Miehet
Lapset

Mallisto / Kenneth Jay Lane

Suodatin
  • Merkki
  • Hinta
1 tuotetta
|Lajittelu :

Aina ajankohtaista eleganssia, joka tuplaa asun vetovoiman? Satsaa korulippaan näyttäviin luomuksiin, ja ketterän kaunis tyylipäivitys on aina käden ulottuvilla. Korumuodin hyväntuulinen klassikko Kenneth Jay Lane johdattaa innovatiivisen asustestailin alkulähteille. Korujen näyttävä design ja värikäs ulkomuoto saa päämme kääntymään, oli tiedossa sitten iltajuhlat tai kutsuvieraiden kemut. Näyttävät premiumkorut ovatkin pienen taideteoksen kaltaisia asun jujuja! Leikkisä veistoksellisuus ja yksityiskohtainen muotoilu vakuuttavat stailistimme yhä uudelleen.

Korumuodin monitaituri Kenneth Jay Lane saa päät kääntymään

Kun luomme katsauksen dynaamisiin korumallistoihin, asun päivitettyjä hehkeyspisteitä ei tarvitse enää etsiä. Kenneth Jay Lane fiilistelee naisen parhaita korukavereita innovatiivisella otteella: pieni leikkisyys kruunaa elegantin ajattomat siluetit. Veistokselliset korut ovat säihkyneet jo vuosikymmenten ajan niin filmitähtien kuin voimakkaiden muotivaikuttajien asujen kulmakivenä. Dynaamisen korutaiteilijan nimeä kantavat mallistot ovatkin aina siellä, missä huhuillaan välitöntä ja katseenkestävää asustepäivitystä. Mallistojen ketterä trendikkyys onkin lähes kirjaimellisesti kameleonttimaista: muodot ja design ammentavat inspiraationsa niin luonnosta kuin geometriasta. Ketterät designkorut eivät ole vähiten himottuja siksi, että ne miksaantuvat monipuolisesti lähes joka asuun. Iltamekkotyyli asettuu parhaisiin sfääreihin täsmällisellä korulla, mutta miltäs kuulostaa huolitellun katutyylin ryhdistäminen näyttävällä premiumkorulla?

Vakuuttava korustailaus on asun näyttävin elementti

Panostus persoonalliseen ja tyylillesi uskolliseen koruun on kestävä satsaus: ajaton tyylikappale herättää asun mieleenpainuvaa vipinää yhä uudelleen. Klassiset metallisävyt, näyttävät leikkaukset ja harkiten ripotellut timantit tekevät korutyylistä kestävän. Valikoi tyylikappale tilaisuutta mukaillen: freesatun siluetin klassikkokorut ovat iltapukeutumisen aatelia ja statement-luomukset pukevat myös rennompaa juhlahumua. Naiselliset timanttikorvikset, leikkisä rannekoru tai yksisävyinen metallikoru toimivat takuuvarmasti pienen iltalaukun, korkoavokkaiden ja iltamekon kaverina, kun tiedossa on ikumuistoinen tilaisuus. Korujen hienovarainen kerrostaminen on sallittua myös vapaa-ajan riennoissa: ohuet kaulakorut ja eripaksuiset sormukset näyttävät hyvältä niin farkkutyylissä kuin huolettomassa office-asussa. Kun etsit astetta rouheampaa asustefiksausta, miksaa katutyyliin näyttävyyttä: choker-kaulanauha tai voimakkaan geometrinen statement-koru ovat biker-takkien ja laatutennareiden hyviä ystäviä. Tai luota minimalistin tyylikirjaan ja rakenna asun juju statement-korun varaan. Rauhalliset sävyt ovat loistava pohja värikkäille ja kimaltaville koruille: musta ja sininen toimivat erityisen hyvin kirkkaan värimaailman kanssa ja vaaleat sävyt antavat tilaa metallikorujen loistolle.

Tutustu myös