Suositut filtterit
288 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Under Armour -kengät sopivat monenlaiseen liikkumiseen

Under Armour on laadukas urheilu- ja vapaa-ajan tuotteisiin keskittyvä tuotemerkki, joka perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1996. Under Armourin kengät ovat yksi tämän laajalti urheiluun ja urheilijoille tuotteita valmistavan brändin suosituimmista tuoteryhmistä. Tuotemerkin jalkineilla varustat itsesi parempiin suorituksiin lähes lajissa kuin lajissa ja nautit satunnaisestakin liikunnasta selkeästi enemmän.

Perustamisestaan lähtien brändi on kasvanut jatkuvasti ja yhdestä t-paita-mallista valikoima on levinnyt kattamaan huiman määrän eri osa-alueita vaatteista tarvikkeisiin, sekä tietysti jalkineisiin. Under Armourin kengät ovatkin kenties paras esimerkki tuotemerkin visiosta inspiroida liikkuvia ihmisiä yllättävillä teknisillä ratkaisuilla – ratkaisuilla, joita eri lajien harrastajat eivät välttämättä edes tienneet haluavansa, mutta niiden hyödyt todettuaan ei halua olla ilmankaan.

Meillä Zalandolla löydät Under Armour -kengät hyvinkin laajalla säteellä erilaisiin aktiviteetteihin ja lajeihin. Valikoimasta löydät miellyttävät jalkineet lenkeille, jämerät treenikengät saliurheiluun, huipputason koripallokengät ja vaellukseen suunnitellut kenkämallit. Vapaa-ajalle hienosti soveltuvia tennareita ja rantojen, sekä uima-altaiden valloitukseen sopivia rentoja sandaaleja ei myöskään sovi unohtaa. Tarjontaa löytyy kaiken kukkuraksi kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Hanki lenkkipolkujen pelastajaksi Under Armourin juoksukengät

Lenkkeily erilaisissa maastoissa on vuodesta toiseen suosittu harrastus. Kuntoiluaspektin lisäksi juostessa pääsee nauttimaan ulkoilmasta. Harrastuksena lenkkeily onkin yksi helpoimmista aloittaa ja kaiken lisäksi sitä voi harrastaa melkein missä vain, asut sitten syrjäseudun metsien lähistöllä tai suurkaupungin sykkeessä. Under Armourin juoksukengät palvelevat kaikenlaisia lenkkeilijöitä ja auttavat nauttimaan harrastuksesta entistäkin enemmän.

Nappaa meillä Zalandolla shoppaillessasi ostoskoriisi Under Armour -juoksukengät, jotka palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Poimi mukaan jokin monista neutraalille askeltajalle sopivista miellyttävin värein varustetuista kenkämalleista, joissa hengittävä pintamateriaali joustaa ja tuntuu jalassa miellyttävältä, ja erittäin hyvin kulutusta kestävästä kumista tehdyt pohjalliset tarjoavat juuri sopivissa määrin askellukselle pehmennystä ja suojaa elementtejä vastaan.

Mikäli jalkasi kaipaavat lisätukea, tarjolla on juoksukengiksi myös huippulaadukkaat matalakaarisemmat ja vakautta tarjoavat mallit. Päädyt mallivalinnassasi mihin hyvänsä, voit nauttia kenkien laadusta niin pururadoilla kuin asfaltillakin kuntoillessa.

Näyttävää tyyliä aktiviteettien ulkopuolellakin

Erittäin tyylikkäät ja teknisiltä ominaisuuksiltaan ensiluokkaiset koripallokengät ovat yksi brändin jalkinetarjonnan tunnetuimmista osa-alueista. Under Armourin jalkineita käyttääkin, niin koripallossa kuin muissakin lajeissa, myös useat aivan eliittiurheilijat.

Kisakenttien ja lenkkipolkujen ulkopuolellekin Under Armourin kengät sopivat mainiosti. Brändi valmistaa useita näyttäviä vapaa-ajan tennareita, jotka on helppo yhdistää monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Urbaanin trendikkääseen asustukseen sopii mainiosti muun muassa jotkin tuotemerkin useista matalavartisista tennarimalleista.

Suunnitteletko vaellusta tai retkeilyä? Tähänkin brändin jalkineosasto tarjoaa hienoja ratkaisuja erityisesti jalkaa suojaavien ja tukevien vaelluskenkien muodossa. Jämäkkä istuvuus, hengittävyys, sekä jalan tukeminen erilaisissa asennoissa on näissä malleissa ensiluokkaisella tasolla. Lisäksi paksut pohjat suojaavat vaellusreittien kiviltä ja juurakoilta, sekä jättävät liukastelun minimiin märilläkin pinnoilla. Mikäli etsit itsellesi urheilullisiin aktiviteetteihin tai ihan vain arkeen näyttäviä ja suorituskyvyltään huipputasoisia jalkineita, tutustu meillä Zalandolla Under Armourin mainioon tarjontaan.