Kengät

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
71 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hanki korkealaatuiset adidas-golfkengät suorituksiesi tueksi

Urheilukansaa jo vuodesta 1949 asti vaatettanut adidas on maailman tunnetuimpia ja pidetyimpiä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden valmistajia. Ikonista 3-Stripes-logoa kantavien tuotteiden suuresta valikoimasta löydät myös erittäin laadukkaat adidaksen golfkengät.

Golfkentällä liikkumiseen ja lyöntihetkiin vaaditaan kengiltä tiettyjä ominaisuuksia. Jalkojen tulee saada sopivasti tukea ja pitoa lyöntihetkillä. Suhteellisen ohut pohja on monesti myös eduksi, jotta pelialustaan saa mahdollisimman hyvän tuntuman. Luonnollisesti pohjien sopiva pito liukastelun estämiseksi on tärkeää, sekä tietysti kenkien mukavuus pitkienkin viheriöpäivien aikana. Laadukkaat adidaksen golfkengät täyttävät nämä vaatimukset heittämällä.

Halutessasi parantaa suorituksiasi golfnurmilla hyvien varusteiden avulla, ovat adidaksen golfkengät hyvä lähtökohta. Valikoi esimerkiksi erityisesti märille keleille suunnatut mallit vedenpitävistä vaihtoehdoista, tai poimi mukaasi tyylikkäiksi vapaa-ajan kengiksikin soveltuvat tennarit. Päätä haluatko kenkämallin, joka on varustettu erityistä pitoa tuovilla pohjaruusukkeilla vai tuntuuko omaan askellukseesi paremmin istuvilta hieman sileämpipohjaiset vaihtoehdot.

Tyylikkäät adidaksen golfjalkineet jokaiselle jalalle

Meillä Zalandolla löydät brändin pitkällä kokemuksella valmistamat laatutuotteet useissa kokoluokissa, sekä tietysti erilaisin ulkoasuin varustettuna. Niin sirommat, kuin hieman isommatkin jalkaparit löytävät golfsuorituksien tueksi yhtä lailla korkeatasoiset adidas-golfjalkineet. Mikäli sattumalta valitset tilauksen hetkellä hieman vääränkokoiset mallit, voit palauttaa kenkäparin ilman kuluja ja ottaa tilalle sopivamman koon.

Lajiin sopivia kenkiä valikoidessa kannattaa panostaa hyvään istuvuuteen. Kenkien tulee istua jalkoihin siten, että ne eivät hankaa tai hölsky, mutta varpaille on hyödyllistä jättää silti tilaa. Päivät golfkentillä voivat venyä hyvinkin pitkiksi ja kävelyä saattaa kertyä kilometritolkulla. Hyvällä ja mukavalla istuvuudella, sekä hengittävyydellä varustetut adidaksen golfjalkineet säästävät jalkojasi turhilta rakkuloilta ja hankaumilta, eikä pitkätkään kävelyt tunnu niin raskailta.

Hemmottele jalkojasi piikittömillä golftennareilla, jotka tukevat lyöntihetkellä ja antavat mainion tuntuman alustaan. Brändin BOA-kiristystekniikalla saat hienosäädettyä kengät juuri sopivalle kireydelle. Golfia sateisella säällä? Valitse ruusukkeelliset kenkämallit tuomaan entistäkin jämäkämpi pitävyys nurmella kulkemiseen ja lyöntien avuksi.

Kenkien ikoninen ulkoasu sopii siistiin golfpukeutumiseen

Brändin tuotteiden yhteneväinen tyyli ja monesti hyvin esilläoleva legendaarinen 3-Stripes -logo tuovat myös adidas-golfkengille tuttua laadun ja tyylikkyyden fiilistä. Monesti golfpukeutumisessa on kenttäkohtaisiakin etikettejä ja yleisesti asusteet noudattelevat aistikkaan tyylikästä linjaa. Tämä pätee myös adidaksen golfiin soveltuvissa jalkineissa, vaikka tarjolla on myös mukavasti värejä joista valita.

Yhdistä siron tyylikkäät valkomustat tai beiget kenkämallit esimerkiksi golfhameen kaveriksi lämpimillä ilmoilla rataa kiertäessäsi. Tai pue jalkaasi suorien golfhousujen jatkeeksi kokovalkoiset mallit. Kontrastia voit saada pukeutumiseesi helposti vastaväreillä. Kokeile vaikka aina tyylikkäitä mustia kenkämalleja vaalean muun asustuksen yhteyteen.

Mikäli haluat väriä ja kuoseja piristämään golfasustustasi, kattaa adidas-golfkenkien valikoima meillä Zalandolla myös nämä toiveet. Värikkäät pohjat, tyylitellyt verkkokuvioinnit, sekä kenkämalleista löytyvät lukuisat mielenkiintoiset yksityiskohdat tarjoavat hyvin vaihtoehtoja. Hemmottele jalkojasi golfia pelatessa ja valitse adidaksen huippulaadukkaat jalkineet vain muutamalla klikkauksella!