Kengät

99 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viking-kenkien historia ulottuu 1920-luvulle. Alun perin norjalainen Viking valmisti kumisuojuksia, jotka sai vedettyä nahkakenkien päälle siten, että kengät pysyivät kuivana. Hyvin pian Viking alkoi kehittää ja valmistaa myös kenkiä. Alusta lähtien Vikingin tavoitteena on ollut valmistaa kenkiä, jotka ovat paitsi vedenpitäviä ja mukavia jalassa myös hengittävät ja sopivat Norjan extreme-sääolosuhteisiin.

Viking-kengät tarjoavat järkevää, käytännöllistä ja kestävää muotoilua

Viking käyttää kenkiensä designissa hyödyksi uusimpia teknologioita. Vikingin itse kehittämä Ultimate Grip Concept® perustuu pohjan muotoiluun ja materiaaleihin. Viking-kenkien pohja on paksu ja valmistettu pehmeästä kumista. Pohjan muotoilu vähentää jalkapöytään kohdistuvia iskuja ja auttaa pysymään pystyssä haastavassakin ympäristössä, kuten jäällä tai kivien päällä. Viking käyttää tuotteidensa valmistukseen luonnonkumia, joka on paitsi kestävin myös joustavin kumimateriaali. Tietyissä malleissa käytetty BOA®-nauhoitussysteemi takaa sen, että nauhoja ei tarvitse kesken retken pysähtyä solmimaan uudelleen. Vikingin talvikenkien pohjat on eristetty polyuretaanimassalla, joka eristää lämpöä jopa -40 pakkasasteeseen asti. Kaikki Viking-kengät on päällystetty GORE-TEX®-kalvolla, joten jalkasi pysyvät kuivana kesät talvet.

Viking-kengät auttavat jaksamaan perille asti

Vikingin vaelluskengät sopivat sekä urbaaniin kaupunkikävelyyn että luonnossa liikkumiseen. Vaelluskenkien pohjat on tarkoin suunniteltu pitämään loitolla hajut ja bakteerit, ja pohja on muotoiltu erittäin hyvin iskuja pehmentäväksi erityisesti kantapään osalta, joka kävellessä osuu ensimmäisenä maahan, ja täten ottaa suurimman iskun vastaan. Viking-kengät on valmistettu hengittävistä materiaaleista, joten kengät tuntuvat mukavalta ja viileältä jalassa kesäkeleilläkin. Viking-kengät on varta vasten suunniteltu pohjoisen pallonpuoliskon leveälestisemmälle jalalle, ja kenkien kestävyys on aivan omaa luokkaansa. Tällä hetkellä kenkätrendeissä näkyy matalapohjainen tennari, jossa on reilusti nilkan yli nouseva varsi. Tämän mallisia kenkiä löydät Vikingin kesä- ja talvikenkävalikoimasta. Malli on erittäin helppo yhdistää mihin tahansa vaatteisiin – se sopii yhtä hyvin sekä hameiden, housujen että talvivaatteiden kanssa. Valikoimastamme löydät käytännölliset ja mukavat Viking-kengät koko perheelle, jokaiseen vuodenaikaan!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista