Mallisto

Suositut filtterit
brands
shipped_by_zalando
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Puu on ainutlaatuisen elävä materiaali, joka tuo pukeutumiseen luonnonläheistä mutta arvokasta ilmettä. Elinaikanaan puut huokuvat elämää, linnunlaulua, vehreyttä ja jylhyyttä, ja vielä raakamateriaaliksi päädyttyäkin puupinta elää ja muuttuu hiljalleen. Saksalaisvalmistaja Kerbholzin rannekellot ja aurinkolasit ovat metsäntuoksuinen kunnianosoitus muodin ja luonnon kauniille liitolle.

Kerbholz perustettiin vuonna 2012 tarkoituksenaan palauttaa kestävä luonnonmateriaali takaisin jokapäiväiseen käyttöön ja moderniin muotiin. Yrityksen idea sai alkunsa Keski-Amerikan matkalla, jolla perustajakaksikko Matthias ja Moritz inspiroituivat tunnelmallisten puupintojen runsaudesta ja monipuolisesta hyödyntämisestä aina veneenvalmistuksesta ja talonrakennuksesta käsityöläistorien yksityiskohtaisiin artesaaniteoksiin. Kerbholzin keskeisiä arvoja ovat ekologisuus ja kestävyys yhdistettynä raikasilmeiseen designiin ja käsityöperinteen kunnioitukseen. Valtaosa Kerbholzin käyttämästä puusta on peräisin kestävän metsänhoidon sertifikaatin saaneista metsistä, ja yritys käyttää osan tuotoistaan uusien metsien istuttamiseen.

Kerbholzin kellot ja aurinkolasit henkivät jalopuiden ekologista luksusta

Samaan aikaan sekä perinteikäs että moderni puupinta antaa ilmettä monenlaisiin tyyleihin. Arvokkuutta henkivä tumma rannekello sopii yhteen jopa tumman puvun kanssa, ja kultakoristein somistettu malli voi korvata juhlapukeutumisessa rannekorun. Kerbholzin valikoimista löydät myös urbaaniin hipster-tyylin istuvaa vaihtoehtohenkeä sekä luonnonläheiseen hippityyliin sopivaa boheemiutta. Kellojen ja aurinkolasien valmistuksessa on käytetty vahvoja ja arvostettuja jalopuita ja kellojen koneisto edustaa taattua sveitsiläistä kelloseppälaatua. Jalopuun lisäksi tuotteissa on hyödynnetty myös hienon ohutta liuskekiveä sekä kierrätetyistä luonnonmateriaaleista valmistettua asetaattikuitua. Syvän tummanhehkuinen santelipuu, vivahteikkaan vaalea tai tummaksi värjätty vaahtera sekä punahehkuinen, ruusupuuksikin kutsuttu palisanteri ovat tunnettuja kestävyydestään ja upeista sävyistään. Aika tuo puupintaan väistämättä viehättävää patinaa, mutta puu säilyttää tuoreen ilmeensä pitkään, kun sipaiset sen pintaan säännöllisesti mehiläisvahaa.

Ota pukeutumiseesi pala metsän kauneutta ja raikasta elävyyttä. Ajaton, puupintainen Kerbholz-kello pitää sinut ajan tasalla ? samalla se elää ja muuttuu kanssasi.

Yhdistele ja sekoita