Kengät

Suositut filtterit
190 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

GANT-kengät vuosikymmenten kokemuksella

Alkujaan jo vuonna 1949 Yhdysvalloissa perustettu GANT on laadukas ja laajalti arvostettu vaatemerkki. GANTin kengät edustavat brändin rentoa, mutta hillityn tyylikästä linjaa erinomaisesti. Meillä Zalandolla löydät merkin mainion kenkävalikoiman vaikka kotisohvalta selaillen.

Heti toimintansa alusta alkaen vaatemerkki on ollut tunnettu korkeasta laadustaan. Tietynlainen ajattomuus luo GANTin kengille viehätystä, joka kestää aikaa. Brändin pitkän historian mukanaan tuoma kokemus näkyy yhtä lailla tuotteiden fyysisen kestävyydenkin puolella. Tarkka viimeistely osoittaa, kuinka korkeatasoisen käsityöosaamisen salat on siirretty uusille tekijöille vuosikymmenestä toiseen.

Alun perin brändi kohdisti tuotteitaan vain miehille, mutta jo vuosikausia GANT on tunnettu merkkinä, jonka tarjonnasta löytyy mainioita jalkineita sukupuoleen katsomatta. Rennot tennarit, asiallista tyylikkyyttä huokuvat nauhakengät, sekä houkutteleva valikoima erilaisia sandaaleja kannustavat laadukkaiden kenkien hankintaan. Tutustu Zalandolla brändin laadukkaaseen valikoimaan ja panosta jalkojesi mukavuuteen.

GANTin tennarit istuvat urbaaniin tyyliin täydellisesti

GANT on oikeastaan koko historiansa ajan suunnannut tuotteitaan erityisesti trenditietoisille ja tyylikkyyttä asukokonaisuuksiinsa himoitseville menestyjille. Katumuotiin ja urbaaniin makuun täydellisesti istuvat GANTin tennarit sopivat kaupunkiympäristöön erinomaisesti. Rento vapaa-aika, monenlaiset aktiviteetit ja arkinen työn aherrus hoituvat brändin kengät jalassa mukavissa merkeissä.

Siistin hillityt muodot ja pääosin rauhallinen yksivärinen tyyli on helppo sovittaa erilaisiin asukokonaisuuksiin. Pehmeän linjakkaat GANT-tennarit ovat omiaan puettavaksi yhtä lailla farkkujen, hameiden, kuin shortsienkin kanssa. Yhdistä miellyttävät värit muuhun asukokonaisuuteesi tai hanki hauskaa kontrastia muuhun pukeutumiseen luovat jalkineet. Kokeile mustan asusi yhteyteen kirkkaan valkoisia laatutennareita ja luot yksinkertaisella kikalla katseita keräävän yksityiskohdan pukeutumiseesi.

Merkin suosituimpiin kenkämalleihin kuuluvat tennarit loistavat monipuolisuudellaan ja ne on helppo yhdistellä niin rennon sporttiseen hupparityyliin kuin siisteiksi työkengiksikin. Ihastuttavasti tyylitellyillä paksuilla pohjallisilla varustetut naisten sandaalit sopivat puolestaan tyyliteltyyn katumuotiin, sekä lomamatkan jalkineiksi loistavasti. Brändin loaferit ja nauhakengät kantavat aistikkuudellaan hyvin myös bisnestyyliä.

Kestävää ja käytännöllistä laatua

Aikaa sekä kestävyydeltään, että tyyliltään mainiosti kestävät GANTin kengät saavat ominaisuutensa korkeatasoisesta käsityöosaamisesta, sekä tietysti tasokkaista materiaaleista. Meillä Zalandolla löydät brändin kenkävalikoimasta mukavasti erilaisia materiaaliratkaisuja ja voitkin kätevästi selata tuotteita myös rajaten ne tiettyihin materiaaleihin omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan.

Löydä mainiot sileästä lehmännahasta valmistetut tennarit, joiden käytännöllinen ja leveä ulkopohja soveltuu lähes ympärivuotiseen käyttöön. Sisäpohjaa mukavoittaa kierrätetyistä materiaaleista valmistettu muistipohja, joka muovautuu jalkoihisi huomaamattoman sujuvasti. Tai kenties päädyt sporttisesti muotoiltuun tekstiilimateriaaleista valmistettuun kenkämalleihin, jotka jalassa sujuvat mukavasti pidemmätkin reippailut.

Brändin kengät ovat pääosin nauhoin kiinnitettäviä ja voit halutessasi asettaa nauhat siten, ettei niitä tarvitse aina sitoa kenkiä pukiessa. Kestävät materiaalit niin nauhoissa, pohjissa, kuin päällyksissäkin antavat kengille pitkän elinkaaren. Jalkineiden kestävyyttä voit parantaa entisestään noudattamalla kenkien hoito-ohjeita, ja muun muassa esikäsittelemällä nahkakengät ennen käyttöönottoa. GANT-kengät ovat oikea ratkaisu, mikäli etsit laadukkaita ja urbaaniin asustukseen erinomaisesti istuvia merkkijalkineita.