Kaikki

Kengät / Etnies

Merkki
Hinta
33
33
115
115
Käyttövinkki
Mallisto

51 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
MARANA - Skeittikengät - black/red/grey Matalavartiset tennarit - brown/grey JAMESON 2 ECO - Skeittikengät - black/bronze JAMESON SLW - Matalavartiset tennarit - forrest JEFFERSON MID - Skeittikengät - brown DORY - Matalavartiset tennarit - black/tan SCOUT - Matalavartiset tennarit - black/white Matalavartiset tennarit - navy/white MARANA - Matalavartiset tennarit - red/black/grey JAMESON SL - Matalavartiset tennarit - grey/black/silver THE SCAM - Matalavartiset tennarit - black MARANA - Matalavartiset tennarit - black/dark grey JAMESON SL - Matalavartiset tennarit - black SCOUT - Matalavartiset tennarit - navy/gold SCOUT - Matalavartiset tennarit - navy/gold BARGE - Matalavartiset tennarit - red/navy DORY - Matalavartiset tennarit - tan/brown MARANA - Skeittikengät - black/brown THE SCAM - Matalavartiset tennarit - grey/burgundy FADER - Skeittikengät - black/red METAL MULISHA FADER 2 - Skeittikengät - black/grey/white FADER LS - Matalavartiset tennarit - dark grey/black/white MARANA - Skeittikengät - black/navy JAMESON - Matalavartiset tennarit - black FADER LS - Matalavartiset tennarit - black FADER - Skeittikengät - black KINGPIN - Skeittikengät - black

Muoti on siitä hauska asia, että sitä luovat välillä ihan tavalliset ihmiset, ottamalla muotiin mukaan oman harrastuksensa, intohimonsa tai jotain siltä väliltä. Urheilussa tai liikkumisessa pyörii yleensä valtavat määrät rahaa, mutta yleensä muodin luomisessa on kyse myös mukavuuden hausta tai turvallisuudesta. Eräs tällainen liikkuva ihminen on ranskalainen Pierre Andre Senizergues, Etniesin omistaja että perustaja. Hän on itse intohimoinen skeittaaja ja extreme-urheilija. Etnies-kengät ovat niin laadukkaat ja ainutlaatuiset, että skeittikenkä suorastaan pyytää päästä skeittaajien jalkoihin todistamaan erikoisuutensa! Skeittauselämys on jotain uudenlaista, kengissä on pitävä ja iskunkestävä pohja, materiaali on kestävää ja hengittävää, tehden niistä jokaisen skeittaajan unelmakengät.

Etnies-kengät - skeittaajan unelma

Menojalka vipattaa ja pitää päästä skeittamaan? Tämä laji on hyvin suosittu, mutta myös vaativa. Jotta pääset parhaimpien joukkoon, muista satsata kyseisen lajin varustukseen. Kun valitset oikeat Etnies-kengät jalkaasi, ei sinulla ole hätää koska ne ovat juuri luotu lajia varten. Voit valita kenkäsi useista hyvin erilaisista malleista. Mikäli vaan hengailet kavereiden kanssa, valitse vaikka matalavartiset tennarit. Jos haluat skeittailla, mikset valitsisi kunnon skeittikenkiä. Suurimmassa osasta kengistä löytyy eri värejä ja ne ovat todella trendikkäät, on neonvärejä, punaista, harmaata, sinistä ja värillisiä nauhoja. Pohjat ovat hankausta kestävää kumia. Joissain skeittikengissä on enemmän tukea ja vartta, ne ovat myös kestävät ja joustavat. Etnies-kengät ovat niin trendikkäät että voit pitää niitä ihan missä vain, vaikka et urheilisikaan.