Kengät

Suositut filtterit
424 tuotetta

Lacoste-kengät ovat täydellinen yhdistelmä klassisuutta ja sporttisuutta. 1900-luvun alkupuolella ranskalaisen tennistähti René Lacosten perustama merkki huokuu myös muodin historiaa! Lacoste-kenkävalikoiman ytimen muodostavat hillityt, sulavasti muotoillut tennarit, jotka on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Niiden lisäksi mallistoon kuuluu muun muassa miesten kävelykenkiä, naisten ballerinoja ja lasten tarratossuja. Kaikkia niitä yhdistää huoliteltu ja raikas ilme!

Lacoste-kengät ovat sporttisen elegantit

Klassisimmat Lacoste-kengät ovat tasapohjaiset, muotoilultaan konstailemattomat ja ilmeeltään virtaviivaiset kangastennarit. Naisten mallien siro muotoilu takaa sen, että tennarit sopivat saumattomasti chinojen, paitapuseron ja neuletakin yhdistelmän jatkeeksi. Naisten Lacoste-kengät sopivat myös harkitun sporttiseen kesätyyliin, joka koostuu rennoista kangasshortseista ja saman brändin ajattomasta pikeepaidasta. Viimeistelyyn sopii tyylikäs, leveälierinen kesähattu! Klassikon asemaan ovat nousseet lisäksi Lacosten ajattomat, minimalistisesti muotoillut kangasballerinat. Ne sopivat täydellisesti sinisten farkkujen ja rennon topin seuraksi. Kokeile niitä myös rennon hameen ja collegepaidan kanssa. Miesten kankaiset tai nahkaiset Lacoste-tennarit ovat ilmeeltään myös huolitellun sporttisia. Laatua ja tyyliä huokuvat tennarit sopivat täydellisesti esimerkiksi chinojen ja lyhythihaisen kauluspaidan seuraksi! Ne voi myös yhdistää trendikkäästi vajaamittaisiin housuihin, tyköistuvaan kauluspaitaan ja trenssiin.

Lacoste on laadun synonyymi

Lacoste-kenkien joukkoon kuuluu myös tyylikkäitä naisten nilkkureita, jotka sopivat sekä vaellusretkille että urbaaniin ulkoiluun. Hillitty värimaailma on niidenkin salaisuus laadun ja linjakkaan muotoilun lisäksi! Laatu näkyy ja tuntuu myös brändin klassisissa naisten matalapohjaisissa kävelykengissä, jotka suorastaan vaativat seurakseen leveitä kangashousuja ja minimalistista toppia. Miesten Lacoste-valikoimaan kuuluu tennareiden lisäksi taas huippumuodikkaita, designiltaan kevyitä ja raikkaita purjehduskenkiä, jotka sopivat saumattomasti kangasshortsien ja pikeepaidan seuraksi. Lacoste hallitsee myös juuri oikeissa suhteissa sporttisuutta ja kenkädesignin perinteitä yhdistelevien miesten kävelykenkien loihtimisen. Entä onko mitään suloisempaa kuin pirpanat, joiden jaloissa on mukavat ja makeat Lacoste-kengät?

Yhdistele ja sekoita