Suositut filtterit
94 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ilse Jacobsenin kengät edustavat skandinaavista laatua

Ilse Jacobsen, tai viralliselta nimeltään Ilse Jacobsen Hornbæk, on vuodesta 1993 asti toiminut vaatemerkki. Ilse Jacobsenin kengät ovat yksi brändin suosituimmista tuoteryhmistä. Merkin ikoniset sadesaappaat, tyylikkäät sandaalit sekä monet muut jalkinemallit tarjoavat mainion yhdistelmän laatua ja muodikkuutta.

Hornbækin kaupungissa Tanskassa toimintansa aloittanut ja luovan perustajansa nimeä muutoin kantava brändi ammentaa suuren osan inspiraatiostaan kotiseudultaan. Ilse Jacobsenin kengät ovat tunnettuja naisellisesta tyylikkyydestään, sekä skandinaavisen linjakkaasta muotoilustaan. Tuotteissa mukavuus, moderni urbaani henki, naisellisuus ja eleganttius kohtaavat mukavuuden käytännölliseen pakettiin koottuna.

Meillä Zalandolla löydät näppärästi yhdestä osoitteesta brändin kenkävalikoimaan jo pitkään kuuluneet suositut sadesaappaat, mukavat nilkkurit, sekä elegantit sandaalit. Helposti tunnistettavilla pohjilla ja yksinkertaisen tyylikkäillä suunnitteluratkaisuilla kootut jalkinemallit sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Pue jalkaasi tyylikkäät nahkaiset platform-nilkkurit, nautiskele rantakävelyistä siroissa varvassandaaleissa tai korista jalkasi ihastuttavan kauniilla vuoratuilla varsinilkkureilla.

Löydä muodikkaat Ilse Jacobsenin kumisaappaat

Sadekeleillä jalkoihin on mukava vetäistä sadesaappaat. Tyylistä ei tarvitse tinkiä, kun valitset kengiksesi Ilse Jacobsenin kumisaappaat. Erinomaisesti urbaaniin tyyliin istuvat saapasmallit löydät monissa eri tyyleissä: lyhyillä ja pitkillä varsilla, nauhoilla sekä ilman. Tyylikäs muotoilu ja kauniit värivaihtoehdot tekevät brändin saappaiden pukemisen miellyttäväksi vaihtoehdoksi, vaikkei ulkona sataisikaan.

Valitse suosikkisaappaiksesi vaatemerkin näyttävät nauhoilla koristetut pitkävartiset mallit. Ihanan mukavasti jalkaan istuva saapas pitää jalat kuivana ja tarjoaa mukavasti pitoa liukkailla pinnoilla. Lämmin vuori pitää jalat turvassa kylmässäkin kelissä ja riittävä liikkumatila mahdollistaa villasukkienkin pukemisen. Värivalinnan voi tehdä kauniin yksinkertaisista yksivärisistä vaihtoehdoista. Siistin luonnollinen vihreä, aina toimiva musta tai harmaa, sekä hauskana valopilkkuna sadesäällä toimiva keltainen tarjoavat mainosti valinnanvaraa.

Nauhattomat lyhytvartiset Ilse Jacobsenin kumisaappaat ovat täydellinen kaupunkilaisen sadejalkine. Kauppareissut, työmatkat ja koiralenkit hoituvat tyylikkäisiin kenkiin pukeutuneena mukavissa merkeissä. Siisti luonnonkumi pitää kosteuden loitolla ja kengät on helppo sujauttaa jalkaan niistä löytyvien vetolenkkien avulla. Samantyyppisiä lyhytvartisia kumisaapasmalleja löydät myös nilkkurityyppisinä ja nauhojen kanssa varustettuina.

Urbaania tyylittelyä ja kauniita värejä

Erittäin hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin sopivien kenkämallien sävyttämästä Ilse Jacobsenin kenkien valikoimasta löytyy mainioita vaihtoehtoja muodikkaita kenkiä etsiville. Skandinaavinen suoraviivaisuus, kaunis ja erittäin laadukas muotoilu sekä sopiva yhdistelmä rentoutta ja leikkisyyttä luovat erinomaisen tyylin urbaaniin katumuotiin.

Brändin omintakeisella ja näyttävällä pohjatyylillä varustetut pistokkaat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Erityisesti lämpimämmille keleille sopivat rei’itetyt mallit tarjoavat ilmavuutta, tukea ja mukavuutta. Kauniin merellinen sininen, rauhallinen beige sekä aina luotettava musta vaihtoehto istuu useiden vaatekokonaisuuksien kanssa yhteen. Samalla tyylillä ja värivaihtoehdoilla löydät myös useita erilaisia sandaalivaihtoehtoja.

Ilse Jacobsen -kenkiä yhdistää mukavuuden ja laadun ohella myös monikäyttöisyys. Arkisen käytön ohella samat mallit on helppo sujauttaa vaikka matkalaukkuun. Päädyitpä sitten brändin suosittuihin kumisaappaisiin, hienoihin pistokas- ja nilkkurimalleihin, kesäisiin sandaaleihin tai vaikka sisätiloihin sopiviin ihastuttavan pehmeisiin tohveleihin, voit olla varma, että jalkasi nauttivat olostaan.