Suositut filtterit
199 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Under Armour -kengät takaavat hyvän vireen niin pelikentillä kuin pururadoillakin. Toisinaan joku heikkoihin varusteisiin liittyvä epäkohta, kuten jalkojen hikoileminen lenkkareissa, voi pilata koko urheilunautinnon ja herpaannuttaa keskittymisen. Jotta urheilutavoitteen tai kuntohaasteen saavuttaminen ei kaatuisi epämukaviin jalkineisiin, Under Armour on ottanut tehtäväkseen tuoda urheilun ystävien saataville uusimmat tekniset materiaalit yhdistettynä silmiä hiveleviin ja käytännöllisiin designeihin. Olipa urheilu sinulle sitten elämän sisältö tai suola, Under Armour auttaa sinua kohti parempaa tulosta.

Under Armour -kengät varustavat sinut kohti voittoa

Under Armour -kengät on suunniteltu vastaamaan urheilijoiden ja aktiivikuntoilijoiden tarpeita. Monet maailmankuulut urheilijat ovatkin ottaneet brändin omakseen. Under Armourin koripallotossuja on nähty pelikentillä esimerkiksi NBA:ssa pelaavien Will Bartonin ja Patty Millsin jalassa. Under Armourin mallistoista löydät asialliset jalkineet monenlaisiin lajeihin, kuten koripalloon, juoksuun ja jalkapalloon. Harvinaisempienkin lajien ystävät on huomioitu: joukossa on esimerkiksi footbag-kengät. Koska liikunnan riemu kuuluu kaikille ikäryhmästä riippumatta, Under Armour tarjoaa myös laadukkaita juniori-kokoisia jalkineita. Kukapa tietää, mikä tulevaisuuden lupaus innokkaasta junnujengiläisestä vielä kasvaakaan, kun käytössä on mieleiset pelijalkineet ja kunnon harjoitteluvarusteet. Aikuistenkin treenausintoa nostattavat varmasti uudet huipputeknologiaa edustavat, trendikkäät ja ihanan värikylläiset kengät.

Under Armour ihastuttaa kisakenttien ulkopuolellakin

Under Armour -kengät ovat saaneet niin ammattiurheilijoiden, aktiivisten harrastajien kuin tyyligurujenkin sydämet sykkimään. Urheilumuoti on nyt huippusuosittua myös kisakenttien ulkopuolella, joten Under Armourin ultratyylikkäät koriskengät ja lenkkarit sopivat jalkaan vaikkapa hauskaan leffailtaan. Brändin värikkäät jalkineet ovat varsinaista silmäkarkkia esimerkiksi lyhyeen hameeseen tai suoralahkeisiin canvashousuihin yhdistettyinä. Kesäisiin rientoihin sopii läpsytellä myös rennon sporttisilla rantasandaaleilla. Pidemmillä kävelyretkillä jalkojasi hellivät puolestaan tukevat vaelluskengät. Hurmaannu nyt sporttimuodista ja ota vauhdikkaat urheilukengät myös osaksi arkipukeutumistasi.

Yhdistät helposti