Kengät

Suositut filtterit
495 tuotetta

Ecco-kengät tunnetaan äärimmäisen mukavina jalkineina, jotka on suunniteltu jalan muotojen ehdoilla. Mukavuuden lisäksi ne ovat kuuluisia myös omaleimaisesta tyylistään. Tanskalaista designia edustavat eccot yhdistelevät kekseliäillä tavoilla skandinaavisen muotoilun puhtaita linjoja ja pelkistettyä tyylikkyyttä kansainvälisen kenkämuodin trendeihin ja raikkaisiin värisävyihin. Etsitpä sitten hienostuneita nahkakenkiä juhliin, sporttisia tossuja pitkille kävelyille tai näyttäviä muotijalkineita urbaaniin trendi-lookiin, ecco-kengät tarjoavat jaloillesi valloittavaa tyyliä ja edistyksellistä mukavuutta.

Ecco-kengät syntyvät intohimosta muotiin ja liikkumiseen

Tanskalaisen Karl Toosbuyn vuonna 1965 perustama ecco on kasvanut 50 vuoden aikana pienestä kööpenhaminalaisesta kenkäpajasta kansainvälisen kenkämuodin ikoniseksi nimeksi. Menestys on syntynyt uskosta tyylikkään mukavuuden voimaan sekä elämällä ajan ja tuoreiden innovaatioiden hermoilla. Vuosien varrella ecco on luonut lukuisia edistyksellisiä tekniikoita, joiden avulla kenkä istuu jalkaan yhä pehmeämmin ja kestää kulutusta yhä paremmin. Niin naisille, miehille kuin lapsillekin suunnatut ecco-kengät tarjoavat tyylikästä tanskalaista designia elämän joka tilanteeseen aina energisestä vapaa-ajasta upeaan juhlatyyliin. Ne ovat myös loistava valinta reissujalkineeksi, sillä äärimmäisen joustavaksi kehitetty pohjallinen ja jalan muotoihin mukautuva muotoilu pitävät askeleen virkeänä pitkilläkin kävelyillä. Käsityönä valmistetut ecco-kengät yhdistelevät perinteistä nahkapintaa moderneihin ja hengittäviin materiaaleihin, ja tarjoavat lämpöä ja tehokasta suojaa säältä myös pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Ecco kannustavaa ottamaan kaiken irti kävelystä ja muodista

Puhdaslinjaista tanskalaista designia edustavat ecco-kengät antavat viimeisteltyä ja eleganttia ilmettä jokaiseen tyyliin. Ne poimivat kekseliäästi vaikutteita uusista trendeistä, mutta pysyvät samalla uskollisena omalle, uniikille ulkoasulleen. Kun etsit joustavaa ja letkeäilmeistä jalkinetta vapaa-aikaan, tutustu eccon värikkäiden tennareiden ja siistien kävelykenkien valikoimaan, joista voi löytää vaikutteita eri vuosikymmenten herkullisimmista muotivirtauksista. Eccon pehmeät lenkkarit ja vaelluskengät kannustavat liikkumaan yhä pidemmälle ja pidemmälle, olitpa suuntaamassa juoksulenkille, vaellukselle tai kävelylle. Näyttävän juhlatyylin kruunaavat puolestaan nahkaiset juhlakengät, jotka voit valita makusi mukaan äärimmäisen pelkistettyinä, eri väreissä loistavina tai vaikkapa näyttävillä kimalteilla ja strasseilla viimesteltyinä.

Yhdistät helposti