Kengät

Suositut filtterit
80 tuotetta

Icepeak kengät tarjoavat taattua kotimaista laatua

Icepeak on ehkäpä jokaisen suomalaisen tuntema kotimainen brändi, joka on luonut laadukkaita ja tyylikkäitä kenkiä jo miltei 30 vuoden ajan. Vuonna 1996 perustetusta merkistä on tullut yksi Pohjois-Euroopan johtavista ulkoilu- ja lifestyle-kenkäbrändeistä. Se tarjoaa laajan valikoiman kenkiä niin miehille, naisille kuin myös lapsille. Merkki tarjoaa jotain joka tilanteeseen ja jokaiseen vuodenaikaan; aina lämpimistä ja vedenpitävistä talvisaappaista pitäviin ja mukaviin kävelykenkiin. Ja tämän laajan valikoiman löydät Zalandolta. Kurkkaa valikoima jo tänään ja löydä oma suosikkisi monista eri vaihtoehdoista.

Icepeak talvikengät pitävät jalkasi lämpimänä kylmemmilläkin säillä

Yksi merkin valteista on ehdottomasti Suomen ja Pohjolan sääolosuhteiden ymmärtäminen. Sen vuoksi brändi osaakin valmistaa ja suunnitella kenkiä, jotka aidosti pitävät jalkasi lämpiminä myös pohjoisen paukkupakkasilla. Brändin kotimaiset suunnittelijat ymmärtävät, että ihmiset tarvitsevat kenkiä, jotka eivät ole vain tyylikkäitä, vaan niiden on tärkeää olla myös käytännöllisiä. Tämän vuoksi brändi käyttää laadukkaita materiaaleja kenkien valmistuksessa, kuten esimerkiksi vedenpitäviä kalvoja ja vettä hylkiviä pohjallisia. Brändin tavoitteena on siis luoda kenkiä, jotka ovat sekä toimivia että tyylikkäitä. Tallustelitpa sitten kaupungissa tai olitpa vaeltelemassa vaaroilla, voit luottaa Icepeak-kenkiin; ne pitävät jalkasi lämpiminä, kuivina ja mukavina tilanteessa kuin tilanteessa.

Icepeak ei ole turhaan arvostusta niittänyt kotimainen brändi. Brändin kenkien tekniset ominaisuudet, laadukkuus ja käyttömukavuus on nimittäin vertaansa vailla. Kenkiä suunnitellessa kiinnitetään erityistä huomiota jokaisen kengän istuvuuteen ja toimivuuteen, ja jokainen Icepeak-kenkäpari on suunniteltu vastaamaan erityistarpeitasi ja ylittämään odotuksesi. Brändin keskittyminen laatuun ja mukavuuteen tekee Icepeak-kengistä täydellisen valinnan aktiivisille ihmisille, jotka vaativat jalkineiltaan vain parasta.

Tämä brändi ei ole pelkästään tekninen urheilujalkine, vaan se on myös tyylikäs valinta vaikkapa vapaa-ajalle. Icepeakin kengät ovat yleisesti tyyliltään pelkistettyjä ja moneen asuun toimivia, joten ne sopivat mainiosti myös vaikkapa kaupunkiolosuhteisiin. Esimerkiksi brändin nilkkurit ovat erittäin tyylikkäitä, ja niitä on saatavilla monissa eri maanläheisissä sävyissä. Tuttu ja turvallinen musta on aina hyvä valinta kenkiin, ja myös esimerkiksi hiekan väriset ja beiget nilkkurit sopivat moniin eri asuihin ja tilanteisiin. Löydät Zalandon laajasta valikoimasta varmasti itsellesi ja tilanteeseesi sopivimmat kenkäparit.

Icepeak kengät – nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen

Esimerkiksi merkin valleuskengät ovat olleet erityisen suosittuja harrastajien parissa. Talviolosuhteissa tiet voivat olla jäisiä, jolloin tarpeeseen voi tulla vakaat ja luistamattomat kengät. Tällöin mainio vaihtoehto on Icepeakin kävelykengät, joiden pohja on suunniteltu pitämään liukkaammillakin keleillä. Olitpa siis lähdössä sitten vaellusretkelle, tarpomaan lumihankeen tai etsit laadukkaita ja lämpimiä kenkiä vapaa-ajalle, on merkki varmasti nappivalinta.

Jos siis etsit kenkiä itsellesi tai lahjaksi Suomen ja Pohjolan talviolosuhteisiin, kannattaa vilkaista Icepeakin laaja valikoima Zalandolta jo heti tänään. Uskomme, että et tule pettymään.