Kaikki

Kengät / Kavat

Suodatin (1)

1 tuotetta

Etkö toivoisikin, että naperosi voisi ottaa ensimmäiset askeleensa kengissä, jotka tuntuvat kuin kävelisi pumpulissa? Kavat-kengät ovat kuljettaneet jo monen sukupolven ajan perheen pienimmät pehmein askelin uusiin seikkailuihin. Ruotsalainen lasten kenkiin erikoistunut merkki Kavat kasvaa lastesi mukana.

Kavat-kengät syntyvät rakkaudesta ja intohimosta laadukasta käsityötä kohtaan. Jo neljännessä sukupolvessa kulkeva perheyritys näyttää kengissään, kuinka tärkeää on autenttinen laadukkuus ja mukavuus. Kavatin perustajan Ragnar Karlssonin sanoin voimme todeta, että nämä kengät "eivät ole mitään roskaa". Ragnar Karlsson perusti kenkätehdas Ymerin 1945, mutta vasta 70-luvulla se alkoi valmistaa omia kenkämalleja Kavat-nimen alla, kun Ragnarin poika Bengt otti tehtaan hoitaakseen ja loi pohjan sille muotoilulle, jota Kavat-kengät tänä päivänä edustavat. Merkki haluaa haastaa muodin nopeaa kiertoa tarjoamalla huippulaatua, joka kestää pitkään, ehkä jopa monen sukupolven yli, sillä se on lopulta ekologisempaa ja ekonomisempaa. Brändin Edsbro-malli olikin ensimmäinen Euroopan Unionin Ecolabel-merkinnän saanut lasten kenkä.

Olipa kerran koira nimeltä Kavat...

Suloisia lastenkenkiä valmistavalle merkille sopiikin nimi, jonka taustalla on suloinen tarina. Nimi tulee nimittäin Karlssonin perheen mäyräkoiralta. Eikä siinä kaikki, nimi on juuri oikea sana rohkaisemaan pienokaisia ottamaan ensimmäiset askeleensa, sillä ruosinkielinen sana tarkoittaa sisukasta ja rohkeaa.

Kavat pyrkii luomaan jatkuvasti uusia tapoja luoda moderneja mutta perinteikkäitä kenkiä. Sen kengissä näkyykin moderni ote, vaikka mallit noudattelevat perinteikästä tyyliä. Hauskat yksityiskohdat, kuten hapsut ja koristetikkaukset, sekä näyttävät ja erikoisetkin värit tekevät Kavatin lasten ja aikuisten kengistä modernin raikkaita.

Kavat-kengät vauvoille ovat tyrmäävän suloisia mokkasiinityylisin hapsuin. Chelsey-malliset nilkkurit ovat ehdottoman suloiset lasten tyylissä farkkujen, neulepaidan ja villakangastakin kanssa. Ja entäpä iloisen väriset kumisaappaat sitten? Niissä kelpaa hypätä lätäkköön!

Tutustu myös