Kengät

Suositut filtterit
29 tuotetta

Löydä pitkällä kokemuksella valmistetut Dachstein-kengät

Alun perin vuonna 1925 Itävallassa perustettu Dachstein on monenlaisiin olosuhteisiin kenkiä valmistava brändi, joka sai nimensä korkeasta itävaltalaisesta vuoresta. Dachsteinin kengät kannustavat aktiiviseen elämäntapaan ja houkuttelevat mukavuudellaan, sekä teknisillä ominaisuuksillaan luontoon seikkailemaan vaelluksen ja retkeilyn merkeissä.

Dachstein-kenkien korkea laatu on voittanut brändille useita palkintoja ja vuodesta 2019 asti se on kuulunut suomalaisen Luhta-vaatemerkin omistukseen, osana laajaa korkealaatuisten ulkoilu- ja urheiluvaatteiden valikoimaa. Meillä Zalandolla löydät kenkämerkin tuotteet, joilla maaston haasteet eivät enää tunnukaan niin ylitsepääsemättömiltä ja joissa liikkuminen hoituu kaikkina vuodenaikoina.

Inspiraatiota brändi ottaa tietysti luonnosta ja vuoristoista. Alpeilta lähtöisin oleva vaatemerkki hohkaa seikkailullisuutta ja kannustaa ulos haastavissakin olosuhteissa. Löydä kenkämerkin valikoimasta omaan käyttötarkoitukseesi soveltuvat mallit, olipa tarpeesi sitten monikäyttöisten tennareiden saralla tai äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltujen vaellusjalkineiden puolella.

Dachsteinin vaelluskengät sopivat monenlaisiin seikkailuihin

Suuri osa brändin jalkinetarjonnasta on nimenomaan erilaisiin ulkoilmaseikkailuihin soveltuvia malleja. Dachsteinin vaelluskengät pitävät helposti pintansa vaativissa olosuhteissa. Niiden toiminnallisuus, kestävyys ja huippuunsa viritetyt tekniset ominaisuudet kruunautuvat mukavan tyylikkäällä ulkonäöllä.

Etsiessäsi monipuolista ulkoilukenkää, joka toimii helpoilla poluilla yhtä hyvin kuin vaativan mäkisissä maastoissakin samoillessa, löydät Dachstein-vaelluskengistä erinomaisia vaihtoehtoja. Valitse lyhytvartiset mallit mahdollisimman vapaaseen liikkuvuuteen tai poimi mukaan keskipitkällä varrella varustetut mallit, jotka suojaavat nilkkoja paremmin ja vakauttavat askeleita entisestään. Suojaa sateelta ja kosteudelta tarjoaa valtaosalle brändin kengistä vedenpitävyyttä tuova GORE-TEX®-kalvo.

Monissa malleissa askellusta vaimentaa kevyt EVA-välipohja, joka on juuri sopivan kovuiseksi suunniteltu. Brändin itse kehittämästä kumiseoksesta tehdyt pohjat puolestaan tarjoavat jämäkkää pitoa liukkailla kivillä ja märillä alustoilla. Hengittävä ulkopinta on puolestaan vahvistettu monesti TPU-elementeillä, jotta jalat ovat myös suojassa pieniltä kolhuilta. Useat mallit on vieläpä siunattu kätevällä pikanauhoituksella, jonka ansiosta jalkineiden riisuminen ja pukeminen hoituu käden käänteessä.

Tyyliä ja pitoa arjenkin liikkumiseen

Vaikka valtaosa Dachsteinin kengistä onkin erityisesti suunniteltu kestämään haastavia olosuhteita, joita voi tulla vastaan vaelluksilla, kiipeillessä ja metsäretkillä, on jalkineiden ulkoasuun kiinnitetty myös mukavasti huomiota. Brändin tarjonnasta löydät myös useita aktiivisen ihmisen arkeenkin soveltuvia kenkämalleja, kuten matalavartisia tennareita.

Urbaaniin liikkumiseen soveltuvat virtaviivaiset tennarit ovat mainio yhdistelmä brändille ominaista alppihenkeä ja ehdotonta toiminnallisuutta. Kumisilla vahvikkeilla varustetut kärjet ja kantaosat suojaavat metsälenkeillä naarmuilta ja kolhuilta. Korkealaatuinen nupukkinahka tarjoaa puolestaan mukavasti jämäkkyyttä ja pitkäikäisyyttä. Tähän vielä lisäksi suoja kosteudelta ja pitoa antava pohja, sekä miellyttävä ulkomuoto, niin arkiset juoksulenkit ja metsäreippailut hoituvat rennoissa merkeissä säällä kuin säällä.

Meillä Zalandolla löydät Dachstein-kengät tyylikkään kokomustan värityksen lisäksi monissa luonnollisen kauniissa kuoseissa. Tyylikkäiden vihreiden ja harmaiden sävyjen ohella tarjolla on pirteän punertavaa kenkämallia sekä useita monikäyttöisiä jalkineita, joita koristavat värikkäät yksityiskohdat sivuilla tai muusta kengän värityksestä poikkeava pohja. Hanki lisäintoa ulkoiluharrastukseesi hankkimalla korkealaatuiset ulkoilukengät.