Kengät

Suositut filtterit
31 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Euroopassa valmistetut Hanwag-kengät kuuluvat retkeilijöille

Vuodesta 1921 tähän päivään saakka Hanwag on edustanut baijerilaista käsityöperinnettä ja pitkäikäisyyttä yhdistettynä tekniseen osaamiseen ja jatkuvaan innovointiin. Täydellinen istuvuus, kestävyys ja parhaiden materiaalien käyttö ovat keskeisiä tekijöitä. Kaiken tämän lisäksi brändin ulkoilukengät ovat Euroopassa valmistettuja.

Hanwag on jo 100 vuoden ajan valmistanut korkealaatuisia ja toimivia vuorikiipeily- ja vaelluskenkiä Saksan Vierkirchenissä, aivan Münchenin lähellä. Yhdessä kokeneiden ammattilaisurheilijoiden - alpinistien, vaeltajien ja vuoristo-oppaiden - kanssa Hanwagin kenkäsuunnittelijat ja -kehittäjät ovat luoneet monia innovatiivisia ulkoilukenkiä, jotka on viimeistelty pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Laadukkaiden jalkineiden valmistaminen edellyttää oikeiden materiaalien valintaa. Hanwag valitsee raaka-aineet niiden kestävyyden, luotettavuuden ja alkuperän perusteella. Brändi on myös solminut pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuuksia materiaalitoimittajiensa kanssa. Kaikki Hanwag-kenkien raaka-aineet hankitaan Euroopasta. Näin brändi pystyy ylläpitämään jalkineidensa korkean laadun.

Valitse laadukkaat vaelluskengät ja saat repun täyteen muistojaHanwag valmistaa kaikki jalkineensa vain kahdella erittäin monimutkaisella käsityötekniikalla. Näin varmistetaan, että kaikki saappaat ja kengät ovat vankkoja, pitkäikäisiä ja niiden pohjat ovat vaihdettavissa tarpeen tullen. Koska yksikään jalka ei ole samanlainen, kenkien kaikki lestit ja kengänmuodot eivät sovi jokaiselle vaeltajalle tai vuorikiipeilijälle. Paremman ja yksilöllisemmän istuvuuden varmistamiseksi Hanwag alkoi kehittää omia erikoislestejään jo vuosia sitten.

Hanwagin vuoristo- ja retkeilyjalkineet on valmistettu useista eri materiaaleista. Brändi valitsee jokaisen niistä huolellisesti. Oikean vuorin valitseminen kenkiin tarkoittaa parhaan mahdollisen käyttöilmaston takaamista jaloillesi. Yhdistelemällä hengittäviä, vedenkestäviä ja vedenpitäviä materiaaleja kulloisenkin toiminta-alueen mukaan Hanwag tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden kaikkiin seikkailuihin.

Pohja on ehdottomasti maastokengän monimutkaisin osa. Vuosien pitkäaikaisen kehitystyön ja kokemuksen ansiosta Hanwag on yhdistänyt pitävät ulkopohjat pehmustettuihin välipohjiin, sisäpohjiin ja jalkapohjiin taatakseen parhaan mahdollisen toiminnallisen perustan jalkineilleen.

Miellyttävät askeleet retkeilyyn ja luontoon

Saksalainen Hanwag korostaa arvoissaan korkeaa laatua, istuvuutta, toiminnallisuutta ja käsityöläistaitoja. Hanwag-jalkineiden käyttäjä voi todella arvostaa niiden laatua, sillä ne istuvat täydellisesti. Jokaisella malliston saappaalla ja kengällä on oma erityinen muotonsa ja luonteensa. Tämä määräytyy lestin mukaan. Kaikissa malleissa käytetään erityisesti optimoituja, tiettyyn kategoriaan ja toiminta-alueeseen suunniteltuja lestejä. Tuloksena on vaellus, retkeily ja vuorikiipeily ilman rakkoja, täydellinen istuvuus ja reppu täynnä muistoja.

Ensiluokkaiset tuotteet erottuvat edukseen vain silloin, kun ne ovat aidon käsityötaidon tulosta. Siksi Hanwag valmistaa kenkänsä edelleen samassa paikassa, jossa työskentelee asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus ja jotka tuntevat kaikki käsityönä tehtyjen kenkien valmistukseen liittyvät yksityiskohdat. Brändi on hyvin ylpeitä tästä perinteiden ja innovaatioiden yhdistelmästä, sillä juuri sen ansiosta lähes 100 vuotta kestänyt intohimo ensiluokkaiseen laatuun, istuvuuteen ja toimivuuteen muuttuu ainutlaatuisiksi jalkineiksi.

Kansainvälisenä tuotemerkkinä Hanwag on noussut monien vuorikiipeilijöiden, retkeilijöiden ja vaeltajien suosiono ympäri maailmaa. Mallisto tarjoaa myös monia toiminnallisia lisätuotteita, kuten kengännauhoja, kenkävahaa ja vaellussukkia, jotka täydentävät sen laadukasta jalkinemallistoa. Sijoita laatuun ja valitse Hanwag.