Suositut filtterit

Helly Hansen kengät edustavat pohjoismaista laatutyötä

Norjalainen Helly Hansen tunnetaan korkealaatuisten ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden valmistajana. Se on toiminut alallaan jo yli 140 vuotta, mikä kertoo omaa selkeää tarinaansa. Löydät luonnollisesti tämän huippumerkin ulkoilukengät ja muut tuotteet Zalandolta.

Helly Hansen kengät on luotu meidän pohjoisiin oloihimme. Oli sää tai maasto mikä hyvänsä, näillä kengillä kuljet varmoin ja kevein askelin. Tämän brändin tuotteiden kanssa seikkailet vielä vuosia eteenpäin, sillä ne on tehty kestämään. Ja kun on aika päivittää vaatekaappia, ne kiertävät helposti ilahduttamaan vielä seuraavaakin käyttäjää.

Käyttöominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö kulkevat näissä kengissä käsi kädessä. Ulkonäöstä ei tarvitse ikinä tinkiä mukavuuden kustannuksella, kun valintasi on HH. Näitä kenkiä yhdistää funktionaalinen, pelkistetty muotoilu ja tarkoitusta palvelevat yksityiskohdat, joissa vaan on järkeä! Maanläheisistä värivaihtoehdoista löydät kenkäparin, joka sopii saumattomasti yhteen asun kuin asun kanssa.

Helly Hansen ulkoilukengät kaikkiin seikkailuihin

Ensimmäiset Helly Hansen –tuotteet tulivat markkinoille vuonna 1877, kun merikapteeni Helly Juell Hansen keksi uuden tavan suojautua Norjan hurjia sääoloja vastaan. Vedenpitävyys ensimmäisen malliston kankaisiin syntyi pellavaöljyllä käsitellystä pellavasta! Kapteenin ja hänen vaimonsa Margrethen yritys oli välitön hitti ja jo seuraavana vuonna se palkittiin Pariisin maailmannäyttelyssä. Vientitoiminta pääsi alkamaan ja norjalainen innovaatio tuli muunkin maailmaan tietoon.

Vaikka et olisikaan karaistunut merenkävijä, hyödyt silti siitä sukupolvien mittaisesta työstä, josta juuri Helly Hansen kengät ovat todiste. Merkki on kehittänyt vuosien varrella useita nerokkaita teknologioita, joiden tarkoituksena on pitää käyttäjänsä suojassa elementeiltä. Monet HH:n ulkoilukengät ovat esimerkiksi vedenpitävällä ja hengittävällä Helly Tech® -kalvolla suojattuja.

Näiden jalkineiden kanssa voit siis valloittaa Mount Everestin, Bermudan kolmion tai vaikka sen läheisen lenkkipolun. Valitse kenkä käyttötarkoituksen mukaan ja jalkasi pysyvät taatusti kuivina ja lämpöisinä. Trendikkäissä, karvavuorisissa talvisaappaissa pakkanen pysyy loitolla ja särmikkäissä, tukevissa vaelluskengissä mikään polku ei ole liian vaativa tallattavaksi.

Mereltä vuorille kestävän kehityksen periaatteilla

Otamme luonnosta resursseja luodaksemme tuotteita, joiden avulla voimme kulkea siellä. Helly Hansen antaa luonnolle myös takaisin. Yhtiön tärkeimpänä tavoitteena on luoda ennen kaikkea kestäviä kenkiä, vaatteita ja muita varusteita, jotka eivät päädy heti seuraavalla kaudella kaatopaikalle. Se pyrkii aktiivisesti osaltaan ratkaisemaan globaalia tekstiilijäteongelmaa esimerkiksi valitsemalla tuotteisiinsa materiaaleja, jotka voidaan kierrättää vaatteeksi uudelleen.

Helly Hansenille on myös tärkeää, että sen tehtailla ja toimittajilla ympäri maailmaa pidetään yllä hyviä ja turvallisia työoloja. Näitä paikkoja valvotaan ja uusien yhteistyökumppanien on läpäistävä tiukka seula. Myös eläinten hyvästä kohtelusta pidetään huolta; villaa, nahkaa ja untuvaa toimittavat kumppanit noudattavat yhtiön koodia eettiseen eläintenpitoon liittyen.

Valitsemalla tuleviin ulkoilmaseikkailuihisi kumppaniksesi Helly Hansen kengät, tuet ympäristömme ja yhteiskuntamme kannalta elintärkeää työtä ja tutkimusta. Voit siis shoppailla uudet lempijalkineesi puhtaalla omatunnolla – tietenkin Zalandolta.