Kengät

Suositut filtterit
254 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mistä on DC Shoes tehty?

Merkki on tänä päivänä maailmanlaajuisesti tunnettu. Etenkin skeittikengät ovat tunnettujen urheilijoiden myötä levinneet laajalle. Ennen kenkähypetyksen alkamista merkin perustaja Ken Block painoi itse suunnittelemiaan kuvia vanhoihin t-paitoihin. Kun hän sai mukaan vanhan koulutoverinsa Damon Wayn – skeittilegenda Dannny Wayn vanhemman veljen – alkoi kenkien suunnittelu. Erityistä huomiota DC sai, kun Danny Way ensimmäisenä skeittarina hyppäsi Kiinan muurin yli. Tätä nykyä merkki tunnetaan sponsoritoiminnasta ja maailmanluokan tiimeistä. Mutta mitä kenkiä DC Shoes oikein valmistaa?

#skeittikengät: DC:n klassisesta skeittikengästä on tätä nykyä tullut skeittipiireissä todellinen must-tuote, yksivärisenä tai kirjavammissa kuoseissa. Tämä kenkä on sitä paitsi myös lasten mieleen. Mallista on nimittäin saatavilla myös lapsille suunnattuja versioita, jotka sopivat täydellisesti pikkuskeittareille.

#urheilukengät: DC:ltä löydät urheilukengät myös treeniin ja salille. Värikkäät kengät kääntävät katseita ja ovat lisäksi mukavat ja toimivat.

#tennarit: Tennareihin lukeutuvat mm. pistokkaat, nauhakengät sekä trendikkäät varsitennarit. Niihin logo on yleensä painettu suurikokoisena, ja myös eri värien yhdistely on tavallista. Pistokkaista löytyy myös naisten malleja.

Kuinka yhdistelen DC-kenkiä?

#casual: DC Shoes -urheilukenkiä voit käyttää vapaa-ajalla myös bootcut-farkkujen kanssa. Muista kääriä lahkeet polveen saakka. Tähän tyyliin sopii huppari tai collegepaita ja pisteenä i:n päälle beanie-pipo, joka antaa rennon loppusilauksen. Mustat tennarit ovat erityisen coolit, mutta myös värikkäät mallit näyttävät upeilta.

#chic: Ei epäilystäkään, ettetkö voisi stailata rennot tennarit myös tyylikkäästi. Pue vaikkapa elegantit beiget kangashousut ja pieniruutuinen paitapusero. Vielä astetta tyylikkäämmäksi saat lookin yksivärisellä, esimerkiksi vaaleansinisellä, kauluspaidalla.

#sporty: Klassinen skeittarilook lähtee liikkeelle DC Shoes -kengistä. Tämän perustan voit valita klassisena tai vaihtoehtoisesti kokeilla nahkaa tai väriä. Yhdistä kokonaisuuteen skinny-farkut ja rennon leveä t-paita. Vielä lippis päähän ja olet valmis!

Tutustu myös