Kengät

Suositut filtterit
211 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

G-Star on maailman johtavia kasuaalin muodin premium-merkkejä. G-star-kengät edustavat samaa särmikästä linjaa, josta myös itse päämallisto on tullut tunnetuksi. Trendikäs ulkoasu saa lisäsärmää viimeistellyistä yksityiskohdista. G-Star on tullut tunnetuksi erityisesti farkkumerkkinä ja denim-vaikutteet näkyvät vahvasti myös kengissä. Mallistosta löytyy sekä miehille että naisille rennon tyylikkäitä vapaa-ajan jalkineita, jotka ovat juuri se kaivattu lisä urbaanin trendikkään tyylin haltuun ottamiseksi.

G-star-kengät täydentävät urbaanin nuorekkaan tyylin

Vuonna 1989 perustettu amsterdamilaismerkki on niittänyt mainetta lukuisilla innovaatioillaan, joista tunnetuin on vuonna 1996 kehitetty raakafarkku. Raakafarkku on käsittelemätöntä, puhdasta denim-materiaalia. Tämän päivän kenkämallistossa näkyy myös vahvoja vaikutteita farkkumuodista. Tennarit, kiilakorkosandaalit ja nauhakengät saavat kauniin lisän viimeistellyistä denim-yksityiskohdista. G-star-kengät ovat todellinen löytö urbaaneille, trendikkäille ja aavistuksen minimalistiseenkin pukeutumiseen taipuvaisille tyylitaitureille. Kengät onnistuvat olemaan yksilöllisiä ja mielenkiintoisia ilman, että niissä on yhtäkään yksityiskohtaa liikaa. Harmoninen ja hillitty värimaailma, linjakas muotoilu ja ajaton tyyli tekevät G-star-kengistä kannattavan ja monipuolisen sijoituksen.

Vie katu-uskottavuutesi uudelle tasolle

Mustat nilkkurit ja valkoiset tennarit ovat kenkämuodin ehdottomia klassikoita, jotka taipuvat monen asun pariksi. G-Starin mallistossa tarjolla onkin laaja kirjo erilaisia malleja, joista jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Olitpa sitten maltillisen koron tai supernaisellisen korkean koron ystävä, tästä mallistosta löydät taatusti etsimäsi. Paksupohjaisilla nilkkureilla ja kiilakorkosandaaleilla luot näyttävän tyylin ja tuot lisäsärmää esimerkiksi tyttömäiseen kukkamekkoon tai pelkistettyyn t-paidan ja farkkujen muodostamaan tyyliin. G-star-kengät ihastuttavat myös supertrendikkäillä yksityiskohdillaan, kuten kiiltävän ja mattapinnan yhdistelyllä tai kauniilla soljilla. Merkin tennarimallisto on jo klassikko itsessään. Valitse aina yhtä trendikkäät ja toimivat valkoiset tennarit tai säväytä rosoisilla, kulutetuilla yksityiskohdilla viimeistellyillä malleilla.

Tutustu myös