Kengät

Suositut filtterit

Jokaisen skeittaamista harrastavan tärkein vaatekappale ovat ehdottomasti laadukkaat ja luotettavat kengät, jotka saavat mielellään olla myös mahdollisimman tyylikkäät. Skeittimuodin klassikoihin kuuluvat Nike SB -kengät tuovat lujaa tukea dekin päällä taiteiluun, pitoa ja mukavuutta longboard-ajeluille, laadukasta sporttimukavuutta vapaa-aikaan sekä letkeää tyylikkyyttä urbaanin katupukeutujan asuun.

SB-kokoelma on urheilujätti Niken lahja skeittareille, hiphop-henkisen street wearin taitajille sekä kaikille sporttisen tennarimuodin ystäville. Se on yhdistelmä skeittauksen alkuaikojen estetiikkaa ja asennetta yhdistettynä urheilumuodin uusimpiin tekniikoihin ja design-oivalluksiin sekä vahvaan edelläkävijäotteeseen. Nike SB -kenkien katraaseen kuuluvat esimerkiksi huippuskeittareiden, kuten Stefan Janoskin sekä Paul Rodriguezin, nimiä kantavat mallistot, ajattomien ikisuosikkien Classics-kokoelma sekä minimalistisen tekniikan mukaiset erityiskevyet tossut.

Nike SB -kengät tuovat lujaa pitoa skeittilaudoille ja rentoa tyylikkyyttä vapaa-aikaan

Nike SB -kengät tarjoavat tyyliä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Unisex-mallisten tossujen kokohaitari on laaja, ja kokoelmista löytyy myös erityisesti lasten jaloille tai naiselliseen tyyliin muotoiltuja vaihtoehtoja. Kenkien väriskaala on laaja, mutta niissä painottuvat etenkin ikityylikkäät musta ja valkoinen sekä raikkaan sporttiset sinisen sävyt, ja mukana on myös iloista värien ja kuosien juhlaa. Kengät on luonnollisesti varustettu näyttävällä Nike-logolla. Olipa värivalintasi mikä tahansa, kaikki kokoelman kengät istuvat täydellisesti skeittityylin peruselementtien, kuten väljien housujen, t-paidan, hupparin sekä lippiksen tai pipon, kanssa. Astetta asiallisemman mutta silti rennon ilmeen luot pukemalla Nike SB -kengät esimerkiksi hyvin istuvan ruudullisen kauluspaidan sekä värikkäiden chinojen kanssa.

Nike SB -kengät ovat nappivalinta silloinkin, kun tarkoituksesi ei ole taiteilla laudan kanssa. Esimerkiksi mustat, nahkapintaiset tennarit istuvat tyylikkäästi niin siistiin casual-tyyliin kuin urbaaniin lookiin. Kevyen joustavat urheilukengät sopivat puolestaan loistavasti vapaa-ajan perusliikuntaan ja -kuntoiluun.

Tutustu myös