Suodatin (1)

23 tuotetta

Ten Points -kengät edustavat selkeälinjaista ruotsalaista laatua, jossa mukavuus kohtaa modernin designin ja parhaat perinteet menneisyydestä. Nopeasti vaihtuvien trendien aikana Ten Points edustaa jatkuvuutta, jossa uusia innovaatioita yhdistellään hyväksi havaittuihin perinteisiin ja skandinaavisen muotoilun selkeään linjaan. Ten Points -jalkineiden tärkein materiaali on kestäväksi työstetty nahka, joka taipuu laatutietoisten naisten ja miesten kengiksi harkitulla ja omaleimaisella otteella.

Ten Points kenkävalikoima tarjoaa ruotsalaista tyylisilmää ja eurooppalaista käsityötä

Ten Points on tuttu nimi laadukkaan ruotsalaisen designin ystäville. Tukholman kupeessa sijaitsevassa Norrtäljen kunnassa vuonna 1983 alkunsa saanut brändi on luotsannut ruotsalaista kenkämuotia aivan uusille urille. Nykypäivänä Ten Points -kengät edustavat varsin poikkeuksellista pysyvyyttä hektisessä ja nopeasti muuttuvassa muotimaailmassa. Kaikki sen jalkineet valmistetaan edelleen käsityönä Euroopassa, ja niissä käytetään vain huolella valittuja ja kestäviksi todettuja materiaaleja. Yli 30 vuoden aikana Ten Pointsin tyyli on hioutunut pelkistetyn puhtaaksi ja tunnistettavan uniikiksi. Se ei seuraa viimeisimpiä trendivirtauksia vaan luo ajattoman tyylikästä kenkämuotia, joka yhdistelee menneisyyttä ja uusia ideoita freesillä otteella. Sen jalkineille on ominaista laajassa väriskaalassa hehkuvat nahkapinnat, jalkaa tukeva miellyttävä istuvuus sekä pohjoismaisiin oloihin kehitetty tehokas suoja kylmyyttä ja kosteutta vastaan.

Ten Points -kengät ovat kymmenen pisteen jalkinedesignia

Ten Pointsin päämääränä on alusta asti ollut luoda laadukkaita jalkineita, jotka saavat kantajansa tuntemaan olonsa erityiseksi, ja siinä ne onnistuvat helposti. Hillittyä eleganssia henkivät Ten Points -kengät istuvat luontevasti charmikkaaseen herrasmiestyyliin ja tuovat naisellista sulavuutta tyylikkäiden leidien asuihin. Korkeavartiset nahkasaapikkaat korostavat kauniisti sääriä ja hameenhelmojen liikettä, ja puvun kanssa ehdoton valinta ovat tietenkin kiiltäviksi jynssätyt puvunkengät. Myös urbaania nykymuotia rakastavat tyyliniekat löytävät näyttävien bootsien, nilkkureiden ja nauhakenkien joukosta helposti omaan tyyliinsä sopivat kengät. Esimerkiksi syvän siniset farkut ja lämpimän ruskeat saapikkaat ovat klassinen vanhan ajan lännentyyliä edustava pari, kun taas kapealahkeiset nilkkamittaiset farkut ja värikkäät platform-nilkkurit henkivät tämän päivän katumuodin tunnelmaa.

Tutustu myös