Suositut filtterit
77 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Joidenkin mielestä ei ole olemassa mitään parempaa kuin kävellä avojaloin ympäri vuoden ja onnistuuhan se, jos sattuu asumaan trooppisella saarella, jossa voi kävellä avojaloin pitkin loputonta hiekkarantaa ja haudata varpaansa lämpimään ja pehmeään hiekkaan. Kengät ovat useimmiten kuitenkin tarpeelliset ja toiset meistä pitävät kenkiä välttämättömänä pahana ja toisten mielestä ei ole olemassa mitään ihanampaa kuin omistaa kasakaupalla kenkiä, kaikenlaisia. Tiger of Sweden -kengät ovat ehdottoman hyvä valinta pariksi ajattomia ja kestäviä kenkiä modernilla ilmeellä. Tyylilleen uskollisena myös tuotemerkin kengät ovat todella korkealaatuisia ja vain parhaista materiaaleista valmistettuja. Laatu ja kestävyys kulkevat käsi kädessä ja ajaton minimalistinen tyyli miellyttää useimpia. Kenkien värimaailma on hillitty, rauhallista ruskeaa ja klassista mustaa. Myös rohkeimmista väreistä pitäville löytyy Tiger of Sweden -kenkien mallistosta varmasti oma suosikki. Tiger of Sweden -kengät sopivat asuun kuin asuun ja kauniit yksityiskohdat ja mielenkiintoiset mallit ovat täynnä uniikkeja detaljeja, jotka huomataan.

Tiger of Sweden -kengät - räätälöityä tyylikkyyttä ja puhtaita linjoja!

Tuotemerkki on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joissa on ripaus ylellisyyttä. Tiger of Sweden -kenkien materiaalit ovat huippulaadukkaita ja huolella työstetyt yksityiskohdat ja nerokkaat mallit tuovat luksusta arjen keskelle. Tiger of Sweden -kenkien tyyli on puhdaslinjaista skandinaavista tyylikkyyttä ja kestävää laatua, jota monet arvostavat. Ajaton muotoilu sopii useimpien omaan tyyliin ja rauhalliset värit eivät riitele asukokonaisuuksien kanssa. Laatumerkin kenkävalikoimasta löydät klassisia kävelykenkiä ja loafereita, nilkkureita ja bootseja miehille, sekä ihania korkokenkiä, saappaita, bootseja, nilkkureita ja sandaaleja naisille.

Ajatonta ja uniikkia kestävyyttä - Tiger of Sweden -kengät!

Tiger of Sweden panostaa ennen kaikkea laatuun ja kestävyyteen. Parista tämän tuotemerkin kenkiä tulee hyvä ja luotettava ystävä sinulle moneksi vuodeksi ja ajaton tyyli pitää pintansa muotivirtausten myllerryksessä. Tiger of Sweden -kenkävalikoimasta löydät kengät arkeen ja juhlaan. Toimistoon ja illanviettoon, perhejuhliin ja lomamatkoille. Tiger of Sweden -kengät löydät verkkokaupastamme osoitteessa: Zalando.fi. Käy katsomassa myös mitä kaikkea muuta tällä huipputuotemerkillä on tarjottavanaan. Löydä uusien Tiger of Sweden -saappaidesi seuraksi kaunis kotelomekko ja villakangastakki. Miesten brogue-koristelluiden kävelykenkien pariksi sopii uusi vyö ja lompakko samaan sävyyn. Meiltä Zalandolta löydät ne kaikki, vaivattomasti. Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Hyödynnä Zalandon maksuttomat palvelut

Zalando toimittaa tilauksesi aina maksuttomasti.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme: 0800 944 51 tai service@zalando.fi.

Mikäli jokin tuote ei miellytä tai haluat vaihtaa tuotteen toiseen, voit palauttaa sen takaisin ilmaiseksi!

Tutustu myös

Kotelomekot

Naisten villakangastakit

Miesten villakangastakit

Nahkahameet

Nahkakengät

Nahkalaukut

Nahkasaappaat