Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Kaikki

Kengät / GANT

Merkki
Hinta
51
51
208
208

46 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
JEAN - Nauhalliset nilkkurit - dark brown EMILIA - Nilkkurit - black ASHLEY - Nilkkurit - asphalt grey NOBEL - Nauhalliset nilkkurit - black MARVEL - Korkeavartiset tennarit - dark olive MAX - Nilkkurit - tabacco brown LYDIA - Nilkkurit - black AMY - Talvisaappaat - warm khaki/camel ASHLEY - Nilkkurit - dark brown AMY - Talvisaappaat - dark brown/grey MARIA - Nilkkurit - tabacco brown HUCK - Nauhalliset nilkkurit - cognac/desert brown AVERY - Nilkkurit - black Matalavartiset tennarit - gray day NICOLE - Loaferit/pistokkaat - black AMY - Nauhalliset nilkkurit - black KRISTA - Espadrillot - marine/cream NICOLE - Nilkkurit - asphalt grey MARIA - Nilkkurit - black NOBEL - Nilkkurit - dark brown JEAN - Nauhalliset nilkkurit - cognac EMILIA - Nauhakengät - graphit grey

Gant on tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailman. Sen vaatteet, kengät, asusteet, astiat ja muut kodin tarvikkeet ovat jo muodostuneet käsitteiksi. Gant on yritys, jolla on todella monivaiheinen ja mielenkiintoinen historia. Sen perusti vuonna 1914 New Yorkiin saapunut ukrainalainen siirtolainen Bernard Gant. Tuotemerkin kengät, kuten kaikki muutkin tuotteet, ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja ajattoman tyylikkäitä tuotteita. Jo varsinaiseksi ikoniksi ovat muodostuneet elegantit ja yksinkertaisen trendikkäät Gantin kengät, joista löytyy oma mallistonsa sekä miehille että naisille. Merkkinä Gantin tyyli edustaa klassisuutta ja rentoutta, ja sen tuotteissa olet aina valmis jokaiseen tilanteeseen. Valitsemalla tämän tuotemerkin saat taatusti tyylipisteitä niin työpaikalla, vapaa-ajalla kun urheilukentilläkin.

Gant-kengät tyylitietoisille!

Gant on merkki, ja siksi myös malliston jalkineet ovat haluttua tavaraa ympäri maailman. Gant-tuotemerkki on loistava ratkaisu, kun haluat löytää itsellesi klassisen tyylikkäät jalkineet. Tällaisia tuotteita et tarvitse roppakaupalla, vaan muutamat erilaiset tuotteet riittävät kattamaan tarpeet moniin eri tilaisuuksiin. Kun yhdistät niitä eri vaatteiden kanssa, saat luotua erilaisen tyylin vaikka joka päivään. Koska kengät viimeistelevät asukokonaisuuden, on niihin syytä satsata. Lisäksi hyvin tehdyt kengät kestävät vuosikausia, joten niihin sijoittamalla tavallaan säästää, kun kenkiä ei tarvitse jatkuvasti ostella. Gantin valikoimista löydät klassisia kenkiä joka menoon. Saappaat talveen, sandaalit kesään ja kävelykengät kaupungille. Millaisia tahansa siis etsitkin, löydät ne varmasti Gantilta. Ja vaikka kengät kruunaavatkin asun, niin onhan se shoppailu niin kivaa, että miksipä et samalla kurkkaisi vaatepuoltammekin. Tule siis rohkeasti tutustumaan laajaan valikoimaamme!