Kengät

Suositut filtterit
747 tuotetta

Timberland-kengät edustavat katumuodin kuuminta kärkeä, mutta ennen kaikkea ne ovat koko perheen kengät, jotka muuntautuvat tyylistä ja tilanteesta toiseen. Alun perin raavaille työmiehille ja luonnossa ulkoileville suunnitellut Timberland-kengät uhmaavat vaikeitakin sääolosuhteita ja niiden laadukkuus on löytänyt vankan fanikunnan, joka luottaa niihin. Kaikessa käytännöllisyydessään ne ovat tehneet vaikutuksen myös muotoilullaan, jonka ansiosta ne ovat pysytelleet kenkätrendien kärkikahinoissa jo vuosikymmeniä. Joko omistat Timberland-kengät?

Timberland-kengät katumuodin ytimessä

Nathan Swartzin 1973 Yhdysvaltojen New Englandissa perustama merkki luo ikonisia ja luotettuja kenkiä, jotka soveltuvat urbaanin kaupungin vilinään, kun harpot kiireessä toimistolle pitkin asfalttia, siinä missä lähimetsään ja kallioille, kun suunnistat perheen kanssa retkelle. Timberland-kengät valmistetaan kestävistä materiaaleista ja ne tunnetaan niiden mukavasta ja tukevasta istuvuudesta. Ulkotyöt sujuvat niissä miellyttävästi ja moderniin kaupunkityyliin ne tuovat rouhean vivahteen. Brändin tunnetuin, jopa ikoninen, hittikenkä on 6 inch -nilkkuri, joka on noussut vahvaksi suosikiksi jälleen niin nuorisomuodissa, katutyyleissä kuin tyyli-ikoneiden luomissa trendeissä. Se oli hitti ensimmäisen kerran 90-luvulla, kun se valtasi hiphop-piirit, ja sitten kadut ja myöhemmin valtavirran kenkähyllyt. Nykyään se on kenen tahansa lempijalkine.

Timberland tekee koko perheen kenkämuotia

Timberland-kengät voi olla koko perheen juttu. Perheen penimmät ottavat jo ensimmäiset askeleensa Timberlandin suloisissa ensiaskelkengissä, jotka on valmistettu pehmeästä nahasta, joka muotoituu mukavasti tulevan mestarikävelijän jalkoihin. Tossuihin voi mätsätä saman värisen Timberland-pipon. Perheen nuoriso suunnistaa tyytyväisenä koulutielle ja harrastuksiin supertrendikkäissä nilkkureissa, joita saa nyt myös pastellisävyissä sekä valkoisena ja mustana vehnänvärisen klassikon lisäksi – uniikki tyyli erottuu! Äiti viihtyy kevyissä nauhanilkkureissa, jotka muistuttavat tennareita – niissä on rentoa tyylikkyyttä, joka istuu niin farkkujen kuin ulkohousujen kanssa. Isä onkin varsinainen Timberland-asiantuntija, joka on hamstrannut kengät joka menoon: pihatöihin ja ulkoiluun hankitut nikkurit ovat saaneet kenkähyllyyn kavereikseen elegantit nauhakengät, joissa jaksaa koko työpäivän, ja kesällä jalkaan voi sujauttaa rennot purjehduskengät, kun suunnistaa jätskille, terassille tai purjehtimaan.

Yhdistele ja sekoita