Suositut filtterit
439 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Joko kuulut Reebokin uskolliseen fanikuntaan, joka arvostaa aikaa kestäviä laatupopoja? Vielä ennätät hypätä näihin katutyylin klassikoihin ja askeltaa kaupungin betoni-catwalkia pitkin uskottavan viilein askelin. Reebok Classic -kengät käsittävät kaikki legendaarisimmat Reebok-kengät, jotka kestävät aikaa ja trendejä.

Reebok Classic -kengät ovat luoneet historiaa niin urheilijoiden kuin rokkareidenkin jalassa. Reebok on tuonut erityisesti naisten urheilukenkiin juuri niitä piirteitä, joita jokainen mimmi osaa arvostaa: tyyliä, siroutta ja raikkaita värejä. Reebokit ovat kuitenkin koko perheen kengät, joten ei kun ottamaan haltuun tyyli, jossa koko perhe pukeutuu samoihin klassikkotennareihin!

Reebok Classic -kengät voivat olla retrot, futuristiset tai klassiset

Reebokin parasta antia ovat kokovalkoiset tennarit, jotka ovat nyt huipputrendikkäät. Valkoisten tennareiden etu on se, että ne sopivat mihin tahansa muuhun väriin ja tyyliin. Parhaimmillaan ne ovat tummien farkkujen kanssa. Ne voi yhdistää helposti myös asiallisempaankin tyyliin. Voit valita ohutpohjaiset tenniskenkämalliset tennarit tai paksupohjaiset tennarit, jotka ovat astetta rouheammat. Erityisesti kevyemmät tennarimallit voi yhdistää monipuolisesti – miehet voivat pukea ne suorien housujen ja kauluspaidan kanssa ja naiset voivat luoda naisellisen sporttisen lookin tennareista ja liehuvasta mekosta.

Reebok Classic -kengät ovat kiinni myös pastellitrendissä. Pastellinväriset tennarit ovat suloiset ja raikkaat ja valkoista neutraalimpi vaihtoehto. Entäpä metallinhohto, jota Reebok tarjoilee kauniina yksityiskohtina ja kokonaan metalliin upotettuina malleina. Metallinväriset kengät tuovat vapaa-ajan tyyliin bling blingiä ja ovat monen fashionistan suosikkeja nyt. Niissä kelpaa lähteä juhlimaankin!

Reebok Classicin värikkäät retromallit ovat suosittuja katumuodissa ja ne tuovatkin moderniin tyyliin sopivasti old school -fiilistä. Retrotennarit ovat tyylikäs täydennys värikkääseen kesätyyliin tai syksyn pehmeään villatyyliin sammareiden tai leveälahkeisten housujen kanssa. Mätsää tennareihin vielä vintagea henkivä olkalaukku!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua