Kengät

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
61 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Löydä La Sportivan kengät vaativiin olosuhteisiin

La Sportiva on vuonna 1928 Italiassa perustettu kenkämerkki, joka on tunnettu erityisesti vaativiin olosuhteisiin suunnitelluista jalkineistaan. La Sportivan kengät kuuluvatkin monen vuorikiipeilijän, polkujuoksijan sekä vaeltajan luottovarusteisiin.

Pitkä historia ja sen mukanaan tuoma kokemus jalkineiden valmistuksesta näkyvät La Sportivan kengissä. Dolomiittien vuoristoon juontavat brändin juuret näkyvät todellisena osaamisena haastavien olosuhteiden nujertamisessa, eikä todellakaan ole ihme, että kenkämerkin tuotteissa on valloitettu maailman korkeimpia vuoria.

Meillä Zalandolla löydät brändin jalkinevalikoimasta mainion kattauksen tyylikkäitä ja teknisesti huippuunsa viritettyjä vaihtoehtoja. Kiipeilyharrastukseen myös kaupunkiolosuhteissa erinomaisesti soveltuvat mallit, useat matalavartiset polkujuoksuun suunnitellut kengät sekä haastaville vaelluksille täydellisesti istuvat vaihtoehdot ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Tee aktiiviharrastuksestasi vieläkin nautinnollisempaa ja hanki brändin huippulaadukkaat jalkineet kätevästi Zalandon verkkokaupasta.

La Sportivan vaelluskengät edustavat teknistä huippulaatua

Brändin erikoistuminen haastavien olosuhteiden kenkävalikoimaan näkyy kestävyyden ohella teknisenä huippulaatuna. Muun muassa La Sportivan vaelluskenkien kattauksesta löytyy useita erilaisia patentoituja valmistusratkaisuja. Kaiken lisäksi merkki panostaa jatkuvasti suuresti tuotekehitykseen ja uusiin teknologisiin ratkaisuihin.

Matalavartiset La Sportivan vaelluskengät löydät useissa tyyleissä, väritettyinä ja luonnollisen rauhallisin värein. Kenkämallien keveys ja suojaus ovat huipputasoa. Mukavasti liikkuessa joustava, mutta jalkaa tehokkaasti tukeva nupukkinahkaa ja tekstiilimateriaaleja yhdistelevä kenkämalli suojaa jalkaa maaston kolhuilta ja Gore-Tex®-pinnoite estää kosteuden pääsemistä jalan riesaksi. Tuhdilla ja kulutusta erinomaisesti kestävällä kumilla varustettu pohja estää liukastelua. Äärimmäisen kestävillä nauhoilla saat pidettyä jalkineen juuri itsellesi sopivalla jämäkkyydellä jalassasi.

Etsiessäsi entistäkin enemmän nilkkaa tukevia jalkinevaihtoehtoja löydät iloksesi brändin valikoimasta myös korkeammalla varrella varustetut vaellukseen soveltuvat mallit, joissa on muutoin täysin samat tekniset ominaisuudet. Älä anna haastavien sääolosuhteiden tai kinkkisten maastojen aiheuttaa liikaa päänvaivaa retkilläsi. Pue jalkaasi La Sportivan kengät ja nauti luonnosta sen kaikissa muodoissa.

Vaativan ja aktiivisen liikkujan näyttävä vaihtoehto

Kenkämerkin tuotteillaan tarjoama huipputason laatu ja vuosikymmeniä jatkunut todistettu osaaminen haastavien maastojen jalkineiden valmistuksessa tekee brändin kengistä täydellisen ratkaisun vaativalle käyttäjälle. Jos liikut aktiivisesti luonnossa ja haluat jalkineiltasi äärimmäistä laatua, olet oikeassa paikassa.

Aktiivinen polkujuoksija voi saada suorituksistaan vielä hieman parempia pukemalla jalkaan brändin mainiot polkujuoksukengät. Matala varsi, kovitetut kärki- ja kantaosat sekä erinomaisen pidon tarjoava pohja antavat todella pätevät lähtökohdat entistäkin tehokkaammille metsälenkeille kovassakin vauhdissa. Suoja kosteutta vastaan, hengittävyys ja kenkämallien keveys kiidättävät liikkujaa entistäkin parempaan liitoon.

Kaikista teknisistä ominaisuuksistaan ja vaativaan käyttöön suunnitelluista ratkaisuistaan huolimatta La Sportivan kengät ovat myös silmälle miellyttäviä. Suuressa roolissa ovat luonnolliset värit, kuten vihreä, ruskea ja harmaan eri sävyt. Metsissä juoksenteluun erityisesti suunnitelluissa malleissa myös pirteät värimaailmat, kuten pinkki, on hyvin esillä. Käytännöllisten ominaisuuksien ohella huomiota on kiinnitetty myös pieniin tyyliseikkoihin, kuten pintakuviointeihin, tikkauksiin ja harmonisesti yhteensopiviin väreihin. Löydä meillä Zalandolla omat suosikkisi laatukenkien valikoimasta!