Kengät

Suositut filtterit
183 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viking-kengät sopivat eri ihmisille ja eri tilanteisiin

Viking-brändi on pitkän ikänsä aikana luonut kenkiä kaiken ikäisille ihmisille ja kaikenlaisiin tilanteisiin. Mikä sen mukavampaa, kuin olla stressaamatta jalkojen kastumisesta sateella tai varpaiden paleltumiselta pakkasella? Zalandon valikoimasta löydät lukuisia erilaisia kenkiä eri tilanteisiin. Käyttäjän ikä ja käyttötarkoitus on suunnittelussa myös huomioitu tarkasti. Valitse itsellesi juuri ne jalkineet, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Valikoimastamme löytyy lapsille kenkiä sekä sateelle että pakkaselle. Tarjolla on myös vapaa-ajan kenkiä. Kokoja kengissä on sekä aivan pienille lapsille että myös jo hieman vanhemmille. Etenkin lasten kenkien on hyvä kestää leikkien lomassa koituvaa kovaa kulutusta. Valikoimassa on lämpimällä vuorella varustettuja talvisaappaita, jotka on lisäksi suunniteltu vesitiiviiksi. Mukana on myös heijastin, mikä lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä. Sadekelillä jalkaan voi vetää eri väreissä löytyvät kumisaappaat. Valikoimassa on sekä lämpimällä villavuorella että ilman vuorta olevia kumisaappaita. Saappaita löytyy esimerkiksi suloisen vaaleanpunaisina tai pirteän keltaisina vaihtoehtoina.

Lasten kenkien lisäksi Viking on huomioinut myös aikuiset kenkiensä suunnittelussa. Zalandon valikoimasta löydät esimerkiksi tyylikkäät talvisaappaat, joissa on pitkä varsi. Näissä kengissä jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina, sillä varresta ei pääse kenkään vettä eikä lunta. Kaiken lisäksi näissä kengissä on Gore-Tex®-pinnoite, joka estää kosteutta pääsemästä kenkään. Vikingillä on myös tyylikkäitä kumisaappaita sekä pitkä- että lyhytvartisina ratkaisuina. Nämä kumisaappaat on valmistettu yleensä luonnonkumista ja ne ovat niin tyylikkäitä, että niiden kanssa lähtee mielellään vaikka kaupungille. Esimerkiksi pienellä korokepohjalla varustetut lyhytvartiset kumisaappaat näyttävät upeilta farkkujen ja nahkatakin kanssa.

Gore-Tex®-kengät suojaavat jalkoja kosteudelta

Viking-kenkien erikoisuus on Gore-Tex®-pinnoite, joka estää kosteuden pääsyn sisälle kenkään. Tämän ominaisuuden ansiosta voit käyttää kostealla ilmalla myös muita kuin kumisaappaita. Tällaisia kenkiä löytyy niin aikuisille kuin myös lapsille. Kenkien värit ja mallit vaihtelevat todella paljon, joten kaikille löytyy varmasti sopivat Viking-kengät Zalandolta. Lapsille on tarjolla esimerkiksi runsaasti tyylikkäitä vapaa-ajan kenkiä vaikkapa koulussa käytettäviksi.

Laadukkaat kengät kestävät käyttöä pidempään

Vikingin kenkien materiaaleissa ovat laadukkaita. Näin kengät kestävät siisteinä käytössä. Materiaaleissa on käytetty esimerkiksi nahkaa ja luonnonkumia. Kengät on hyvä suojata suoja-aineella ennen käyttöä, sillä näin ne pysyvät vielä pidempään paremmassa kunnossa. Kumisaappaissa on huomioitu se, että kengät kuluvat kaikkein nopeimmin kärjestä ja kannasta. Tämän vuoksi kenkien kanta- ja kärkiosat on vahvistettu. Talvikengissä on myös usein huomioitu, että materiaali hengittää tarpeeksi.

Hyvä suunnittelutyö näkyy myös huolella muotoilluissa ja pehmustetuissa kenkien pohjissa. Hyvin istuva kenkä ei aiheuta jalalle ylimääräistä rasitusta päivän aikana. Useissa kengissä voit myös irrottaa pohjalliset erikseen – näin ne voi tarvittaessa kuivata tai puhdistaa helposti. Kenkien ulkopohjat on myös kuvioitu, joten niillä ei kellahda kumoon kovin helposti liukkaallakaan säällä.