Kengät

Suositut filtterit
179 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pohjolan talvi voi joskus olla ikävä yhdistelmä jäätä, vettä, lunta ja kaikkea siltä väliltä. Kun tahdot pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä haastavissa olosuhteissa ja pukeutua silti modernin tyylikkäästi, ovat Sorel-kengät loistovalinta niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Vuonna 1962 perustetun kanadalaisen jalkinevalmistaja Sorelin missiona on alusta alkaen ollut tarjota jaloille parasta suojaa talvea vastaan, sillä Kanada tunnetaan hyytävien talvien ja vaihtelevien olosuhteiden maana, jossa kunnon talvikengät ovat ehdoton varuste. Ei olekaan ihme, että Sorel-kengät on otettu ilolla vastaan myös muissa viileissä maissa – etenkin, kun Sorelin kantaviin periaatteisiin kuuluu modernin ja muodikkaan ilmeen yhdistäminen laadukkaaseen säänkestävyyteen. Sorel luottaa mallistoissaan kanadalaisen designin raikkaaseen ilmeeseen ja kestäviin luonnonmateriaaleihin, kuten villaan, huopaan ja nahkaan. Kokonaisuus viimeistellään nykyaikaisella tekniikalla ja osaamisella. Talvikenkien lisäksi Sorelin mallistoihin kuuluu nykyään myös lämpimiin keleihin sopivia sandaaleita, tennareita ja asusteita.

Sorel-kengät suojaavat ja lämmittävät loskassa, tuiskussa ja pakkasessa

Alhaalta kumipinnoitettu, varresta nahkapintainen ja sisältä lämpimästi karvavuorattu talvikenkä on paras ase taistelussa vaihtelevia talvisäitä ja kylmää kosteutta vastaan. Tiivis kumipinta pitää kosteuden tiessään pahimmillakin loskakeleillä ja suojaa kenkiä suolan ja soran tekemältä tuholta samalla, kun suloisen pehmeä karvasisus pitää varpaat miellyttävän lämpiminä. Käytännöllisistä ominaisuuksistaan huolimatta Sorel-kengät sopivat tarkoin muotoillun ulkonäkönsä puolesta niin trendikkääseen, eleganttiin kuin moderniinkin talvityyliin, kun valitset esimerkiksi säärten linjoihin mukautuvat nauhavartiset kengät tai näyttävällä karvareunuksella varustetut bootsit. Talvikenkien lisäksi löydät Sorelin valikoimista myös ihanan lämpimät tohvelit ja mokkasiinimalliset sisätossut, jotka suojaavat jalkoja vedolta ja viileydeltä näyttäen samalla ajattoman tyylikkäiltä ja asuun kuin asuun sopivilta.

Kun lämpö, mukavuus, kestävyys ja joka säässä kuivina pysyvät varpaat ovat sinulle tärkeitä, anna jaloillesi lahjaksi Sorel-kengät!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista