Vans Atwood

569 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vans-kengät ja urbaani tyylikkyys kuuluvat yhteen kuin grippi ja dekki. Vuonna 1966 Kaliforniassa perustettu skeittibrändi Vans on edelleen street- ja skate-muodin ykkösnimiä. Jalkineiden ohella yrityksen valikoimiin kuuluvat myös trendikkäät vaatteet ja asusteet.

Vansin ikoniset tasaisella kumipohjalla varustetut kengät soveltuvat loistavasti skeittaamiseen, mutta ovat mukavat rennossa vapaa-ajanvietossakin. Skeittikenkien lisäksi yrityksen jalkinemallistoihin kuuluu esimerkiksi rantasandaaleja ja espadrilloja. Jotta skeittilaudan päälle voisi hypätä heti pienestä pitäen, Vans-kenkiä on saatavissa myös lasten koossa.

Vans-kengät tarjoavat rentoa designia ja käyttömukavuutta

Ammattiskeittajat ovat ottaneet omakseen Vans-kengät jo kauan sitten, mutta jalkineiden urbaanin raffi ulkonäkö miellyttää myös skeittaamista harrastamattomien silmää. Yrityksen jalkinemallistojen tavaramerkiksi ovat muodostuneet kenkien valkoiset pohjat ja leikkisät kuosit. Varsinkin näyttävä shakkiruutukuosi on toistunut yrityksen tuotteissa läpi vuosikymmenten. Useiden visuaalisesti upeiden suunnitteluratkaisujen takana on silti todellinen pyrkimys parantaa käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Esimerkiksi monissa Vans-kengissä toistuva linjakas nahkainen raita kengän sivussa on alun perin suunniteltu parantamaan kengän kulutuskestävyyttä.

Skate-tyylistä saa tykätä, vaikkei uskaltautuisikaan koskaan kokeilemaan itse lajia. Yhdistä näyttävät canvas-kengät rennon letkeästi bermuda-shortseihin tai värikkäisiin chinoihin, niin leikkisä vapaa-ajantyylisi huomataan varmasti. Tai riko normeja reippaasti pukemalla katu-uskottavat korkeavartiset skate-kengät ja romanttinen kellohame. Jos kuitenkin haluat pitää tyylisi täydellisen yhtenäisenä, Vansin omista vaatemallistoista ja kenkävalikoimista yhdistelet vaivattomasti täydellisiä asukokonaisuuksia, joita kehtaa käyttää niin skeittipuistoissa kuin bändikeikoillakin. Vans-kengät ovat nuorekkaita ja näyttäviä vapaa-ajankenkiä arvostavan must-hankinta.

Tutustu myös