Kengät

Suositut filtterit
2 089 tuotetta

Puma on maailmanlaajuinen todella arvostettu tuotemerkki, joka valmistaa pääasiassa urheiluvaatteita ja kenkiä. Yrityksen visiona on tulla suosituimmaksi ja kestävimmäksi urheilullisen elämäntavan yritykseksi ja tämä pitkän tähtäimen suunnitelma on jo lähes toteutunut. Puman perustaja; Rudolf Dassler on Adidaksen perustajan "Adi" Dasslerin veli. Saksalainen laatumerkki valmistaa vaatteita ja jalkineita ja on erityisesti tunnettu urheilumaailmaan liittyvistä tuotteistaan, kuten maailmanluokan jalkapallo-, sekä juoksukengistään. Puman kengät ovat olleet mukana useissa suurissa urheilu-tapahtumissa ja kyseessä on monien maailmankuulujen urheilijoiden luottomerkki. Puma on alusta asti erinomaisella tuotekehittelyllään onnistunut valmistamaan huippukenkiä mm. ammattiurheilijoille ja on tänä päivänä suosittu tuotemerkki monien urheilun ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Muutamia tuotemerkin kenkäklassikkoja ovat; Clyde, Disc Blaze, Suede, Brasil ja Atom.

Puma-kengät takaavat laadun ja käytänöllisyyden koko perheelle!

Puma on erityisen tunnettu urheilukengistä ja varusteista ja tuotemerkin valikoimasta löytyy kengät miltei jokaiseen urheilulajiin; niin jalkapalloon, juoksuun, yleisurheiluun, golfiin kuin purjehdukseenkin. Urheilukenkien lisäksi Puma -kenkien valikoimasta löytyy tennareita, saappaita, bootseja, sandaaleja ja streetkenkiä. Kyseessä on suosittu vapaa-ajan kenkien tuotemerkki ja sen matalavartiset kaksiväriset Drif Cat -tennarit ovat monelle tuttuja. Puma kuntoilu- fitness- ja vaelluskengät ovat ehdotonta laatua ja mukavuutta. Tämä kenkämallisto tarjoaa korkealaatuista laatua miehille,naisille ja lapsille. Puman kengissä viihtyy koko perhe. Puman miesten kenkien värimaailma on pääsääntöisesti hillitty, muutamia iloisia väriläiskiäkin on tarjolla. Naisten kenkien väreissä on monia kirkkaita ja iloisia värejä ja naisten kenkien valikoima onkin ilahduttavan runsas. Naisten mallistosta löytyvät laadukkaat ja persoonalliset tennarit, huippusuositut urheilukengät, uniikit ballerinat, lämpimät saappaat ja käytännölliset ulkoilukengät. Puman lastenmallisto tarjoaa laatua ja kestävyyttä ja käytännöllisyyttä herkullisissa väreissä ja hienoilla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla. Myös kaikista pienimmille urheilijoille löytyy omat ensiaskelkengät.

Puma-kengät – laadukasta ja ympäristöystävällistä designia!

Puma on tuotemerkki, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, innovatiivisuudestaan, jatkuvasta tuotekehittelystä ja kestävästä laadusta. Se on yksi maailmanjohtavista tuotemerkeistä urheilu- ja vapaa-ajan kenkien valmistuksessa ja tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita eri urheilulajien harrastamiseen ja vapaa-ajan aktiviteetteihin koko perheelle. Yritys huomioi myös kenkien tuotannossa ympäristön ja pyrkii käyttämään mahdollisimman ekologisia materiaaleja tuotannossaan välttääkseen ylimääräistä ympäristörasitusta. Zalandolla olemme hyvin iloisia voidessamme tarjota kattavan valikoiman korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä Puma-kenkiä. Parhaita vaihtoehtoja aktiiviseen harrastamiseen ja ulkoilmaelämään meiltä, Zalandolta. Zalandolta löydät myös laadukkaat urheiluvaatteet ja laukut. Olet lämpimästi tervetullut Zalandon maailmaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua