Kengät

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
16 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haglöfsin kengät kukoistavat haastavissa olosuhteissa

Vuonna 1914 Ruotsissa perustettu Haglöfs on Pohjoismaiden suurimpiin ulkoiluvarusteiden ja -vaatteiden valmistajiin kuuluva tuotemerkki. Haglöfs-kengät ovat jo pitkään kuuluneet parhaimpien ulkoilu-, retkeily- ja vapaa-ajan kenkien joukkoon.

Meillä Zalandolla löydät brändin valikoimasta korkealaatuiset jalkineet haastaviin oloihin. Huipputason pito, vedenpitävyys ja jalkojen suojaaminen monin keinoin kuuluvat Haglöfs-kenkien pääominaisuuksiin. Merkin kengät toimivat loistavasti vaeltaessa, metsäpoluilla ja retkeillessä. Tekniset ominaisuudet on hiottu tuotteissa viimeisen päälle ja vaatemerkin jatkuva tuotekehitys tuo ulkoilevien ihmisten saataville jatkuvasti uusia käytännöllisiä hienouksia.

Brändin arvoihin kuuluu muun muassa luotettavuus ja luontoon kohdistuva uteliaisuus. Tuotteiden kantavana ajatuksena on tavoite kaikenlaisten olosuhteiden voittamisesta ja sen mukanaan tuomasta mahdollisuudesta nauttia ulkoilmasta kaikissa sääoloissa. Erityisesti Pohjolan haastaviin olosuhteisiin suunnitellut jalkineet ovat erinomainen yhdistelmä ajatonta tyyliä, monikäyttöisyyttä ja huipputason laatua.

Haglöfsin jalkineet ovat retkeilijän ykkösvalinta

Vaihtelevissa oloissa niin talvipakkasilla kuin kesän kuumuudessakin ovat Haglöfsin jalkineet yksi parhaista mahdollisista vaihtoehdoista retkeilijälle ja vaeltajalle. Ulkoilusta nauttiminen hoituu miellyttävissä sääoloissa ja kylmässä puhurissa yhtä lailla, ainakin kenkien osalta. Sopivaa muuta vaatetusta kannattaa harkita myös brändin tuotteiden valikoimista.

Etsitkö sopivia jalkineita vaellusretkelle? Olet oikeassa paikassa. Siistit Haglöfsin jalkineet toimivat arkikäytössäkin, mutta oikeuksiinsa ne pääsevät erityisesti kohdatessaan luonnon haasteita. Jämäkästi jalkaan asettuvat kengät saa vetäistyä ylle näppärästi kannoista löytyvillä vetolenkeillä ja kiristettyä sopivasti tukevilla nauhoilla. Tämän jälkeen voitkin nauttia hyvästä pidosta, vedenpitävyydestä sekä koviakin kolhuja kestävästä kenkien rakenteesta vaelluspolkuja valloittaessasi.

Pääosin perinteisen tyylikkäin värein, kuten mustina ja ruskeina, löytyvät brändin kengät herkuttelevat nimenomaan käytännöllisyydellään. Vaikka väriloisto valtaosasta merkin tuotteista puuttuukin, ei tämä tarkoita tylsää ulkomuotoa. Komeat nahkapinnat tai nahkan ja tekstiilien yhdistelmät on luotu miellyttämään jalkojen lisäksi myös silmää. Metsissä retkeily hoituu Haglöfsin tuotteissa myös tyylikkäästi.

Tekniset ominaisuudet huippuluokan materiaaleista

Valtaosa Haglöfsin kengistä on varustettu Gore-Tex®-kuiduilla. Tämä tarkoittaa, että kengät ovat vedenpitäviä, mutta samalla antavat jaloille mahdollisuuden hengittää. Muutenkin merkin jalkineet on suunniteltu tarkasti kestämään haastavienkin olosuhteiden vaatimuksia ja tämä näkyy tuotteiden huipputason ominaisuuksina ja teknisinä innovaatioina. Korkeatasoisista materiaaleista valmistettuna brändin tuotteet myös kestävät hyvin aikaa ja käyttöä.

Askellusta useissa brändin kengissä pehmentää erityinen välipohja sekä GEL-kantapääpehmuste. Kulutusta erittäin hyvin kestävä kumipohja tarjoaa puolestaan loistavan pidon märilläkin pinnoilla, sekä tietysti suojan esimerkiksi metsävaelluksilla kiviltä ja oksilta. Jalkaa tukevalla rakenteella merkin jalkineet auttavat nilkkaa jaksamaan ja pysymään vakaana vaikeissakin tilanteissa. Kenkien kärjet on pääosin varustettu kumivahvikkeilla, jotta varpaatkin säilyvät kolhuilta suojassa.

Valitse meillä Zalandolla Haglöfs-kengistä omaan tyyliisi ja tarpeisiin sopivat mallit. Pidempivartiset mallit tukevat hieman enemmän nilkkaa ja sopivat lumisiin oloihin paremmin. Lyhyemmät varret tarjoavat puolestaan jyrkkiin mäkiin ja haastavaan liikkumiseen jaloille enemmän liikkumavaraa. Yhdistä korkeatasoiset ja omiin tarpeisiisi soveltuvat jalkineet muuhun ulkoiluun, sekä erilaisia sääoloja kestävään vaatetukseen, ja olet valmis kohtaamaan kaikki luonnon haasteet.