vaikkapa vapaa-aikana retromallisina pistokkaina farkkujen ja T-paidan kanssa. Ballerinat sen sijaan sopivat erinomaisesti mekon kanssa juhliin. Talvisaappaat ovat oikea valinta kun ulkona tuiskuttaa lunta, ja sandaalit voi sujauttaa jalkaansa, kun lähtee kesällä rannalle tai veneilemään. Näin moni-ilmeiset jalkineet ovat ehdoton valinta omaan kenkävalikoimaan.