Kengät

Suositut filtterit
51 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Reima-kengät – Suomen lasten suosikkijalkine jo 75 vuotta

Reima on brändi, jonka koko Suomi tuntee. Se on ollut lasten suosikkijalkine jo useiden sukupolvien ajan. Monet meistä ovat ensin kulkeneet lapsuutensa niissä ja myöhemmin hankkineet omalle jälkipolvelleen samaa tuttua ja turvallista merkkiä olevat kengät. Nämä tuotteet ovat todella kotimaista työtä parhaimmillaan.

Reiman kengät ja vaatteet ovat yhdistelmä iloisia värejä ja tarkoituksellisia ominaisuuksia. Ne on helppo pukea, riisua ja pestä. Niillä rohkaistaan lapsia olemaan lapsia. Niiden kanssa kuuluu leikkiä ja seikkailla. Tuotteiden korkea laatu takaa sen, että kenkä kiertää helposti vielä seuraavillekin käyttäjille lapsen kasvettua.

Zalando tarjoaa pirteän ja monipuolisen valikoiman Reiman kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin: päiväkotiin, kouluun tai vapaa-ajan leikkeihin, sillä nämä jalkineet pitävät jalat lämpiminä ja kuivina säällä kuin säällä.

Kuralätäköihin tai lumihankeen sopivat Reiman lasten kengät

Suomalaisena merkkinä Reima valmistaa kenkiä, jotka ovat juuri meidän vaihteleviin vuodenaikoihimme ja sääolosuhteisiimme soveltuvia. Talven pakkaset edellyttävät hyvää eristävyyttä ja samaan aikaan myös vedenpitävyyttä, jotta jalat eivät lumileikeissä kastu. Keväällä, kesällä ja syksyllä kengän tulee kestää hieman sadetta ja lätäköissä hyppelyäkin ja olla samaan aikaan myös hyvin hengittävä.

Reiman kenkämallistossa on vaihtoehtoja eri ikäryhmille taaperoista kouluikäisiin. Useimmat kengät on varusteltu heijastavin yksityiskohdin, mikä lisää turvallisuutta pimeään aikaan ulkoillessa ja vaikkapa itsenäisellä koulumatkalla. Talvikenkien hyvin uritetut pohjat auttavat pysymään pystyssä liukkaillakin keleillä.

Monet lapset ovat jo nuoresta iästä lähtien tyylistään tarkkoja. Reiman kengät ovat paitsi säitä uhmaavat, myös varsin veikeän näköiset. Nämä tuotteet ovat todella kotimaista työtä parhaimmillaan. Värejä on pirteän keltaisesta tyylikkään mustaan ja pinkistä khakiin. Kenkiä löytyy pitkä- ja lyhytvartisina ja sekä nauha- että tarrakiinnitteisinä. Lapsi voi siis osallistua ostopäätökseen ja valita sellaiset kengät, joista itse pitää.

Ympäristötietoista tuotantoa

Reima kantaa vastuunsa ympäristömme suojelusta. Yli 90 prosenttia sen tuotteista valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista. Kaikki käytetty puuvilla on luomusertifioitua ja talvivaatteiden eristevanu on polyesteristä saatua kierrätyskuitua. Tämän lisäksi puolet kaikesta polyesteristä on kierrätettyä.

Työnantajana Reima on erittäin pidetty. Se työllistää maailmanlaajuisesti yli 400 ihmistä ja on Euroopan lisäksi läsnä myös Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Yhtiö on mukana YK:n Global Compact -aloitteessa, jonka tavoitteena on edistää erilaisia vastuullisuusperiaatteita. Reima kertoo näistä tärkeimmikseen terveyden ja hyvinvoinnin, puhtaan veden ja sanitaation, ihmisarvoisen työn ja talouskasvun, vastuullisen kuluttamisen ja tuotannon sekä ilmastonmuutoksen torjunnan.

Reiman lasten kengät edustavat yhtä aikaa perinteitä sekä ajan hermolla pysymistä. Se on brändinä onnistunut luomaan terveen ja ympäristöä kunnioittavan ilmapiirin. Yhtiö levittää sanomaa meidän aikuisten vastuusta: meidän on kannettava kortemme kekoon, jotta tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus lapsenomaiseen iloon tulevaisuudessakin. Valitsemalla Reiman kengät teet kestävän ja suomalaista työtä tukevan valinnan. Kipaise Zalanadon nopeaan ja kätevään verkkokauppaan ja tee laadukkaat jalkinelöydöt.