Kengät

Suositut filtterit
510 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

1980-luvun cooleimpiin merkkeihin kuulunut Fila on nyt uudessa nousussa. Fila-kengät keräävät tyylipisteet kotiin raikkailla värivaihtoehdoilla ja retromausteilla. Merkin ikoninen logo koristaa monien tennareiden sivua tai etupuolta - ja niin kuuluukin. Nostalgisen sporttimerkin logoa on nimittäin nähty toistuvasti trenditietoisten pukeutujien yllä.

Filan kengät henkivät huipputrendikästä vanhan koulukunnan tyyliä

Fila on tänä päivänä tunnettu premium-urheilumuotimerkkinä, joka ei pihtaa huippulaadukkaissa materiaaleissa. Myös Fila-kengät on valmistettu taidokkaalla otteella ja ansainneet paikkansa paitsi urheilu- myös muotimaailman huipulla. Rohkea ja eteenpäin katsova suunnittelutyyli on nostanut Filan myös katumuodin ja high-end-trendien edelläkävijöihin. Korkeavartiset joko kokovalkoiset tai pastellisävyiset tennarit ovat malliston ehdottomia tähtituotteita. Tennarit ovat paitsi supertrendikkäitä, mutta ne ovat myös helppojen kenkien maineessa. Niitä kun voi yhdistää käytännössä mihin vain! Jos valitset värikkäät popot jalkaasi, näyttävät ne tyrmäävältä väripilkulta kokovalkoiseen asuun yhdistettynä. Myös raitakuosi ja denim näyttävät freesiltä vaaleansävyisiin tennareihin yhdistettynä. Nämä kengät ovat niin mukavat ja samalla supertyylikkäät, että kohta et ehkä halua muuta jalkoihisi laittaakaan.

Fila on sekä huippu-urheilijan että trenditietoisen valinta

Biellassa, Italian Alppien kupeessa vuonna 1911 perustettu Fila suunnittelee vaatteita ja kenkiä, joissa yhdistyvät saumattomasti luksus, luovuus ja toiminnallisuus. Vahvat italialaiset juuret näkyvät tänäkin päivänä esimerkiksi merkin viimeistellyssä ja pettämättömässä laadussa. Monet huippu-urheilijat ovat mieltyneet Fila-kenkiin ja merkki on niittänyt mainetta etenkin tenniksen ja talviurheilulajien taitajana. Myös useat huippu- ja harrastajajuoksijat ovat löytäneet Filalta luottokenkänsä. Tyylikkään ulkoasun lisäksi Fila-kengissä ihastuttavat toiminnallisuus, laatu ja tehokkuus. Olit sitten etsimässä laatukenkiä urheilutarkoitukseen tai vain tyylikkäitä, ysärimuodin nostalgiaa henkiviä trendikenkiä, Fila on merkki juuri sinulle.

Yhdistele ja sekoita