Kengät

Suositut filtterit
63 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Luhta-kengät edustavat kotimaista laadukasta suunnittelua

Luhta on kotimainen vaatteita, asusteita ja kenkiä tarjoava brändi, joka on perustettu jo vuonna 1907. Yrityksen pitkän, yli 100 vuotisen historian aikana yrityksestä on tullut jokaisen suomalaisen tuntema nimi niin urheiluvaateteollisuudessa kuin myös vapaa-ajan vaatetuksessa. Luhta tunnetaan sen laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan, joissa ollaan otettu huomioon pohjoisen kylmyys sekä äärimmäiset ja vaihtelevat sääolosuhteet. Yksi Luhdan suosituimmista tuotelinjoista on ollut kenkäsarja, joka on erityisesti suunniteltu urheilijoiden ja aktiivista elämäntapaa ylläpitävien ihmisten tarpeisiin. Löydät suuren valikoiman Luhdan kenkiä ja muita tuotteita Zalandon verkkokaupasta, joten kurkkaa valikoima jo heti tänään.

Luhdan talvikengät on suunniteltu pohjoisen kylmiin olosuhteisiin

Luhdan kenkäsarja on suunniteltu käytännöllisyyttä ja toimivuutta ajatellen. Kengät on luotu vastaamaan liikkujien erityistarpeisiin säällä kuin säällä; niin pohjoisen paukkupakkasilla kuin etelän lauhemmillakin plussakeleillä. Luhdan kengät tarjoavat jokaiselle ulkona liikkujalle vankan tuen, pehmeän askelluksen ja turvaa erilaisiin aktiviteetteihin. Luhdan mallisto on suunniteltu vedenpitäviksi ja hengittäviksi, joten ne sopivat mainiosti monenlaisiin talvipäivien urheilulajeihin. Näin jalkasi pysyvät kuivana, lämpimänä ja mukavana erilaisissa sääolosuhteissa. Useimmat Luhta vaelluskengät ja talvisaappaat omaavat myös luistamattomat pohjat, jotka tarjoavat erinomaista pitoa ja vakautta erilaisilla reiteillä ja lajeilla.

Luhdan kenkiä on suunniteltu moniin eri ulkourheilulajeihin, kuten juoksuun, retkeilyyn, vaellukseen ja hiihtoon. Juoksukengissään Luhta käyttää korkealaatuisia materiaaleja, jotka tarjoavat erinomaisen tuen ja pehmusteen, mutta samalla muotoillut pohjat auttavat pitämään sinut tiellä kaatumatta. Kengät on myös suunniteltu kevyiksi, jolloin voit juosta niillä pitkiä aikoja ilman, että väsyt niin helposti.

Luhta suunnittelee kengät tyyliä unohtamatta

Käytännöllisyyden lisäksi Luhdan kengät ovat myös tyylikkäitä. Löydät malleja eri tyyleissä käytännöllisistä vaelluskengistä tyylikkäisiin talvisaappaisiin ja siitä tennareihin ja treenikenkiin. Löydät kenkiä monissa eri väreissä, joita voit yhdistää erilaisten asujen kanssa. Talvikengissä ja vaelluskengissä suosittuja ovat paljolti klassiset, maanläheiset värit, kuten mustat, ruskeat, harmaat ja beiget sävyt. Lenkkareissa ja tennareissa näkyy enemmän pirteämpää väritystä, kuten viininpunaista, roosaa ja valkoista – siis kaikkea klassisista moderneihin malleihin.

Luhdan kengät on täydellinen sekoitus innovaatiota, laatua ja tyyliä. Kengät on suunniteltu vastaamaan urheilijoiden ja aktiivista elämäntapaa harjoittavien yksilöiden erityistarpeita tarjoamalla oikeanlaista tukea, pehmustetta ja suojaa erilaisiin aktiviteetteihin. Kengät on myös suunniteltu kestämään, ja niissä on monia eri ominaisuuksia, jotka pitävät jalkasi mukavana, kuivana ja lämpimänä. Luhta kenkien korkealaatuinen rakenne varmistaa, että ne kestävät pitkäaikaista käyttöä jopa äärimmäisissä olosuhteissa. Nämä asiat tekevätkin Luhdan kengistä erinomaisen vaihtoehdon silloin, kun etsit laadukkaita urheilujalkineita talviurheiluun ja vapaa-ajalle.

Kurkkaa Zalandon laaja kenkävalikoima ja löydä nopeasti ja edullisesti itsellesi sopivimmat kenkäparit! Ja hei, sopiihan nämä myös täydellisesti esimerkiksi lahjaksi – kukapa ei arvostaisi laadukasta ja käytännöllistä lahjaa, joka kestää käyttöä ja pitää jalat lämpöisinä.