Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
14 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vibram Fivefingers -kengät ovat paljasjalkakenkien eliittiä. Niiden tunnusmerkki on jalan muotoja varpaanvälejä myöten seuraava design. Niinpä kenkiä on kutsuttu myös jalkoihin tarkoitetuiksi hansikkaiksi ja toiseksi ihoksi. Kenkien maine perustuu makean ulkonäön lisäksi huippulaatuun: Vibram Fivefingers -kengät ovat ergonomisesti ja materiaaleiltaan ykkösluokkaa!

Vibram Fivefingers -kengät ovat urheilukenkädesignin taidonnäyte

Vibramilla on pitkät juuret haastaviin olosuhteisiin tarkoitettujen kenkien suunnittelussa. Ensimmäinen brändin huippusuoritus oli loistavaa pitoa antamaan suunniteltu kiipeilykenkiin tarkoitettu kumipohja. Se kehitettiin 1930-luvulla, ja vuosien mittaan saavutettu huippuosaaminen hioutui huippuunsa vuonna 2005 lanseeratuissa Fivefingers-kengissä. Niiden joustava ja ohut, hyvin pitävä pohja merkitsi tärkeää etappia paljasjalkajuoksussa, joka tähtää luonnollisen juoksuasennon saavuttamiseen. Ne edustavat myös äärimmilleen vietyä kenkädesignin minimalismia: muotoilu seuraa jalan muotoja, ja kengistä on karsittu kaikki ylimääräinen. Ilmeeltään Vibram Fivefingers -kengät ovat kuitenkin huippumuodikkaat ja sporttiset: niiden värimaailma on raikas ja runsas. Ulkonäkö vaihtelee tietenkin myös sen mukaan, millaisella alustalla kengillä on tarkoitus juosta. Valmistaapa brändi jopa vaelluskenkiäkin, jotka on luotu epätasaista ja vaihtelevaa maastoa ajatellen. Ohuudestaan ja joustavuudestaan huolimatta pohja suojaa jalkoja tehokkaasti.

Valitse Vibram Fivefingers -kengät myös sisätreeniin!

Alkujaan Fivefingers-kengät suunniteltiin kuitenkin purjehtimista varten. Hyvä tuntuma alustaan ja loistava pitävyys ovat nimittäin valttia siinäkin! Vibram Fivefingers -kengät sopivat siis luonnollisesti moniin vesilajeihin. Mutta laajaan Fivefingers-valikoimaan kuuluu myös runsaasti sisätreeniin sopivia malleja, kuten äärimmäisen pelkistetyt, joustavat ja linjakkaat tossut. Kevyet ja hengittävät tossut sopivat erinomaisesti kaikkiin sisälajeihin, joissa hyvälle pidolle ja tuntumalle on tarvetta. Huomaat pian harjoitusten sujuvan entistä paremmin - ja ihmettelet, miten ennen pärjäsitkään ilman Fivefingersejäsi! Sisäkenkienkin etuihin kuuluu teknisten ominaisuuksien ja hauskan muotoilun lisäksi herkullinen värimaailma sekä makeat yksityiskohdat.

Tutustu myös