Suositut filtterit
22 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Legendaarinen norjalaismerkki Helly Hansen tarjoaa teknisesti ylivoimaisia ja kestäviä urheiluvaatteita ja -kenkiä. Kuten vaatteetkin, myös Helly Hansen -kengät ovat vakiinnuttaneet asemansa monen ammattilaisurheilijan ja intohimoisen urheilun harrastajan keskuudessa ympäri maailman. Merkin palkitut purjehduskengät olivat yksiä ensimmäisistä aluevaltauksista. Valikoima on sittemmin monipuolistunut erilaisiin vaelluskenkiin ja talvisaappaisiin.

Helly Hansen tekee laatua ja tyyliä pohjoisiin sääoloihin

Jo 140 vuoden ajan Helly Hansen on ollut monen extremelajin harrastajan luottomerkki. Norjalaisen merikapteeni Helly Juell Hansenin vuonna 1877 perustama merkki syntyi kapteenin halusta löytää parhat keinot selviytyä Norjan haastavissa ja karuissa luonnonolosuhteissa. Yhdessä vaimonsa Margrethen kanssa pari alkoi valmistaa vedenkestäviä öljykangastakkeja, -housuja ja muita varusteita. Tämä perintö näkyy merkin tuotteissa tänäkin päivänä – ensiluokkaiset materiaalit ja suorituskyvyn parantamiseen tähtäävä suunnittelu ovat läsnä kaikissa Helly Hansen -kengissä. Olitpa sitten etsimässä täydellisiä säänkestäviä purjehduskenkiä, haastavaan maastoon soveltuvia ulkoilukenkiä tai vain kestäviä ja mukavia työkenkiä, Helly Hansen -kengät tarjoavat sinulle ennennäkemätöntä laatua ja käyttömukavuutta.

Helly Hansen -kengät taipuvat yllättävän moneen asuun!

Tukevat, jalassa älyttömän mukavat ja vielä kadehdittavan hyvännäköiset – mitä enempää voisi kengiltä vaatia? Usko tai älä, merkin korkeavartiset tennarit käyvät miltei kaiken kanssa. Helly Hansen -kengät toimivat niin relaxed-farkkujen, pillifarkkujen kuin jopa kapealahkeisten sikarihousujen parina. Jykevillä tennareilla voit tuoda kokonaisuuteen kaivattua asennetta ja maskuliinisuutta. Jos haluat pelata varman päälle, mustilla pillifarkuilla et voi mennä pieleen. Pue muhkea neule tai collegepaita yläosaksi ja lopputuloksena on huipputrendikäs asukokonaisuus. Nyt jos koskaan on aika nostaa vaatimustasoasi laadukkaiden kenkien suhteen. Valitse Helly Hansen -kengät ja tulet yllättymään siitä, kuinka monipuoliset ne ovatkaan!

Yhdistele ja sekoita